View Full Version: Atrisinātas Akcenti nepareizi attēloja ...
freddie3218
07-03-11, 16:09
Hi.
Es, izmantojot vBulletin 4,08.
I use vbet par galvenokārt divas valodas ... Angļu un franču valodā. Man ir forums iestatītās noklusējuma valodas uz angļu valodu. Tomēr, kad franču lietotājs amatu, tulkošanas parādīts pareizais angļu valodā. Tomēr Franču akcentus nerādīt. Tā vietā, tas parāda, kā šis:
Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
Tas būtu jānorāda šādi:
Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
Mans forums ir izveidota, lai parādītu abas valodas kā ISO-8859-1. Tāpēc es neesmu, izmantojot UTF-8
Arī es pēc uzstādīšanas norādījumus ļoti rūpīgi.
Vienīgā modifikācija es uz vBet ir tas, ka es mainīts noklusējuma karodziņi ar CSS-Sprite. Tomēr, es paskatījos kodu, un nekas man būtu sekas tā, ka lietas tiek rādīti.
Vai man ir, lai pārvērstu manu db uz UTF-8, lai atrisinātu šo problēmu?
Jebkurš padoms būs appreciated. Paldies. :)
freddie3218
08-03-11, 17:56
Nu .... Es invalīdiem katru otro spraudnis, un es joprojām ir tāda pati problēma. Izskatās bug vbet
kamilkurczak
08-03-11, 19:35
sveiki, vai jūs izmantojat UTF-8 forumā, un datubāzes vai ne?
Ja nē - es būtu risinājums jums. Es wil to sagatavotu un rakstīt šeit.
Ja jūs varat - lūdzu, ielīmējiet šeit url pavediens ar šo jautājumu.
Paldies
freddie3218
09-03-11, 00:15
sveiki, vai jūs izmantojat UTF-8 forumā, un datubāzes vai ne?
Ja nē - es būtu risinājums jums. Es wil to sagatavotu un rakstīt šeit.
Ja jūs varat - lūdzu, ielīmējiet šeit url pavediens ar šo jautājumu.
ThanksNo, es nedomāju izmantot UTF-8 forumā vai datu bāzē. Es izmantoju ISO-8859-1.
Jūs varat redzēt problēmu dzīvot, skatoties šo pavedienu:
$ 1 Tas ir tests (http://kokoku.ca/forums/showthread.php?t=418)
Paldies. :)
freddie3218
10-03-11, 01:05
Jebkuru ziņu par to, kas izraisa tā?
kamilkurczak
10-03-11, 10:04
hello,
Es esmu testēšana tā par manu testa forums (ne UTF), un es nevaru atkārtot, bet jūs varat izmēģināt šo risinājumu.
Man kaut ko par jums:
1. atvērt, padarīt kopēt un rediģēt šo failu:
forums root / includes / vbenterprisetranslator_functions_utils.php
2. šajā funkcijā atrast:
function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {
//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
// if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string))
// if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string))
// if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string))
// return $string;
// decode three byte unicode characters
$string = preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',
'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',
$string);
//decode two byte unicode characters
$string = preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e',
'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\'',
$string);
return $string;
}
3. un komentēt visām līnijām, bez atgriešanās, piemēram, šo vienu:
//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
// if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string))
// if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string))
// if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string))
// return $string;
// decode three byte unicode characters
// $string = preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',
// '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',
// $string);
//$string = preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e',
// '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\'',
// $string);
return $string;
}
4. saglabāt un testu!
tas būtu jāstrādā tikai pēc jauniem amatiem. visiem esošajiem ziņojumiem, kurus vajadzētu labot ar rokām.
Man nav SHURE, ka jums ir ISO forumu, bet jūs varat pārbaudīt to. Ja nav labi, - lūdzu pārraksta šīs izmaiņas bu veco failu
freddie3218
10-03-11, 15:30
Hi,
Tas bija labs izmēģināt. Tomēr tas nedarbojas.
Jauda tagad rāda: ".. Ceci est stenda testā S'il vous plaà ® t ignorer ce ziņu"
Pareizs produkcija būtu: "Ceci est ANO testa S'il vous pīne ignorer ce ziņu.."
Tāpēc es atgriezās atpakaļ.
Te ir viena lieta, ko es pamanīju:
Izliekot un rediģēšana, tas neparāda pareizi. Tomēr, ja es hit WYSIWYG redaktors pogu, lai iet uz "pamata režīms", tad tas būs redzams pareizi WYSIWYG redaktors. Tomēr, kad mēģinu saglabāt, tā atgriežas pie parādot nepareizi vēlreiz. Šķiet, ka WYSIWYG redaktors nav analizējot lietas pareizi, pirms saglabāšanas, kad es esmu, izmantojot VBET svešvalodā, vai arī tad, kad es esmu, izmantojot [lang =] tagus. Tomēr, ja es pēc ārzemju frāze neizmantojot [lang = fr] tags, tad tas būs redzams pareizi, ja ietaupījumu. Tāpēc šķiet, ka VBET neatļauj WYSIWYG redaktors parsēt pareizi pirms saglabāšanas ... ja tas ir kāda nozīme.
kamilkurczak
10-03-11, 23:41
jūs esat šo jautājumu, kad jūs vēlētos, lai post par tulkoto lapu, vai ne? Lūdzu, aprakstiet, ko man vajadzētu darīt, lai pašu rezultātu par manu testa forums.
freddie3218
11-03-11, 07:19
jūs esat šo jautājumu, kad jūs vēlētos, lai post par tulkoto lapu, vai ne? Lūdzu, aprakstiet, ko man vajadzētu darīt, lai pašu rezultātu par manu testa forum.I nezinu, ja jūs varat atveidot šo par savu forumu vai ne. Tomēr šis ir tas, kas notiek:
VBulletin versiju 4,08
Man ir divas valodas uz manu vietni: angļu un franču. Es invalīdiem visām citām valodām, un visi citu valstu karogiem.
Visi angļu un franču valodā tiek tulkots visā vietnē, pareizi, ar pareizu akcentu. Vienīgā reize, akcentus nerāda pareizi ir, ja kāds izmanto franču valodu un amatu franču ... ņemot "Franču valoda" izvēlējies savu lietotāja profilu. Šajā gadījumā VBET piešķirs pienācīgu BBCode tagus automātiski, kad tie post. IE: "[lang = fr]" Tomēr, kad tās iesniedz savus amatā, viņu amata akcentiem neparādīsies pareizi. Ja viņi nospiediet "edit post" pogu, viņi redzēs amatā uzlabotas WYSIWYG redaktors rādīts nepareizi (Man ir visi konti izveidota, lai izmantot WYSIWYG redaktoru, pat ātru atbildi, pēc noklusējuma tā, ka visi lietotāji var pievienot attēlus no to cieto disku). Tomēr, ja viņi pārslēgšanas "slēdzis redaktoru režīmā" pogu uz priekšu un atpakaļ, viņi redzēs to post parādās pareizi. Taču, kad viņi mēģina saglabāt izmaiņas savā vēstulē, tas atkal parādīt nepareizi, ja viņi saglabātu savu amatu.
Šī problēma notiek tikai tad, ja lietotājs izmanto "franču valodā" savā lietotāja profila iestatījumus un norīkošanu franču valodu ... tādējādi padarot vbet pievienotu [lang = fr], lai post automātiski.
Mans forums noklusējuma valoda ir angļu.
Ja jums ir nepieciešams veikt paskatīties uz manu forumu ... pm mani, un es jums nosūtīsim nepieciešamo informāciju, lai pārbaudītu manu admin panelis setup.
Es ceru, ka šī informācija ir noderīga.
Paldies.
kamilkurczak
11-03-11, 10:06
jā. Es varu apstiprināt, ka uz mana testa forumā!
Tas ir vBET bug tāpēc man ir nepieciešams, lai pārvietotu šo pavedienu uz kļūdu ziņojumi sadaļā.
Es pamanīju, ka ir kodējumu problēma ar burtiem ar ASCII kodu saskaņā ar
Es varu atveidot uz mana testa forums, lai es varu noteikt to bez piekļuves jūsu forums:)
Es centīšos, lai atrastu labāko risinājumu.
freddie3218
12-03-11, 06:02
jā. Es varu apstiprināt, ka uz mana testa forumā!
Tas ir vBET bug tāpēc man ir nepieciešams, lai pārvietotu šo pavedienu uz kļūdu ziņojumi sadaļā.
Es pamanīju, ka ir kodējumu problēma ar burtiem ar ASCII kodu saskaņā ar
Es varu atveidot uz mana testa forums, lai es varu noteikt to bez piekļuves jūsu forums:)
Es centīšos, lai atrastu labāko risinājumu.
Nu laba ziņa ir tā, ka es noteikta problēma sevi. Sliktās ziņas ir, ka es nevaru apstiprināt, ka šis risinājums darbosies kā rezerves funkcija ... jo tas darbojas tikai uz mana forumos.
Neatkarīgi, šeit ir jaunā funkcija:
$string = utf8_decode($string);
return $string;
}
Šī funkcija pārvērš UTF-8 ar ISO-8859-1
kamilkurczak
12-03-11, 13:31
paldies par šo labas ziņas. Es to izmēģināt un apstipriniet
kamilkurczak
13-03-11, 13:15
hello,
Jūsu risinājums nav laba vispār. Kāpēc? Tas strādā ar burtiem ar ASCII kods, saskaņā ar 256 (konvertēta un parādīti labas), bet burti ar ASCII kodu, vairāk nekā 256 Man ir "?" zīmes.
Tāpēc mums ir nepieciešams apvienot mūsu divus šķīdumus viens;)
piemēram:
$string = preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',
'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',
$string);
$string = preg_replace('/([\304-\337])([\200-\277])/e',
'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\'',
$string);
$string = utf8_decode($string);
return $string;
}
šo līniju:
[\304-\337] define nekā burti ar ASCII kods, saskaņā ar 256 būs ne dekodēt ar manu darbību, bet tikai ar
utf8_decode
Es esmu testēšana tā still.I neesmu pilnīgi pārliecināts, ka viss darbojas pareizi tagad.
Jūs varat pārbaudīt to pārāk!
freddie3218
14-03-11, 05:10
Par manu nolūkos risinājums darbojas naudas sodu ... kā es esmu tikai tulkojot divās langauges ... Angļu un franču valodā. Abi ir ISO-8859-1 (latin1) valodām. Tāpēc "utf_decode" funkcija darbojas naudas sodu.
Tomēr, ar pasaules mēroga prātā, utf_decode funkcija, iespējams, strādā pie citiem valodām ārpus "latin1".
Es neesmu daudz vBulletin programmētājs. Tomēr es sniegs viens ieteikums:
Varbūt, izmantojot "Ja" paziņojums var atbilst jūsu vajadzībām labāk, ja jūsu risinājums nedarbojas. Tālāk norādītajā piemērā, "translated_language_var" būtu galamērķis valodas tulkot.
IE:
$latin1 = array(English,French,Spanish,Italian....etc);
if (in_array(translated_language_var,$latin1)){
$string = utf_decode($string);
}else{
original solution;
}
return $string;
Varbūt izmantojot kaut kas līdzīgs tas būtu pārliecināts, ka metode, lai saglabātu viss droši ...??? Es esmu pārliecināts, ka jūs viegli varētu izmantot šo pseido kodu un padarīt to darbu vBulletin. :)
kamilkurczak
27-03-11, 22:30
atrisināta - tiks iekļauts nākamajā TĀDOS
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):