Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1016

Tema: Neveikiančios nuorodos

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis

Question Neveikiančios nuorodos

Sveiki,
    Mano nuorodos, atrodo, būti daužomi vertimo.

Pavyzdys: Į mano numatytąjį (Rusijos) kalbų saitus atrodo kaip
    xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-nas-ili-kto-takie-Mahatmy.html

bet kai aš naudoju vertimo, tas pats nuorodos pakeitimus į tai:
    xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

Viskas dirbo puikiai iki paskutinio atnaujinimo vBulletin ir nedideli pokyčiai .htaccess

Čia yra mano Htaccess failas:
    Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
    #RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Prašome patarti.

Ačiū.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 19-10-11 prie 00:30. Priežastis: BBCode pridėtinės

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Jūs padarė atnaujinimo correctly(upload folder įkelti kartą), ir gali jums tikrai patikrinkite visus parametrus, jei yra nustatytas tinkamai?
    Prašome atkreipti dėmesį:
    vBSEO - > Valdymo skydas - > bendra ryšo parametrus - > pakeisti ne anglų kalbos simbolius URL? -> laikyti ne anglų simbolių URL
    Taip pat gali būti kai naršyklės nuskaitymo problemą (aprašymas skirtuke mano naršyklėje rodyti "švarių" url), aš galėtų ją išnagrinėti
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 08-10-11 prie 09:20.

Question

Dėkojame už jūsų atsakymas.

Aš naudoju vBet daugiau nei metus ir jis dirbo perfecty.
    Žinoma,
    vBSEO - > Valdymo skydas - > bendra ryšo parametrus - > pakeisti ne anglų kalbos simbolius URL? -> laikyti ne anglų simbolių URL
    yra nustatyti teisingai.

Turi jums did upgrade teisingai (įkelti aplanke nusiųsti-vieną kartą), ir galėtų jums prašome tikrai patikrinti visus parametrus, jei yra tinkamai nustatyta?
    Taip, visus šio failus upload mano forumas derection.

Radau kitų keista dalykas:
    Temos yra išversti teisingai, bet kai kurie pranešimai yra tranlsted temas, ir kai kurie iš jų nėra.
    Net kai kurie dalis pranešimus, išversti ir kai kurie iš jų nėra.
    Tai labai keista.

Visus pasiūlymus, apie kodėl tai nutiko?
    Paskutinį kartą redagavo sergarch; 08-10-11 prie 23:04.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome keep vienas klausimas už vienos gijos. Netrukus - galėtų pasiekti savo ribą ir tai, kodėl nėra išverstos sakinius, kurie nėra, talpyklos. Jei jums reikia daugiau info/pagalbos - prašome atidaryti naują temą, naujas klausimas.

Apie faktinės jų išdavimo - prašome PM prieigos išsamiai Admin KP, FTP ir vbseo KP, mes galės patikrinti ir ištaisyti. Taip pat prašome PM tiksli URL, kur mes galime pamatyti klausimas.

PM buvo išsiųstas vakar.
    Bet atnaujintą informaciją?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Vyksta ten dabar.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome žiūrėti PM - jums atsiųsti nepakanka prieigos informaciją.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Vienas galimų patarimas - dėl jūsų Pradinis puslapis HTML šaltinio, matau toliau:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    Atkreipkite dėmesį, kad vBET yra mažosios raidės, kodavimo ir tai aiškiai aprašyta įdiegimo procedūra:
    (Tik už utf-8 charactersets) Nustatyti characterset mažosiomis - vBET vertė didžiąsias characterset. Taigi jei naudojate utf-8, tada įsitikinkite, kad esate nustatę "utf-8"
    Jūs turite tai nustatyti UTF-8 vietoj, utf-8. Tai gali būti priežastis. Pease pakeisti (instrukcijos, readme.html iš vBET pakete) ir pasakyti, jis padeda. Jei ne Prašome pabandyti su talpyklos, išjungti vienu metu arba dar geriau sukurti naują temą bandymams su pavadinimas, kuris tikrai nebuvo išverstas dar (jūsų talpyklos turinį gali būti skaldytų nes neteisingai parametrai). Norėčiau patikrinti jį save, bet jūsų Admin CP yra ne anglų kalba ir aš negalėjo dirbti joje.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Vienas galimų patarimas - dėl jūsų Pradinis puslapis HTML šaltinio, matau toliau:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    Atkreipkite dėmesį, kad vBET yra mažosios raidės, kodavimo ir tai aiškiai aprašyta įdiegimo procedūra:

Jūs turite tai nustatyti UTF-8 vietoj, utf-8. Tai gali būti priežastis. Pease pakeisti (instrukcijos, readme.html iš vBET pakete) ir pasakyti, jis padeda. Jei ne Prašome pabandyti su talpyklos, išjungti vienu metu arba dar geriau sukurti naują temą bandymams su pavadinimas, kuris tikrai nebuvo išverstas dar (jūsų talpyklos turinį gali būti skaldytų nes neteisingai parametrai). Norėčiau patikrinti jį save, bet jūsų Admin CP yra ne anglų kalba ir aš negalėjo dirbti joje.
    Jūs genious!

Po resetted UTF-8, utf-8 Vertimai pradeda dirbti paprastai, tačiau kai kurios temos aš vis dar turiu šių keista "0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html".

Kaip ją išspręsti?
    Paskutinį kartą redagavo sergarch; 27-10-11 prie 12:54.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš vis dar laukiu prieigos informacijos, bet man buvo patikrinti yra šiek tiek ir aš pamačiau vienas dalykas. Tai yra darbo kai kurie vertimai. Kaip tai puikiai ok
    -Japonijos: xpam.org/ja/teosofiya/517-ョヂるニ㐃ヾミヿマミトマ秃ミモヮ間ョ大ポヺ魂.html
    -Korėjos: xpam.org/ko/teosofiya/517-거나-마하-횸마-우리-감운띰-위뜐한-옃혼.html

Bet kai jis neveikia čia jūs EXACY pačiu URL (tik kalbos kodas skiriasi):
    - Belarusian: xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html
    - & Turkish : xpam.org/tr/teosofiya/517-%F0%92%F0%B5%F0%BB%F0%B8%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%B4%F1%83%F1%88%F0%B8-%F1%83%F1%90%F0%B5%F0%B4%F0%B8-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F0%B8%F0%BB%F0%B8-%F0%BA%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%BC%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

Tai suteikia man viena teorija kas gali atsitikti (vis dar turi patikrinti jį). Taip dirbant vertimo tada viskas gerai. Čia labiausiai tikriausiai jūs jau pasiekti savo ribą ir vertimo nėra (šiuo metu labai vBET išjungta stendas savo teikėjų). Ir Štai kodėl jūs nutraukėte ryšius - ne gavo vertimo, todėl rodoma, kas buvo siųsti versti (pakeistas API poreikius).
    Kažkas keista yra čia, nes yra išverstas paties puslapio ir URL, dar yra įmanoma, jei jūsų URL buvo perskaičiuoti anksčiau (tuo atveju, kai ji buvo rodomas kaip paskutinį pranešimą pagrindinis puslapis) ir puslapio buvo išverstas vėliau. Tokiu atveju ached vertimas saitą jau pašalinti iš talpyklos ir paties puslapio vertimas dar talpyklos.

Bet kuriuo atveju aš galės patvirtinti, kai gauti pilną priėjimą - dabar negali daryti ir aš galiu tik spėlioti, kas vyksta.

EDIT
    Nr tai yra ne visai tą patį. Man reikia daugiau galimybių rasti mūsų kas vyksta.

REDAGUOTI 2
    Čia URL yra galutinai išversti bet rodomas neteisingas: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-%E3%A2mes-parmi-nous-qui-sont-ou-mahatma.html
    Taigi mano ankstesnį teorija yra ne dešinėje.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 09-10-11 prie 13:52.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •