Hi there,
1. Kiek yra ženklų nemokamai mokesčio už mokamą versiją. (Kaina Australijos doleriai)
3. Galite duoti man, kiek laiko užtrunka gauti šio scenarijaus idėja, ir tinkamai veikia![]()
Hi there,
1. Kiek yra ženklų nemokamai mokesčio už mokamą versiją. (Kaina Australijos doleriai)
3. Galite duoti man, kiek laiko užtrunka gauti šio scenarijaus idėja, ir tinkamai veikia![]()
Lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # = JAV dolerių; = LTL; AMT = 1
Here you go
Sveiki,
Atkreipkite dėmesį, kad mūsų kainos JAV doleriais ir kiek ji bus Australijos doleriai priklauso nuo faktinio kurso, kuris gali būti keičiami kiekvieną kartą. Taigi, jūs turite patikrinti, kas yra tikrasis kursas PayPal.
1. Branding nemokamai kainuoja $ 135 (USD)
2. vBET licencija kainuoja $ 90 (USD)
3. Įdiegimas yra paprasta ir greita. Įkelti failus, importuotą produktą failą ir konfigūruoti kaip aprašyta README.html Jeigu Jums sukonfigūruoti ją tinkamai galite baigti montavimo procedūrą per keletą minučių.
Jei sukonfigūruosite, kad tai yra negerai, kai konfliktai su kitų įskiepių arba integruoti vBET su kitų įskiepių nėra tinkamai, tada jis užtruks ilgai, nes jums nustatyti viską tinkamai. Atkreipkite dėmesį, kad tuo atveju klausimus, turite mūsų nemokamu internetu teikiamą paramą, ir jei manote, kad tai mums geriau daryti visam įrenginiui, tada galite tiesiog nusipirkti montavimo darbai ($ 30).
Sveiki,
Turite problemų pateikiant užsakymą.
Savo forma yra ne darbo.
Nepavyksta įterpti informacija.
Goanna
Oi, atsiprašau,
Aš ne pažymėkite mygtuką "susitarti". He he
Nežinojo, kad aš turėjo pažymėti susitarimą mygtuką, kol aš užpildyti formą.
Paskutinį kartą redagavo Goanna; 21-06-10 prie 15:51.
Taigi, kaip suprantu, viskas veikia gerai![]()