PDA

View Full Version: CMPS jautājumu un noklusējuma valoda

vidal
19-01-10, 08:00
Hello,

Im izmantojot vb cmps un manu noklusējuma valoda ir angļu. Bet mana forumer lietošanas malajiešu.

Mans jautājums. Vai Vbet atbalsts CMPS? , un tas pirmo reizi noklusējuma valoda būs tāda pati, un pēc tam, kad mēs noklikšķiniet citā valodā, tad tas būs izpildīt?

Paldies.

vBET
19-01-10, 20:42
CMPS ir atsevišķa mod un šobrīd vBET var sadarboties ar to, bet nav oficiāli atbalstīt. Kā mēs zinām no mūsu lietotājiem, lapas ir iztulkota un ir viens jautājums, ar nosaukumiem ziņojumus, kuri rakstīti citās valodās, bet ir neoficiāla noteikt šīs (skatīt šeit sīkāk: vBET un CMPS

Es neesmu īsti pārliecināts, ka šī atbilde uz jūsu jautājumu, tāpēc, nekautrējieties lūgt vairāk, ja jums ir nepieciešams zināt:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1