Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 2020

Tema: Po atnaujinimo rankbadges bus atimta.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Visa kodą apie vartotojų grupės turite failą / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Yra tik viena funkcija, kuri naudojama kaip reakcija į vBulletin logika (kablys: userdata_presave) Ir funkcijos pavadinimą vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 rezultatų, atitinkančių jūsų paiešką).

Kita 2 funkcijas, failas, kuris daro pakeitimus yra naudojamas pašalinti vBET sąrašas Vartotojų grupės vBET ir įrengimo metu ir niekur kitur.

Taigi, jei ji yra neteisinga, nes vBET, tada ji gali būti tik dėl to, funkcija vbet_changeDefaultLanguageGroup. Daugiau nieko padaryti bet kokius pakeitimus dėl vartotojų grupės.

Taigi, jei norite jį išjungti, tada paprasčiausias būdas yra tiesiog išjungti "Default Language Group" įskiepiai. Bet tai išjungti automatinį vBET sąrašas Vartotojų grupės rankena. Taigi, jei norite tų būti pašalintos tiesiog ištrinti Admin CP.

Mes rekomenduojame tik pirmiausia išjungti Įskiepiai. Jei jūsų problema išnyksta, tada mes galime patikrinti jį dar kartą (mes patikrinti jį jau du kartus), vis dar turime tą patį - mes ne žinoti, kaip atkurti problemą.

Taip pat galite patikrinti kitų įskiepių, kablys userdata_presave ir pakeisti vykdymo tvarka turi būti atlikti iki/po vBET įskiepiai.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 06-06-11 prie 20:41.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Įjungti, išjungti, kad ir veikia be jo dabar apie 48 val, aš neturėjo šią problemą dar kartą. Taigi manau, kad ji būtų saugiai daryti prielaidą, kad ji yra, nes vBET pridėta ir papildomų vartotojų grupės, ir, jei turite kelias jau, dėl kokios nors priežasties, kiti gauna atimti kai Cron veikia. Lol, kad skamba šiek tiek neaiškus aš žinau, bet be įjungti vėl visi geri.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai, kad mes ją patikrinti dar kartą. Tai buvo vienintelis pakeitimas, kurį išjungti Įskiepiai? Ar vBET sąrašas Vartotojų grupės vis dar jūsų forume, ar jums pašalinti tuos? Kas yra savo vBulettin tikslią versiją (mes norite ieškoti arti ne tik mūsų kodas, bet taip pat kablys aplinką)?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Taip, tai yra tik pakeisti aš padariau. Ir aš paėmė erkių iš vBET vartotojų grupės. Tačiau jie vis dar ten, nors. Ar yra paprastas būdas pašalinti tuos? Nes ji užima daug vietos.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Ir aš paėmė erkių iš vBET vartotojų grupės.
    Ką tai reiškia tiksliai? Jūs ką?

Kaip pašalinti vBET grupės jei norite, galite tai padaryti Admin CP, vBulletin funkcijos, ar vykdančioji funkcija vbet_removeDefaultLanguageGroups nuo / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Atkreipkite dėmesį, kad, jei pašalinti tuos bus ne ale atrodo arčiau tuo klausimu, nes tai būna tik jūsų forume.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Ką tai reiškia tiksliai? Jūs ką?
    Aš nepažymėtas sąrašas Vartotojų grupės iš vBET. Patinka, kai jums pasirinkti AKR vartotojo erkių / ženklas galime pasakyti "Ispanijos" kaip papildomą moderatorius. Tai aš nepažymėtas.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kaip parašiau tau į PM, mes vis dar nežinome, kas yra problemos priežastis jūsų forumą. Dar aš padariau kai vBET kodą pakeitimus šioje srityje. Dabar vBET tvarko vartotojų grupės, tik tada, kai kai kurios grupės pasikeitė arba kai vartotojo numatytąją kalbą chanes. Taigi, kablys papildoma sąlyga:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Aš ne turiu sąvokos, bus padėti į savo klausimą, nes mes nežinome, kas jį sukelia. Bet kokiu atveju tai yra įmanoma, kad tai padės. Kaip parašiau tau PM savo pakeitimų istoriją dažnai sąrašas Vartotojų grupės prieš skiltyje buvo išvalytas - galbūt dėl to, tose, kuriose nėra įkelti iš duomenų bazės. Su sąlyga tai tokiais atvejais vBET nieko nedaryti, nes kabinoje atvejais, kai vartotojo Vartotojo KP duomenis arba admin Admin CP, tada vartotojų grupės yra pakraunami.

Tai bus įtraukta į kitą spaudai, todėl prašome patikrinti. Jei ji neveiks tada jums bus išjungti kablys ir vėl mes padaryti tyrimą vėl.

Prašome patvirtinti, po to, kai atnaujinti ji padeda.

REDAGUOTI - tai patvirtino. Norėdami greitai nustatyti, prašome:
    1. Eiti į Admin CP-> Plugins & Produktai -> Plugin Manager
    2. Rasti kablys pavadintas Nustatyti tinkamus Default Language grupė , kablys userdata_presave ir spauskite Redaguoti už tai
    3. Pridėti kodo pradžioje:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Pridėti kodo pabaigos:
    PHP Code:

5. Išsaugokite jį
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 01-07-11 prie 01:27.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai, aš atnaujinau dabar, ir patikrinti, ar aš vis dar turiu šią problemą. Aš jums žinoti. Ačiū.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Paleidus atnaujinti daugiau kaip 2 dienas, ir be išjungti, kad įjungti ar kas nors kitas, aš neturėjo šią problemą dar kartą. Taigi, manau, galima drąsiai sakyti, kad jūsų nustatyti pavyko. Dar kartą ačiū Michalas. Nekilnojamojo didelis ačiū! Žinau, kad šiuo klausimu buvo pateikti tik dėl mano forumas, ir aš nuoširdžiai dėkingi už mylią, Jūs patekote man padėti!

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

ačiū už šį patvirtinimą

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •