PDA

View Full Version: Atrisinātas vBET translator 3.6.2 translat problēma

CwZpacK
18-12-12, 02:08
Es instalēt un konfigurēt iestatījumus vbet, bet ne tulkotājs.

1. problēma: Cron vB Enterprise Translator (pakalpojumu sniedzēju pieejamības)

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php on line 425

2. problēma
Google, apertium un microst taustiņu nedarbojas:(

mājas lapa trteam.net

Marcin Kalak
18-12-12, 13:28
Par servera funkcijas safe_mode invalīdiem. To var izdarīt ar PHP. ini

CwZpacK
18-12-12, 13:33
Mana safe_mod deaktif, bet ne tulkotājs

http://c1212.hizliresim.com/14/l/h0lju.png

Marcin Kalak
18-12-12, 13:35
Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729 tulkošanas pakalpojumu sniedzēji pieejamību un ielīmējiet rezultātus šeit.

CwZpacK
18-12-12, 13:39
Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729 tulkošanas pakalpojumu sniedzēji pieejamību un ielīmējiet rezultātus šeit.

Jā, es skatos šo sadaļu. bet ne tulkotājs. Lūdzu, jūs varat man palīdzēt? Es lietoju pirmo reizi un es nezinu, kā to izdarīt. jo mana angļu valoda ir ļoti slikti.

trteam.NET/googleapiv2test.php
trteam.NET/microsoftbyazuretest.php

Marcin Kalak
18-12-12, 13:50
Tas pārbauda, vai tulkošanas pakalpojumu sniedzējs pieejamību. Google galvenais nav pareizi konfigurēts. Microsoft ir problēma ar curl_setopt.
Kādas ir jūsu PHP. ini open_basedir iestatījumus?

CwZpacK
18-12-12, 13:53
Tas pārbauda, vai tulkošanas pakalpojumu sniedzējs pieejamību. Google galvenais nav pareizi konfigurēts. Microsoft ir problēma ar curl_setopt.
Kādas ir jūsu PHP. ini open_basedir iestatījumus?

brālis I've tried viss, bet tā nenotika. Lūdzu, jūs varat man palīdzēt teamviewer:( Jūs varat atrisināt savienojumu ar manu datoru,

Marcin Kalak
18-12-12, 14:02
Vai esat mēģinājuši šo padomi http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/3291-solution-no-translations-using-azure-translations.html

CwZpacK
18-12-12, 14:22
Vai esat mēģinājuši šo padomi http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/3291-solution-no-translations-using-azure-translations.html

Jā ı mēģinājis, bet nedarbosies

CwZpacK
18-12-12, 17:23
Tagad darbojas Microsoft tirdzniecības tulkojumu. Bet tūlīt beidzas 2 miljoni rakstzīmes: D Google api atslēgu nevar strādāt. Es centos ļoti grūti, es nevarēju

Marcin Kalak
19-12-12, 11:56
Es redzu, ka tagad strādā Google Translate API v2.
Microsoft bezmaksas tulko 2m rakstzīmes/mēnesī palielināt limitu, jums jāiegādājas abonements.

CwZpacK
19-12-12, 12:38
Es redzu, ka tagad strādā Google Translate API v2.
Microsoft bezmaksas tulko 2m rakstzīmes/mēnesī palielināt limitu, jums jāiegādājas abonements.

Jā:) Es beidzot sapratu, problēma. pašlaik ne tikai darba apertium. Google un microsoft labu darbu:)

CwZpacK
19-12-12, 12:46
Automātiski izslēgt google API galvenā problēma ir atrisināta. avotu problēmu; google konsole ir:)

Tātad; Tulkot API10, 000.0 rakstzīmes/otrais/lietotāja:)

Translate API 1000 rakstzīmju noklusējuma/otrais/lietotāja

Pēc noklusējuma automātiskās slēgšanas ir mazāks par 1000. Man šis "10000" atrisināt šo problēmu, aizveras automātiski Google API:)

Marcin Kalak
19-12-12, 18:25
Es esmu priecīgs jums atrisināt šo problēmu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1