مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 3 Firstاول 123
نمایش نتایج: از شماره 21 به 24 از 24

موضوع : صفحه سفید در هنگام ترجمه (RSS) دریافت مطالب

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

Quote نوشته اصلی توسط Snake View Post
    خوب ، اما ، هنوز هم خطای 500 ، ربات گوگل 500 خطای هدر را دوست ندارم!

همچنین لینک های موجود در این فرمت هستند.

***. computer-juice.com/forums/bg/showthread.php؟ T = 28848 & رفتن به = newpost

باید از آنها نمی شود آدرس ها seo'd؟
    حدود 500 سربرگ -- در این لحظه من هیچ نظری ندارم که چرا اعتبار سنج ادعاها در مورد خطای 500 -- همان URL در مرورگر را می دهد محتوای مناسب است. همچنین این تنها در برخی از ترجمه نیست دیگر به نظر می رسد. شاید آن چیزی را با کش است -- ما به آن را به عقب پس از کش منقضی و بررسی آن است برخی از مسائل موجود و یا فقط کش سابقه.

درباره لینک -- بله کسانی که باید seo'd URL ها است. لطفا به چیزی است که ارزش خود را برای "انجمن دایرکتوری" در تنظیمات.

کاربر ارشد

باید مشکل کش ، همه خوراکهای RSS جدید ترجمه در حال حاضر 100 ٪ OK ، از شما سپاسگزارم.

کاربر ارشد

خوب بنابراین مشکل این است که ترجمه تغذیه قبل از این تعمیر هنوز هم خطاها و اشتباه غیر جستجوگرها URL ها است.

چگونه می توانم کش خوردها قدیم تا خوراک جدید با رفع اشکال می تواند کار را حذف کنم.

با تشکر.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

باید انجام شود به طور خودکار -- RSS زمان کش در عرض چند دقیقه ، اندازه گیری در چند روز... من نمی دانم که می کند / که در آن اصلی اجازه می دهد تا برای روشن کش RSS به صورت دستی است. Yoou می توانید سعی کنید به آن مجموعه به مقدار کم (مثل 1 دقیقه) وقتی که شما ساخت آزمون ، و پس از آن برگشت به قبل.

همانطور که من نوشت : نباید کش برای مدتی چنین طولانی. لطفا اطمینان حاصل کنید که شما به دنبال در خروجی کانال واقعی را در کنار خود کش نشده (مانند در کش مرورگر). لطفا مرا URL را به RSS که هنوز هم درست نیست -- من آن را در کنار من را بررسی کنید. اگر آن ضروری خواهد بود ما را برای اشکال نگاه کنید ، اما در ابتدا اجازه دهید چک می کند واقعا وجود دارد.

شما هم لطفا برای ما 2 اولين قوانين vbet و اطمینان حاصل کنید که شما را به هيئت مديره همايش / انجمن ها در پیکربندی vbet.

صفحه 3 از 3 Firstاول 123

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •