Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 13 od 13

Thread: Power poslužiteljima

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

OK - ažuriranje kompletan. Također vam poslati u e-mail neke savjete o tome kako dijagnosticirati što se događa ako problem i dalje postoji.

Još jedan savjet: razmišljam o onemogućiti neke jezike ako vaš stvarni forum ne može podnijeti sve te.

Također vrlo važno! Molimo jelen savjeti u vezi u nastavku. Vidim odmah da vam ne blokiraju irelevantnim stranicama u robots.txt, tako da definitivno možete poboljšati svoje performanse. Detalji ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Član
    Registracija
    Prosinca 2009

Text automatically translated from: Italian to: Croatian
    Translated text
    Pozdrav,
    Nisam učinio ništa još ne zna, međutim, već su dva problema:
    1. Već sam je izvještavanje stotine pogrešaka ove vrste mysql_connect () [function.mysql povezati <a href='function.mysql-connect'> </ a>]: Previše veze / home / školi / domena / scuo.la / public_html / includes / class_core.php on line 311
    2. URL-ove u stranicama prevedena rade dobro u Firefoxu, ali ne s istraživač. Na primjer ovu stranicu
      krila .. e-książki?
      čita tako dobro u Firefoxu, ali ne i skeniranje.

Vi ne možete popraviti, zar ne?
    Moj domaćin i moj webmaster toliko da oni testovi ali ne za rješavanje tih problema.
    Ja platiti za uslugu, ne brinite.
    hvala
    Original text

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav,

O svojim problemima:
    1. Ovo je MySQL problem s konfiguracijom. Možete omogućiti više Apache teme od MySQL veze, tako da kada server ima puno klijenata i svih Apache teme su zauzeti nema dovoljno MySql veze. Molimo promijenite MySQL fongiuration. Ovdje je priručnik: MySQL:: MySQL 5,1 Reference Manual:: B.5.2.7 Previše veza
    2. Provjerio sam ovaj URL u kabini IE i Opera i štand to radi fino. Imajte na umu da u IE ovom linku može izgledati čudno, ali to je link koji najbolje odgovara - IE je samo samo preglednik u ovoj riječi koji ne podržava prikaz slova u% zapis. To je još uvijek isti link - samo vidjeti HTML izlaz iz opere i vidjet ćete iste% zapis. Opera (i svim ostalim preglednicima osim IE) samo pokazati lijepo. Također imajte na umu da je to svjetski standard, tako da Google (i ostalim roboti) znate kako tumačiti to i indeks je na odgovarajući način. Nema pitanje ovdje (Ili nisam shvatio o čemu se radi )

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •