Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Kai jums klausimus

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Default Kai jums klausimus

Hi there,

1. Kiek yra ženklų nemokamai mokesčio už mokamą versiją. (Kaina Australijos doleriai)

3. Galite duoti man, kiek laiko užtrunka gauti šio scenarijaus idėja, ir tinkamai veikia

Lol.
    de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # = JAV dolerių; = LTL; AMT = 1
    Here you go

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki,

Atkreipkite dėmesį, kad mūsų kainos JAV doleriais ir kiek ji bus Australijos doleriai priklauso nuo faktinio kurso, kuris gali būti keičiami kiekvieną kartą. Taigi, jūs turite patikrinti, kas yra tikrasis kursas PayPal.

1. Branding nemokamai kainuoja $ 135 (USD)
    2. vBET licencija kainuoja $ 90 (USD)

3. Įdiegimas yra paprasta ir greita. Įkelti failus, importuotą produktą failą ir konfigūruoti kaip aprašyta README.html Jeigu Jums sukonfigūruoti ją tinkamai galite baigti montavimo procedūrą per keletą minučių.
    Jei sukonfigūruosite, kad tai yra negerai, kai konfliktai su kitų įskiepių arba integruoti vBET su kitų įskiepių nėra tinkamai, tada jis užtruks ilgai, nes jums nustatyti viską tinkamai. Atkreipkite dėmesį, kad tuo atveju klausimus, turite mūsų nemokamu internetu teikiamą paramą, ir jei manote, kad tai mums geriau daryti visam įrenginiui, tada galite tiesiog nusipirkti montavimo darbai ($ 30).

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Default Turite problemų su Pirkti Dabar Nuoroda

Sveiki,

Turite problemų pateikiant užsakymą.
    Savo forma yra ne darbo.

Nepavyksta įterpti informacija.

Goanna

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Oi, atsiprašau,

Aš ne pažymėkite mygtuką "susitarti". He he
    Nežinojo, kad aš turėjo pažymėti susitarimą mygtuką, kol aš užpildyti formą.
    Paskutinį kartą redagavo Goanna; 21-06-10 prie 15:51.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Taigi, kaip suprantu, viskas veikia gerai

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •