Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 10 gada 10

Thread: Ja pavediens nosaukums ir pārsniegta, ievietojot langtitle lietas pārtraukuma

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Default Ja pavediens nosaukums ir pārsniegta, ievietojot langtitle lietas pārtraukuma

Es pamanīju, ka, ja kāds amati pavedienu citā valodā, kas ir tikai zem min rakstzīmes pavedienu nosaukumu, un langtitle tags iet pa šo posmu, šis skrūves up displejs pavediens forumdisplay, meklēšanas rezultāti, un par pavedienu lapā pati. Tas pats, ja pavediens nosaukums ir tulkots, kāds atbild uz pavedienu, un "Re:" nosūta amata nosaukumu uz tās rakstzīmju limitu.

Es nevaru pierādīt piemērs, jo man bija noteikt uz manu forumu. Es esmu pārliecināts, vai var replicēt šeit, ja jūs pievienot nosaukumu, zem Tēmas nosaukums rakstzīmju ierobežojumu, kas ir tulkots no noklusējuma valodas.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Vai jūs lūdzu, parādīt mums problēmu, jo man ir grūti saprast, kad problēma parādās

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Problēma ir tad, kad "langtitle" tiek ievietota pavedienu nosaukumu, tas nav atzīt Tēmas nosaukums rakstzīmju limitu. Ja tag izpaužas nogrieztam un nav pareizi aizvērtas, tas saplīst lapu, kur virsraksts parādās.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Ok, bet es nevar reproducēt šo problēmu savā pārbaudes forumā, mans [langtitle] nekad nav nogriezts.
    Vai jūs, lūdzu atsūtiet man informāciju par šo problēmu. Kāds ir jūsu langtitle garuma ierobežojums, un cik ilgi titulu vajadzēja būt (kādā valodā), lai pārtrauktu līniju?
    Pēdējo reizi r.dziadusz; 17-09-11 pie 09:26.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

mans virsraksts garuma ierobežojums bija 85, bet es pieauga to 100. Tā, piemēram, ja lietotājs ievietota nosaukumu, kas ir 95 rakstzīmes, tad pēc tam langtitle tags sūtīs to pār robežu. Sistēma saīsināts noslēguma langtitle tagu, kas rada pārrāvuma izkārtojums.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Ok mums izdevās atkārtot šo problēmu, un tagad mēs pie tā strādājam
    Pēdējo reizi r.dziadusz; 20-09-11 pie 07:45.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki. Man bija iespēja atveidot to. Tas bija tiešām grūti, lai vairotos, un es tā nejauši strādāt par kaut ko citu. Tas bija grūti, jo tā ir vBulletin bug. vBET izmanto vBulletin funkcija vbchop, Kas pieņemsim samazināt string pēc vajadzīgajā garumā, kas drošā veidā (paturot prātā kodētā burtiem). Diemžēl vBulletin ir bug tur, un ziņas, kas tiek kodēti drošu UTF-8 (rakstzīmes, piemēram, & # CODE dod nepareizu rezultātu.

Mēs nosūtām bug ziņojumu vBulletin (vBulletin bugun izveidoja quick fix par vBET pusē. Tik labi tagad vBET nosaka, ja vbchop atpakaļ ilgāk rezultātu un samazināt to uz vēlamo vienu. Arī mums ir vienkārši atklāšanu, lai pārbaudītu, vai burtu, kas ir kodēts formātā &#KODU; nebija sagriež vidū, un, ja jā, tad pēdējais vārds, ir arī samazināt (vienkārši atrast pēdējo vietu). Lūdzu, skatiet ātri noteikt zemāk.

Quick Fix:
    • Atvērt / Includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Find:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Aizstāt ar:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

Tas tiks iekļauts nākamajā release.
    Pēdējo reizi vBET; 20-09-11 pie 23:00.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, ņemiet vērā, ka iepriekšējā amatā tika rediģētas, lai nodrošinātu sarežģītāku ātrs (risināšana jautājumu samazināt vidū burta formā & # CODE. Tātad, ja jūs jau piemēro iepriekšējo risinājumu, jūs varat apsvērt iespēju izmantot faktiskās vienu, vai vienkārši gaidīt jaunu laidienu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Paldies Michal - es zināju, ka kaut augšu. Vai ātri noteikt arī veido atbildēm, kā arī? Dažreiz "re:" nosūtīja to pār robežu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs nepārbaudīja to. Ja jūs atradīsiet, ka problēma joprojām pastāv tādā gadījumā, lūdzu, sazinieties ar mums šeit un mēs risinātu šo

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •