مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : چگونه به غیر فعال کردن URL های موافق با ترجمه

کاربر ارشد

Default چگونه به غیر فعال کردن URL های موافق با ترجمه

سلام من می خواهم برای حفظ URL ها انگلیسی من مانند فعال تصدی 2.0

چگونه می توانم غیر فعال کردن URL های موافق با ترجمه؟

کاربر ارشد

من واقعا نیاز به غیر فعال کردن این ، من شده اند در حال اجرا از این وزارت دفاع یک مدت طولانی و نمی خواهم که دوباره به URL های شاخص 1mil ، آن را به ماه ها و ماه ها طول بکشد. من ترجیح می دهند که ساختار آدرس قدیمی لطفا کمک کنید نگه دارید.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

vbet 3.x ترجمه می کند در راه مطمئني به گفته vbet 2.x به اين معنا كه پير (نه ترجمه) لینک فقط 301 redirect. و برای گوگل (و ديگر جستجو موتورها) يعنى - سست این صفحه نمایه شده فقط تغییر آدرس علت آن است که هنوز همان صفحه که به آدرس های دیگر نقل مکان کرد.

بنابراین شما هیچ چیز سست خواهد شد. امن است برای شما می باشد.

به هر حال اگر شما هنوز هم می خواهید انجام دهید و سپس آن را باز کردن فایل vbenterprisetranslator_seo.php و حذف (نظر) این کد :
    Code:
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }
    می توان آن را نیز مورد نیاز برای پیدا کردن CP ADMIN --> محصولات و پلاگین ها --> پلاگین vbet نام برنامه به نام مقدار دهی اولیه برای init_startup قلاب و حذف / نظر وجود دارد این کد :
    Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }							
    }

کاربر ارشد

پرفکت ، از شما متشکرم.

قابلی ندارد

همانطور که ما در اینجا و PM شما در نظر ما نوشت : شما این کار لازم نیست و بهتر است برای SEO شما را به URL های موافق با ترجمه ببرید. کسانی خواهد شد بهتر توسط گوگل (کلمات کلیدی بیشتر در زبان جستجو) قرار و شما شاخص آدرس خود را قبل از ترجمه (به دلیل تغییر مسیر 301 استفاده شده است) را از دست بدهند.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    قابلی ندارد

همانطور که ما در اینجا و PM شما در نظر ما نوشت : شما این کار لازم نیست و بهتر است برای SEO شما را به URL های موافق با ترجمه ببرید. کسانی خواهد شد بهتر توسط گوگل (کلمات کلیدی بیشتر در زبان جستجو) قرار و شما شاخص آدرس خود را قبل از ترجمه (به دلیل تغییر مسیر 301 استفاده شده است) را از دست بدهند.
    بزرگترین مشکل من این است که بیشتر مرورگرها این "URL" زبان را نشان نمی دهد به درستی در نوار آدرس مرورگر ، آنها ww.domain.com / ٪ 20 ٪ 250 ٪ 900 / و غیره را نشان می دهد ، بنابراین افرادی که برای پاسخگویی به من را با آدرس ها آشغال ، لینک کنید. که بد است برای جستجوگرها.

Quote نوشته اصلی توسط Snake View Post
    بزرگترین مشکل من این است که بیشتر مرورگرها این "URL" زبان را نشان نمی دهد به درستی در نوار آدرس مرورگر ، آنها ww.domain.com / ٪ 20 ٪ 250 ٪ 900 / و غیره را نشان می دهد ، بنابراین افرادی که برای پاسخگویی به من را با آدرس ها آشغال ، لینک کنید. که بد است برای جستجوگرها.
    اول از همه در مورد سومین است مانند چكمه شما را ببینم نه مردم. دوم - می تواند urlهای مشکل دار هستند نه آت - انها خوب هستند. آنچه که شما در باره آن نوشته اند ie نشان می دهد چگونه است. آن را چک کنید در اپرا ، کروم ، فایرفاکس -- همه خوب است. از آنجا که نماد درصد استاندارد است. و اینترنت اکسپلورر نیز به آن احترام می گذارد هنگام ارسال درخواست به سرور ، فقط آن را خوب نشان نمی دهد. اگر شما می دانید برخی از زبان با کاراکترهای خاص را ، پس شما حتی می توانید آن را را چک کرده و تغییر نماد ٪ به حروف ویژه در برخی از URL -- شما دیدن آن است که همان صفحه.

به طور خلاصه : لینک ها خوب هستند.

هنوز هم ما می توانیم آن را به عنوان درخواست لینک برای اینترنت اکسپلورر در راه های دیگر را برای تولید. ما حتی در حال حاضر چگونه به انجام این کار می دانیم (درس آموخته شده با vB4 ).
    آخرین ویرایش توسط vBET. 25-02-10 در 20:01.

کاربر ارشد

چگونه می توانم آدرس ها غیر فعال کردن من دوباره در نسخه جدید؟ 3.3.2

Quote نوشته اصلی توسط Snake View Post
    چگونه می توانم آدرس ها غیر فعال کردن من دوباره در نسخه جدید؟ 3.3.2
    در این حالت کافی است که اگر شما فقط هر گونه تغییر برای ساخته نشده functions_vbseo_createurl.php پرونده

توجه : ترجمه آدرس ها به شما می دهد خيلی بهتر شده سومین و ما ساخته شده بهینه سازی بزرگ در این منطقه در 3.3.2 به خصوص تغییر الگوریتم برای این ساخته شده و اضافه کردن ترجمه تاخیر برای URL ها ، که قبلا به دلیل تنگنا بود که ما اخیرا در بر داشت. بنابراین به شما توصیه می کنیم به ادغام فقط ساخته شده کامل و بررسی عملکرد واقعی خود را مبتلا به URL های موافق با ترجمه -- شما می تواند بسیار مثبت در این ناحیه شگفت زده سپس اگر تصمیم بگیرید که هنوز کافی نیست، همیشه می توانید بعدا ان را غیرفعال کنید. لطفا ان را بررسی کنید - این واقعا برای SEO شما عالی است و ترافیک بیشتری را برای شما به ارمغان می اورد (به دلیل موقعیت های شاخص بهتر).

کاربر ارشد

پس فایل های قدیمی را حفظ نمود؟ ithought یکی از جدید تغییرات جدید را به عنوان در ادغام باشد؟

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •