PDA

View Full Version: Atrisinātas langtitle = sk] f. bug?

mario06
17-06-10, 18:59
Es saņemu šo pēdējo tēmām vbadvanced

langtitle = sk] F..

Jebkādus labojumus?

mario06
17-06-10, 19:00
Man nav rakstīt visu, kas iepriekšējā amatā, domāju, ka tur par šo forumu problēmu

I wrote šo

langtitle = sk] F..

vBET
18-06-10, 10:24
Hi:) Nav foruma problēma - jūs vienkārši ielieciet nepareizi langtitle bbcode - bez tā slēgšanas. Tātad - atkritumu in, atkritumu out. Es tikko laboja savus ziņojumus, lai pārliecinātos, ka nav sadalīti bbcodes:)

Par jautājumu, ko vBET versiju jūs lietojat? Pēdējais variants būtu automātiski atrisināt šo jautājumu. Lūdzu, sniedziet URL tieši to lapu, kur mēs varam redzēt.

mario06
22-06-10, 00:29
tas liecina, piemēram, ka tikai vbadvanced nesen tulkota tēmas

vBET
22-06-10, 17:30
Jums nav atbildēt uz jautājumu:) Lūdzu, apstipriniet, ko vBET versiju jūs lietojat. Tāpat, lūdzu, pārbaudiet (vai lūgt vbadvanced komanda) nav vbadvanced izmanto global_complete āķis laikā lapu paaudzi. Tas ir vajadzīgs, lai vBET automātiski atrisināt to (līdz vBET 3.3.3).

mario06
22-06-10, 19:36
3.3.4
Man nav jāinstalē, ka īpaša spraudnis, ka jūs veicāt, es esmu domāt?

vBET
22-06-10, 23:13
Īpašs ir tikai VBA Dynamics. Citi tas nav nepieciešams. Vai jūs, lūdzu, pārliecinieties, ka šis spraudnis, kas jūs izmantojat, izmantojot global_complete āķis? Tomēr šīs lapas ir tulkota? Lūdzu, iedodiet man URL uz lapu, kur es varu redzēt savu problēmu.

vBET
05-07-10, 07:51
Lūdzu, apstipriniet, vai tas ir tāds pats jautājums, kā jūs jau aprakstīts šeit:

Ja jā, tad mums būs aizvērt šo vienu, un turpināt tur, jo tur ir garāks diskusija.

vBET
07-08-10, 11:57
Nekādu apstiprinājumu - pieņemot, ka tas ir pašu jautājumu un aizvēršanās šo vienu. Gadījumā, ja tas tā nav, lūdzu rakstīt šeit, un tas tiks atkārtoti.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations