Sākotnēji Ievietoja
MOGmartin
lapas joprojām ir indeksētas, bet tās neparādās, ja meklējumā.
Tā nav taisnība. Es tikai nosūtīt šo vaicājumu Google:
Code:
wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
Rezultāts ir tikai viens, un tā ir jūsu vietnes lapā tulko vBET.

Sākotnēji Ievietoja
MOGmartin
Tās 100% NOT pagaidu GA jautājumu, Un nav tulkots (ti, normāls) lapām nav zaudējuši nevienā meklēšanas apjomu.
(Gandrīz) 100% no meklēšanas apjoms gatavojas VBET lapām ir apstājusies.
Nesaņem mani nepareizi - Im 100% no jūsu puses šeit, jautājums ir, google nav.
Tieši tāpēc mēs pārbaudījām tas ir taisnība, ka jūsu tulkoto lapu ir izņemta no indeksa. Un tagad mēs pārbaudījām tas nav iespējams, lai sasniegtu šos meklējot. Un kabīnē gadījumos rezultāti ir labi - tas nozīmē, ka jūsu lapas ir indeksētas, un ir sasniedzams, veicot meklēšanu.
Ņemiet vērā, ka, ja jūsu satiksmes tulkoto lapu ir zemāks ka, pirms tā varētu būt laba, lai salīdzinātu pozīcijas Google indeksā, kas ir ļoti svarīgi, lai satiksmi no meklēšanas. Varbūt tāpēc Google izmaiņām daži no jūsu lapas iet uz leju indeksu. Tas varētu būt pagaidu vai ilgāku laiku. Grūti pateikt.

Sākotnēji Ievietoja
MOGmartin
Arī - Es nesaku, ka VBET spraudnis ir vaina vai salauzts - tas joprojām darbojas ļoti labi, un ir lielisks spraudni. Google tomēr ir paziņojuši, ka viņi ārstē šajās lapās, kā autogenerated, un kā tādi nav Nosūtot jebkādu meklēšanas apjoms.
Es atjaunināt jums un manu blogu pēc pāris dienu laikā.
Paldies par piezīmi. Protams, mums ir arī pārbaudīt šādu informāciju, analizējot tas ir vBET vainas vai ne. Tas nepieciešams, lai nodrošinātu lielisku produktu mūsu lietotājiem, un kā viens no mūsu lietotājiem, mēs ceram, ka jums ir priecīgs, ka mēs pret to nopietni un pārbaudīt visu, arī no puses vBET potenciālo bugs.
Gaidīsim jūsu update.

Sākotnēji Ievietoja
MOGmartin
Daži Jums Pilnvaru Im profesionāli SEO, ir par 6 gadiem, es runāju regulāri konferencēs - es neesmu kādu, kas runā ar "puse zināšanas" vai to, kā Google darbojas pārpratums.
Mēs nekad domāt, ka jūs nezināt, ko jūs rakstiski par. Un tiešām žēl, ja jums veica šādu iespaidu. Ņemiet vērā, ka tas nav privāts diskusiju bet valsts kuģa, lai mēs jāiekļauj visa būtisko informāciju, pat ja mēs domājam, ka tu zini par šo, jo tas ir arī visai mūsu sabiedrībai. Tātad, ja jūs redzēsiet dažas acīmredzamas informāciju par jums, tas ir tikai tāpēc, ka mēs rūpējamies par mūsu lietotājiem, lai saprastu vairāk šo tēmu
Ceru, ka tas ir OK, lai jūs - ja ne jūs varat pārslēgties uz privātu sarunu ar mūsu darbiniekiem