Labas, Noriu, kad mano anglų kalbos URL kaip vbet 2.0
Kaip išjungti išverstas URL?
Labas, Noriu, kad mano anglų kalbos URL kaip vbet 2.0
Kaip išjungti išverstas URL?
Aš tikrai reikia išjungti šias, aš jau veikia Šis mod ilgą laiką ir nenorite turėti indeksas 1mil URL vėl, ji imsis mėnesių ir mėnesius. Aš mieliau išlaikyti senąjį URL struktūrą prašome padėti.
nepraranda šios indeksuotų puslapį tiesiog pakeisti adresą, priežastis jis vis dar tame pačiame puslapyje, kuris persikėlė į kitas adresas.
Taigi, jums bus prarasti nieko. Jis yra saugus už jus.
Bet kokiu atveju, jei jūs vis dar norite padaryti, tada prašome atidaryti failą vbenterprisetranslator_seo.php ir pašalinti (komentaras) šį kodą:
Jis gali būti taip pat reikia rasti Admin CP -> Produktai & Plugins -> Plugins Pradės už init_startup Kablys ir pašalinti / komentuoti šį kodą:Code:function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); }
Code:if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) { function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); } }
Tobula, ačiū.
You are welcome
Kaip mes rašė čia ir PM jums, mūsų nuomone, jums nereikia tai ir tai yra geriau už jūsų SEO neišjungia išverstas URL. Tai bus ir geriau "Google" (daugiau raktažodžių ieškoma kalba) ir jums bus prarasti indeksus URL prieš vertimas (nes peradresavimai 301 yra naudojamas).
Ją patikrinti, Opera, Chrome, Firefox - Visa tai yra malonu. Kadangi% notacijos standartas. Ir IE taip pat gerbia ir kai išsiųsti užklausą į serverį, tiesiog parodyti, kad jis nėra gražus. Jei žinote, kai su specialių ženklų kalba, tada jūs netgi galite tai patikrinti ir pakeisti% žymėjimą raidėmis kai URL - pamatysite, kad jis yra tame pačiame puslapyje.
Apibendrinant: Nuorodos baudą.
Dar mes galime imtis, kaip prašymą nuorodos ty kitaip. Mes net jau žinote, kaip tai padaryti (su vB4 išmokta pamoka).
Paskutinį kartą redagavo vBET; 25-02-10 prie 20:01.
Kaip išjungti URL vėl nauja versija? 3.3.2
Šiuo atveju pakanka, jei tik nėra jokių pakeitimų, functions_vbseo_createurl.php failas
PASTABA: vertimas URL suteikia jums ir mes DIDŽIOSIOS OPTIMIZAVIMAS šioje srityje 3.3.2 Mes specialiai algoritmas pakeitimus ir pridėti uždelsto vertimai URL, nes prieš tai buvo silpnoji Neseniai mes radome. , Todėl rekomenduojame jums tik visiškos integracijos ir patikrinkite savo realius rezultatus SU išverstas URL - galite būti labai teigiamai nustebino šioje srityje![]()
Taigi aš nuolat senas failas? ithought naują naujus pokyčius, kaip už vBSEO integracija?