Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 33 FirstPirmas 123
Rezultatai 21 į 2424

Tema: baltas puslapis verčiant RSS

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Ok, bet, vis klaida 500, "Google botas nebus kaip 500 klaidos antraštės!

Taip pat nuorodos į šį formatą.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28.848 & goto = newpost

Jie neturėtų būti seo'd URL?
    Apie 500 antraštės - šiuo metu aš ne idėja, kodėl validator teigia apie 500 klaida - patį URL adresą naršyklės suteikia tinkamą turinį. Taip pat atrodo, tik dėl kai kurių kitų ne vertimai. Gal yra kažkas, su talpyklos - mes atgal į jį, po talpyklą baigiasi, ir patikrinkite, ar jis yra kai kurių esamų klausimas, ar tik talpyklą istorija.

Apie nuorodos - taip tas turėtų būti seo'd URL. Prašome pasakyti, kas yra jūsų vertės nustatymas "Forum katalogas".

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Turi būti talpyklą problema, visi nauji išvertė RSS dabar 100% Gerai, ačiū.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Gerai, kad problema yra kanalai išversti, prieš tai išsprendė vis dar yra klaidų ir blogio ne SEO URL.

Kaip ištrinti senus kanalus talpyklą, kad nauji pašarai, kurių sudėtyje klaidų gali dirbti.

Ačiū.

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai turėtų būti daroma automatiškai - RSS talpyklos laikas matuojamas minutėmis, dienomis ... Aš nežinau, ar / kur vBulletin leidžia išvalyti RSS talpyklą rankiniu būdu. Yoou gali bandyti nustatyti mažos vertės (pvz., 1 minutę), kai jūs darysite bandymus, ir po to grįžti į ankstesnes vienas.

Kaip rašiau Jis neturėtų būti paslėptas taip ilgai. Prašome įsitikinkite, kad jūs ieškote faktinį kanalo galia ne išsaugotas jūsų pusėje (kaip naršyklės talpyklą). Prašome suteikti man URL RSS kuris vis dar nėra teisingas - Aš patikrinti ji mano pusėje. Jei tai bus būtina, mes pažvelgti už klaidas, bet pirmiausia leiskite patikrinti, ar ji iš tikrųjų egzistuoja.

Taip pat prašome siųsti mums savo 2 pirmas taisyklės vBET ir įsitikinkite, kad jums nustatyti savo forumo katalogas / Forumuose į vBET konfigūracijos.

Pradžia 33 FirstPirmas 123

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •