Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 35 FirstPirmas 12345 PaskutinisLast
Rezultatai 21 į 3043

Tema: Išleisti vBET 3.3.4

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Ačiū už paaiškinimą, aš dabar suprantu, i mento vėliavas atrodo susibūrė, todėl aš išdėstyti juos su kai kurių užsakymą CSS margin.

Ir paskutinis dalykas, naujojo kodo nėra patvirtinti W3.

[Neteisingas] aprašų patvirtinimas http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup patvirtinimo medžiagų (validacijos)

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Kitą klaidą, i leistų vbet, kai kuriuose puslapiuose ir siūlai įrankiai pertraukas, ty nuorodą viršuje - meniu pertraukos lašas. Tada Temos įrankiai sriegio dugno nėra jo piktogramos. "Post Reply" piktograma dingsta. Ši klaida nustato pats, jei išjungiu vbet. ir tai įvyksta tik svečiams. Ačiū.

Čia - Amžinąjį "įgyjančioji tinklo adresas" tinklo plokštė - Kompiuteriai sultys

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Ačiū už paaiškinimą, aš dabar suprantu, i mento vėliavas atrodo susibūrė, todėl aš išdėstyti juos su kai kurių užsakymą CSS margin.

Ir paskutinis dalykas, naujojo kodo nėra patvirtinti W3.

[Neteisingas] aprašų patvirtinimas http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup patvirtinimo medžiagų (validacijos)
    Taip - esate teisus. Mes perkelti mūsų CSS nurodo į kitą vietą. Ačiū už dėmesį

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Kitą klaidą, i leistų vbet, kai kuriuose puslapiuose ir siūlai įrankiai pertraukas, ty nuorodą viršuje - meniu pertraukos lašas. Tada Temos įrankiai sriegio dugno nėra jo piktogramos. "Post Reply" piktograma dingsta. Ši klaida nustato pats, jei išjungiu vbet. ir tai įvyksta tik svečiams. Ačiū.

Čia - Amžinąjį "įgyjančioji tinklo adresas" tinklo plokštė - Kompiuteriai sultys
    Prašome atidaryti naują temą, tai Klaidų Ataskaitos skyriuje Mes galėsime valdyti. Be to, kai rašysite ten patvirtinkite daro, tai atsitinka su Viso failų talpyklos svečiams įjungtas, ar nesvarbu.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 22-06-10 prie 17:21.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Mes turime savo elektroninio pašto adresą ir ją patikrinti. Mes negalime atkurti jūsų serveryje. Jūs turite klausimą apie tikslų URL, kurie šio ciklo atsako. Prašome patikrinti ir atsakyti į ten
    Hi there

ačiū

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ten turėtų būti, nėra tokio dalyko kaip neigiamo veiklos poveikio, nes failų talpyklos. Jis yra, nes Failų talpyklos nėra auga ... Mes sukurti atskirą failą kiekvieną prašymą URL. Taigi, kiekvienas failą talpyklos tiesiog statinis HTML failo (talpyklos produkcija prašymą). Kai jūsų serveris išsaugo daugiau ir daugiau vBET, tiesiog sukuria vis daugiau ir daugiau failų.
    Puikus, vienas iš mūsų forumuose talpyklos katalogą daugiau nei 10GB po to, kai buvo paleista apie 12 valandas, rezultatai yra fantastinis puikus sprendimas.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Aš skubiai reikia pagalbos. Po atnaujinimo, aš tai ant mano forumas klaida:

Įspėjimas: array_merge () [function.array-sujungti]: Argument # 1 [kelias] masyvas / global.php (400): eval () 'd kodą on line 1153

Mano visą forumą visiškai messed up. Dėl tam tikrų priežasčių tai atsitinka, jei tik nesate prisijungęs. Taigi svečiai. Jei prisijungęs, viskas yra gerai.

EDIT: Gerai supratau, kad po to, kai aš neįgaliesiems Naudoti Viso failų talpyklos svečių (BETA!) "viskas yra gerai. Taigi čia turi būti kažkas negerai ten. (Aš chmod 777-R vbet_guestcache)
    Paskutinį kartą redagavo Taurus; 23-06-10 prie 11:22.

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Aš skubiai reikia pagalbos. Po atnaujinimo, aš tai ant mano forumas klaida:

Įspėjimas: array_merge () [function.array-sujungti]: Argument # 1 [kelias] masyvas / global.php (400): eval () 'd kodą on line 1153

Mano visą forumą visiškai messed up. Dėl tam tikrų priežasčių tai atsitinka, jei tik nesate prisijungęs. Taigi svečiai. Jei prisijungęs, viskas yra gerai.
    Kas yra URL?

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    EDIT: Gerai supratau, kad po to, kai aš neįgaliesiems Naudoti Viso failų talpyklos svečių (BETA!) "viskas yra gerai. Taigi čia turi būti kažkas negerai ten. (Aš chmod 777-R vbet_guestcache)
    Gerai, man reikia slopinti PHP klaidų, talpyklos buvo patikrinti failą amžiaus failų, kurie neegzistavo ir buvo bugging,. Failų talpyklos yra nuostabus to, jei jūs galite naudoti ją, jūs papratimas regret it.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Taip, aš suprantu tai. Aš tikrai tikiuosi, Michael galima rūšiuoti.

Pradžia 35 FirstPirmas 12345 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •