kada sam upgrade na vbulletin 4.1.8 , vbet 4.4.4 nije prevođenje stranica potpuno.
kada sam upgrade na vbulletin 4.1.8 , vbet 4.4.4 nije prevođenje stranica potpuno.
Хи
Можете ли ми навести више информација:
-Превод АПИ који користите (Гоогле 1 (бесплатно), Мајкрософт, Гугл 2 (плаћени))
-Покрените тест за апп АПИ који користите: ТЕСТОВИ
Без одговора, сматрао сам да реши, ако имате било каквих питања о овој теми ћу напоменути да се отварају, за било који други отворите нови тхреад
мој Транслате страна не преведе садржај када прегледате. само статичан текст на форуму се преведе.
自动 车 保 険
мој Транслате страна не преведе садржај када прегледате. само статичан текст на форуму се преведе.
Користио сам Мицрософт и Апертиум превод.
u test I link vam nije bilo test za google apertium (ovo su stvorene posle vbet sa Microsoft preko izdiže iz azurnog je stvorena)
Молим Вас, тест рун за Мајкрософта Мазуре, можете га пронаћи на:
преузети фајлове -> Не-уплоад -> Тоолс -> мицрософтбиазуретест.пхп
Само отпремите га у фасцикли форум корен и типа дестинације УРИ у вашем веб претраживачу
како да поправите ово?Покретање тест за Мицросфт Транслатион АПИ од Азуре
Пуна знак:
{"Грешка": "инвалид_рекуест", "еррор_десцриптион": "АЦС90011: обавезно поље \\ у0027цлиент_ид \\ у0027 недостаје \\ р \\ нТраце ИД: 65630е6ф-адц7-467б-афд9-7506ф26еца2ф \\ р \\ нТиместамп:. 2011-12 - 09 02:17:06 З "}
Резултат теста: и »¿" АргументЕкцептион: Нема носилац информације наћи у знак: ИД = 3737.В2_Јсон.Транслате.16Е26БДЕ "
Тест грешка:
Веза Тиме (мс): 130,547119141
Највероватније нисте унели нешто у вашој- admincp> - vBET> Prevodi provajdera->Microsoft komercijalna prevod API vezom za lako ključni je Azure (BETA)
Да бисте користили Мицрософт превод преко Азуре морате прво да се претплатите за Мцрософт Транслатион АПИ (такође бесплатна опција) овде клик
и онда вам се региструј овде апликацији, тако што ћете попунити заградама (постоји поље клијент име које морате да користите у Мицрософт Комерцијална Превод АПИ кључ од Азуре (БЕТА))
Жао ми је, сам се регистровао Мицрософт АПИ и примену, али ја не могу да дефинишу шта је АПИ број Азуре.
Молим Вас, реците ми детаље.
Последњи изменио r.dziadusz; 13-12-11 U 20:32. Разлог: Слика обрисана
Изволи:
Ваш Мицрософт Комерцијална Превод АПИ-тајна коју Азуре је твој "клијент Тајна" - почиње са ГСБлБЛ ...
Ваш Мицросот Комерцијална Превод АПИ кључ од Азуре је ваш "ИД клијента" - почиње са инс ...
Такође сам избрисао слику, бецоусе неко други може да користи свој ид клијент / клијент тајну, надамо се да не смета![]()