Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 66 FirstPirmas ... 456
Rezultatai 51 į 5656

Tema: "Google Translate API išjungti ar bus mokama? Nesvarbu - vBET palaiko kitų API

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Ataskaitos yra tik "Google" vertimo API V2. Už V1 ir API bus uždarytas gruodžio 1 2011, todėl nėra prasmės ką nors padaryti šioje srityje.

Šiuo metu kalbos aptikimą yra palaikoma tik "Google" vertimo API (stendą versijos). Mes galime pridėti taip pat palaiko "Microsoft" - mes ne padaryti dar, nes mes matome kai kuriuos klausimus čia. "Microsoft" Vertimas API palaiko mažiau kalbų, todėl, jei bus įjungtas daugiau kalbų (palaikoma tik "Google"), tada Microsoft vertimo API negali aptikti kalbą. Taigi Kitaip tariant, mes galime įtraukti paramą "Microsoft Vertimas API kalbos aptikimą, bet jūs galite naudoti ją tik tada, kai jūs naudojate tik palaikomų kalbų" Microsoft ". Jei naudojate daugiau nei viena kalba "Google" turi būti naudojama, kitaip aptikimo neveikti kalbų nepalaikoma "Microsoft". Tai yra priežastis, kodėl nebuvo pridėti jį nuo pat pradžių - tai apsunkina konfigūracijos. Žinoma, dabar mes suprantame,, kad daugelis klientų bus klijuoti tik laisvai translations, kad mes įtraukti paramą "Microsoft" kalbos aptikimą.

Nėra skubėjimo čia taip ilgai, kaip "Google" vertimo API v1 dirba vis tiek galite laisvai kalbos aptikimą. Taigi pirmiausia mes eiti naujas vBET3.x išleidimo ir pridėti paramos kitų vertimo API. Tada mes asilas "Microsoft" kalbos aptikimą.

PASTABA: šiuo metu vBET4.x galite naudoti Microsoft vertimai ir nemokamą "Google" vertimo API v1 nustatymo. Taigi jūs neturite laukti, kol su perjungimo. Kalbos nustatymas veikia atskirai - nesvarbu, ką konfigūracijai jums už vertimą.

Paskutinį kartą redagavo vBET; 03-09-11 prie 13:08. Priežastis: klaidos

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Oho, atrodo kaip "Microsoft" palaiko tik 37 kalbų, o Google palaiko 53 - tai, kad teisingas?

Jūs esate teisus, kad "Microsoft" API neatrodo kaip rafinuotas kaip google.

Dabar aš naudoju API taip:

Tačiau jei yra koduotas \\ n, \\ r ar \\ t tekste, atrodo API šaukia ne jums. Kas saugiausia koduoti $ tekstas? Dabar. Darau:

str_ireplace (array ("% 0D% 0A", "% 09"), array ('','',''),$ translationURL);

tačiau tai neatrodo, kad pakaks ant urlencode viršaus. "Google" URL API buvo daugiau elegantiškų, kaip mes ne nerimauti, citatos, arba.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Jūs turite vBulletin 4.x? vBET 4.x jau palaiko "Microsoft" vertimas, ir jūs neturite daryti jokių kodo pasikeitimus.
    vBET3.x rems kitą spaudai. Ir iš tiesų Microsoft Vertimas API turime tortas rūpi kai kurie specialūs simboliai - tai yra kodo forma vBET4.x tvarkymo "Microsoft Vertimas API dalis:
    Code:
    $translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Ne, aš naudoju 3,8 todėl aš palaukti ir pamatyti

Net tokiam pakeitimui gaunu tekstą, kuriame yra kabučių klausimus. Tačiau, dauguma puslapių, viskas veikia.

Tikiuosi, kad "Microsoft priduria paramą daugiau kalbų!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Ne, aš naudoju 3,8 todėl aš palaukti ir pamatyti

Net tokiam pakeitimui gaunu tekstą, kuriame yra kabučių klausimus. Tačiau, dauguma puslapių, viskas veikia.

Tikiuosi, kad "Microsoft priduria paramą daugiau kalbų!
    Naujas vBET3.x išleidimo turėtų būti šį mėnesį VBET4.x jis jau dirba nuo tam tikro laiko, taigi klaidų turėtų būti jau išspręsta. Bet kokiu atveju jis bus išleistas kaip beta versija, pirma, dėl pokyčių suma.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Skamba gerai!

Laiko-Man atrodo, kad nustatoma problema su Microsoft vertėjas. Paaiškėjo, kad URL prisukamas% 22 (koduotas kabučių) dalykų, kad aš esu tik pašalinti juos visiškai.

Pavyzdžiui,

Ar Pranešti apie kursus, bet

veikia puikiai

Pradžia 66 FirstPirmas ... 456

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •