Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: Forum Blocks Shows lantittle=.. in URL link?

Default Forum Blocks Shows lantittle=.. in URL link?

Aš nesu tikras, bet aš maniau, Tai buvo nustatyta? Forumas blokai rodo, kaip:

Code:
    "Moneta rasta , bet internete nieko nepavyko apie ja rasti , tai gal mazdaug kanors apie ja noreciau suzinot...
    14 Hours Ago 11:39 PM
    Padekit nustatyt..."[/ Lang]

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš tikiu, kad mes buvo toks dalykas nustatymo langtitle. Taip pat vienas nustatyti nebuvo išleistas dar (skubotų aprašyta siūlai). Nesu tikras, buvo tos pačios emisijos ar ne

Jūsų žinutė yra keista, nes yra atvira langtitle ir uždarė lang BBKodas - tai gal tai yra tik kas nors parašyti jam iš rankų, ir mes turime pranešimą, kuris reikalauja fizinio korekcijos neveikia bbcode ...

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Aš tikiu, kad mes buvo toks dalykas nustatymo langtitle. Taip pat vienas nustatyti nebuvo išleistas dar (skubotų aprašyta siūlai). Nesu tikras, buvo tos pačios emisijos ar ne

Jūsų žinutė yra keista, nes yra atvira langtitle ir uždarė lang BBKodas - tai gal tai yra tik kas nors parašyti jam iš rankų, ir mes turime pranešimą, kuris reikalauja fizinio korekcijos neveikia bbcode ...
    Tai, nes tai yra kaip nuoroda parodė į bloką.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai viena buvo nustatytas paskutinį spaudai. , Kurią versiją jūs naudojate?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Jokio atsakymo, laikoma išspręsta. Atkreipkite dėmesį, jei ne čia

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •