Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1313

Tema: Maitinimo serveriai

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - Atnaujinimas baigtas. Taip pat atsiųsti jums elektroniniu paštu kai užuominų apie tai, kaip diagnozuoti, kas atsitinka, jei problema vis dar egzistuoja.

Dar vieną užuominą: galvoti apie išjungti kai kurias kalbas, jei jūsų forumo negali susidoroti su visomis šių.

Taip pat labai svarbu! Prašome pūdymas užuominų pagal žemiau esančią nuorodą. Dabar matau, kad tu ne robots.txt blokuoti netinkamuose puslapiuose, todėl jūs galutinai gali pagerinti savo veiklos rezultatus. Išsami informacija čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Text automatically translated from: Italian to: Lithuanian
    Translated text
    Sveiki,
    Aš nepadarė nieko, dar žinomas, tačiau jau dvi problemos:
    1. Aš jau ataskaitų šimtus klaidų šio tipo mysql_connect () [function.array-unique <a href='function.mysql-connect'> </ a>]: Per daug jungtys / home / mokyklos / domains / scuo.la / public_html / includes / class_core.php on line 311
    2. URL išverstų puslapių gerai dirba su "Firefox", bet ne su Explorer. Pavyzdžiui šį puslapį
      sparnus .. E-Knygos?
      skaito taip gerai, "Firefox", bet ne nuskaityti.

Jūs negalite nustatyti jūsų, eh?
    Mano priimančiosios ir mano webmaster tiek daug, kad jie daro bandymus, bet nepavyksta išspręsti šias problemas.
    Moku už paslaugą, nesijaudinkite.
    ačiū
    Original text

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki,

Apie Jūsų klausimus:
    1. Tai MySQL konfigūracijos problema. Jums leidžia daugiau Apache temas kaip MySQL jungtis, todėl, kai jūsų serveris turi daug klientų ir visų Apache temas yra užsiėmę yra nepakankamai MySQL jungtis. Prašome pakeisti MySQL fongiuration. Čia yra vadovas: MySQL: MySQL 5.1 Reference Manual:: B.5.2.7 Per daug jungčių
    2. Aš patikrinti URL stende IE ir Opera ir kabina ji veikia puikiai. Atkreipkite dėmesį, kad pagal šią nuorodą IE gali atrodyti keistai, bet tai atitinkamą nuorodą, ty vos tik šis žodis naršyklė, kuri nepalaiko rodyti raides% notacijos. Ji vis dar tą pačią nuorodą - tik pamatyti, HTML produkcija pagal operos ir pamatysite patį% notacijos. Opera (ir visų kitų naršyklių išskyrus IE), tiesiog parodyti, kad jis gražiai. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad tai pasaulinis standartas, todėl "Google" (ir kitų robotų) žinoti, kaip ją interpretuoti ir indekso jį tinkamai. Nėra problema (Arba aš nesuprato, apie ką jis )

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •