Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 3 FirstPirmkārt 123 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 25

Thread: Auto tulkoto lapu vs google satura vadlīnijas

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja norku View Post
    Paldies Kamil. Es domāju, ka tas ir reāls kauns, ka Google nepatīk radīts saturs tādā veidā. Es domāju, ka viņiem būtu izņēmums forumu, jo Vbet ir fantastiska ideja, un pat īsā laikā man bija tā pilnībā strādā es redzēju uzlabot manu stats. Ne viss ir zaudēts, lai gan, protams, jo patiešām gudrs daļu Vbet - ka svešvalodu pratēji var piedalīties forumu savā valodā -, protams, joprojām.
    Tas nav taisnība, ka Google nepatīk šādu saturu. Tas viss pārpratums, jo nepatiesas informācijas, kas StarBuG ievietot šeit. Lūdzu, apskatiet un dzirdēt uzmanīgi filmu. Te jums ir tas aprakstīts tālāk:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja MOGmartin View Post
    Google darīt, šķiet, ir noņemts VBET lapām tagad: lūdzu, skatiet diskusiju par manu blogu.

Es personīgi nedomāju, ka šīs lapas ir spammy, tiem ir leģitīms mērķis ...
    Lost in Translation: Google Algo Update 2010/06/04 | SEO Blog no SEOforums.org
    Es izlasīju jūsu emuāru. Kā es to redzu, ir reakcija uz pēdējo dienu informāciju. Lūdzu, ņemiet vērā, ka manuprāt tas nav saistīts ar tulkojumiem. It īpaši, ka es tikai pārbaudītas, un es redzu, ka jūsu forums ir indeksēti citās valodās: site:SEO Forums + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org

Tātad, jo es redzu, ka jūsu tulkoto lapu ir indeksētas Es domāju, ka tas bija tikai dažas pagaidu jautājums varbūt pat par Google Analytics pusē, bet galīgi nav saistīti ar vBET. Vai varat aprakstīt, kas notiek tagad?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

mate - Im liels ventilators no jūsu spraudnis, un es esmu, kas notiek ar google, ka tās nav auto tulkot surogātpastu.

Ņemot teica, ka - apskatīt manu blogu post.

VBET auto tulko lapas ir booted no indeksa draugs.

Mans ierosinājums: izmanto atšķirīgu API, vai vismaz dod iespēju. Nav tā, ka google var noteikt, ka lapas tiek pārrēķinātas automātiski, ja tulkojums ir pietiekami labs.

Dažas valodas, piemēram, spāņu strādā ļoti labi, daži dont.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Es izlasīju jūsu emuāru. Kā es to redzu, ir reakcija uz pēdējo dienu informāciju. Lūdzu, ņemiet vērā, ka manuprāt tas nav saistīts ar tulkojumiem. It īpaši, ka es tikai pārbaudītas, un es redzu, ka jūsu forums ir indeksēti citās valodās: site:SEO Forums + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org

Tātad, jo es redzu, ka jūsu tulkoto lapu ir indeksētas Es domāju, ka tas bija tikai dažas pagaidu jautājums varbūt pat par Google Analytics pusē, bet galīgi nav saistīti ar vBET. Vai varat aprakstīt, kas notiek tagad?
    lapas joprojām ir indeksētas, bet tās neparādās, ja meklējumā.

Tās 100% NOT pagaidu GA jautājumu, Un nav tulkots (ti, normāls) lapām nav zaudējuši nevienā meklēšanas apjomu.

(Gandrīz) 100% no meklēšanas apjoms gatavojas VBET lapām ir apstājusies.

Nesaņem mani nepareizi - Im 100% no jūsu puses šeit, jautājums ir, google nav.

Arī - Es nesaku, ka VBET spraudnis ir vaina vai salauzts - tas joprojām darbojas ļoti labi, un ir lielisks spraudni. Google tomēr ir paziņojuši, ka viņi ārstē šajās lapās, kā autogenerated, un kā tādi nav Nosūtot jebkādu meklēšanas apjoms.

Es atjaunināt jums un manu blogu pēc pāris dienu laikā.

Daži Jums Pilnvaru Im profesionāli SEO, ir par 6 gadiem, es runāju regulāri konferencēs - es neesmu kādu, kas runā ar "puse zināšanas" vai to, kā Google darbojas pārpratums.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Šeit ir atjaunināta satiksmes stats.

@ Hilinebuilders šeit ir atjaunināts diagrammā. Arī redzējis to pašu ... on Twitpic3

FYI: Man arī ir saites powered by WP-robots WordPress, kas izmanto Google Translate API. Tie ir skārusi arī tajā pašā laikā un zaudēja 100% no to satiksmi.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Paldies par jauno info vaigiem. Es bloķēts manu tulkoto lapu par 30 gada martā un pēc tam nolēma mainīt izmaiņām pāris dienas vēlāk, tāpēc es esmu bijis Vbet normāli darbojas atkal uz nedēļu tagad. Es tikai pārbauda manu lapas un pageviews, un neredzu ievērojamu kritumu darbība Vbet radīts saturs. Lietas, šķiet normāls šeit, bet es ņemšu uzraudzīt stats, un ja es redzu Vbet lapas ir samazinājies es pastu šeit.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Quote Sākotnēji Ievietoja norku View Post
    Paldies par jauno info vaigiem. Es bloķēts manu tulkoto lapu par 30 gada martā un pēc tam nolēma mainīt izmaiņām pāris dienas vēlāk, tāpēc es esmu bijis Vbet normāli darbojas atkal uz nedēļu tagad. Es tikai pārbauda manu lapas un pageviews, un neredzu ievērojamu kritumu darbība Vbet radīts saturs. Lietas, šķiet normāls šeit, bet es ņemšu uzraudzīt stats, un ja es redzu Vbet lapas ir samazinājies es pastu šeit.
    tā nav darbība (ti pageviews), ka jums vajadzētu apskatīt, tā izvietošanas lapas, piemēram, satiksmes, google nosūta šīm lapām.

darbība ir ideāls, VBET spraudnis ir ideāls, jautājums google nevar sūtīt satiksmes uz lapas, rada (kas ir liela daļa no spraudnis vērtību uz mani)

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Kā jau teicu, es pārbauda lapas un es neredzu būtisku atšķirību. Mine ir neliels forums, un es esmu tikai izmantojot vbet tikai dažas nedēļas, bet manus rezultātus nerādās piliens brīdī.

Edit: Es nevaru augšupielādēt bildes šeit, bet es esmu meklē graph šeit (filtrēta, kā jums nav) un tas rāda pastāvīgu kāpt. Varbūt es redzēsit piliens uz nākamo update, bet, protams, tagad es neredzu probs.
    Pēdējo reizi norku; 08-04-11 pie 17:56.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

mate - Im liels ventilators no jūsu spraudnis, un es esmu, kas notiek ar google, ka tās nav auto tulkot surogātpastu.

Ņemot teica, ka - apskatīt manu blogu post.

VBET auto tulko lapas ir booted no indeksa draugs.

Mans ierosinājums: izmanto atšķirīgu API, vai vismaz dod iespēju. Nav tā, ka google var noteikt, ka lapas tiek pārrēķinātas automātiski, ja tulkojums ir pietiekami labs.

Dažas valodas, piemēram, spāņu strādā ļoti labi, daži dont.
    Tāpat kā es rakstīju es lasīt savu emuāru, kas jau
    Code:
    site:http://seoforums.org/de/
    Tātad tie nebūt nav booted no indeksa, vai varbūt es nesaprotu, ko tu domā ...

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

lapas joprojām ir indeksētas, bet tās neparādās, ja meklējumā.
    Tā nav taisnība. Es tikai nosūtīt šo vaicājumu Google:
    Code:
    wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
    Rezultāts ir tikai viens, un tā ir jūsu vietnes lapā tulko vBET.

Tās 100% NOT pagaidu GA jautājumu, Un nav tulkots (ti, normāls) lapām nav zaudējuši nevienā meklēšanas apjomu.

(Gandrīz) 100% no meklēšanas apjoms gatavojas VBET lapām ir apstājusies.

Nesaņem mani nepareizi - Im 100% no jūsu puses šeit, jautājums ir, google nav.

Tieši tāpēc mēs pārbaudījām tas ir taisnība, ka jūsu tulkoto lapu ir izņemta no indeksa. Un tagad mēs pārbaudījām tas nav iespējams, lai sasniegtu šos meklējot. Un kabīnē gadījumos rezultāti ir labi - tas nozīmē, ka jūsu lapas ir indeksētas, un ir sasniedzams, veicot meklēšanu.

Ņemiet vērā, ka, ja jūsu satiksmes tulkoto lapu ir zemāks ka, pirms tā varētu būt laba, lai salīdzinātu pozīcijas Google indeksā, kas ir ļoti svarīgi, lai satiksmi no meklēšanas. Varbūt tāpēc Google izmaiņām daži no jūsu lapas iet uz leju indeksu. Tas varētu būt pagaidu vai ilgāku laiku. Grūti pateikt.

Arī - Es nesaku, ka VBET spraudnis ir vaina vai salauzts - tas joprojām darbojas ļoti labi, un ir lielisks spraudni. Google tomēr ir paziņojuši, ka viņi ārstē šajās lapās, kā autogenerated, un kā tādi nav Nosūtot jebkādu meklēšanas apjoms.

Es atjaunināt jums un manu blogu pēc pāris dienu laikā.
    Paldies par piezīmi. Protams, mums ir arī pārbaudīt šādu informāciju, analizējot tas ir vBET vainas vai ne. Tas nepieciešams, lai nodrošinātu lielisku produktu mūsu lietotājiem, un kā viens no mūsu lietotājiem, mēs ceram, ka jums ir priecīgs, ka mēs pret to nopietni un pārbaudīt visu, arī no puses vBET potenciālo bugs.

Gaidīsim jūsu update.

Daži Jums Pilnvaru Im profesionāli SEO, ir par 6 gadiem, es runāju regulāri konferencēs - es neesmu kādu, kas runā ar "puse zināšanas" vai to, kā Google darbojas pārpratums.
    Mēs nekad domāt, ka jūs nezināt, ko jūs rakstiski par. Un tiešām žēl, ja jums veica šādu iespaidu. Ņemiet vērā, ka tas nav privāts diskusiju bet valsts kuģa, lai mēs jāiekļauj visa būtisko informāciju, pat ja mēs domājam, ka tu zini par šo, jo tas ir arī visai mūsu sabiedrībai. Tātad, ja jūs redzēsiet dažas acīmredzamas informāciju par jums, tas ir tikai tāpēc, ka mēs rūpējamies par mūsu lietotājiem, lai saprastu vairāk šo tēmu Ceru, ka tas ir OK, lai jūs - ja ne jūs varat pārslēgties uz privātu sarunu ar mūsu darbiniekiem

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •