Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1015

Tema: Akcentai nėra rodomi teisingai ...

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Junior Member
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Default Akcentai nėra rodomi teisingai ...

Sveiki.

Aš naudoju vBulletin 4,08.

Aš naudoju daugiausia dviem kalbomis vbet ... Anglų ir prancūzų kalbomis. Turiu forumo numatytoji kalba yra anglų. Tačiau, kai prancūzų vartotojo žinutes, vertimo rodo teisingai anglų kalba. Tačiau Prancūzijos kirčio, nerodomi. Vietoj to, ji rodo, kaip šis:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Jis turėtų būti rodomas kaip:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Mano forumas rodyti abiem kalbomis kaip ISO-8859-1. Todėl, aš ne naudojant UTF-8

Be to, po montavimo instrukcijos labai atidžiai.

Tik modifikacija, aš padariau vBet, kad aš pakeisti numatytąjį vėliavėlės naudojant CSS-Sprite. Tačiau aš mačiau ne kodą, ir nieko aš turėtų poveikį, kad viskas yra.

Turiu konvertuoti savo duomenų bazę į UTF-8 išspręsti šią problemą?

Bet koks patarimas bus dėkingi. Ačiū.
    Paskutinį kartą redagavo freddie3218; 07-03-11 prie 16:12. Priežastis: Aš redagavo originalus citata, nes šiame forume jis rodomas teisingai. Aš pridėjo vietos "& # 233" srityse.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Gerai .... Neįgaliesiems kas kitas įskiepiai, ir aš vis dar ta pati problema. Atrodo vbet klaidą

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

labas, jūs naudoti UTF-8 forumą ir duomenų bazės, ar ne?
    Jei ne - aš turėtų turėti sprendimą. Aš wil parengti ir parašyti čia.

Jei galite, prašome įklijuokite URL šį klausimą gija.
    Ačiū

Junior Member
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    labas, jūs naudoti UTF-8 forumą ir duomenų bazės, ar ne?
    Jei ne - aš turėtų turėti sprendimą. Aš wil parengti ir parašyti čia.

Jei galite, prašome įklijuokite URL šį klausimą gija.
    Ačiū
    Ne, aš ne naudoti UTF-8 forumo ar duomenų bazės. Aš naudoju ISO-8859-1.

Jūs galite pamatyti problemą gyvena peržiūrėti šią temą:

$ 1 Tai yra testas

Ačiū.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Bet koks naujienų kas jį sukelia?

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

Aš esu bandymų mano Test Forum ( ne UTF) ir negali daugintis, bet galite pabandyti šį sprendimą.
    Turiu kažką už jus:
    1. atidaryti, kopijuoti ir redaguoti šį failą:
    forumas root / / vbenterprisetranslator_functions_utils.php
    2. šią funkciją rasti:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    

$string); 

//decode two byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e'

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\''

$string); 

return 
    $string;
        } 
    3. ir komentuoti visas eilutes be grįžti patiko šį vieną:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 
          //  $string = preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    
                //    $string); 

//decode two byte unicode characters 
            //$string = preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e', 
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\'', 
            //        $string); 

return $string;
        } 
    4. Išsaugoti ir išbandyti!

Tai turėtų dirbti tik naujas žinutes. visų esamų pranešimų, reikia redaguoti rankiniu būdu.
    Aš ne Shure, kad turite ISO forume, bet galite jį išbandyti. Jei ne gera - prašome perrašyti šių pokyčių bu senas failas

Junior Member
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Sveiki,

Tai buvo geras pabandyti. Tačiau, ji neveikia.

Išėjimo dabar rodo: ". Ceci est un bandymas s'il vous plaà ® T ignorer ce pranešimą"

Teisingas produkcija turėtų būti: "Ceci est un bandymas s'il vous pynė ignorer ce pranešimą."

Todėl aš vėl.

Čia yra vienas dalykas, aš pastebėjau:

Kai pradedate ir redagavimo, jis nėra rodomas teisingai. Tačiau, jei aš paspauskite mygtuką WYSIWYG redaktorius eiti į "pagrindinis būdas", tada ji bus rodoma teisingai WYSIWYG redaktorius. Tačiau, kai bandau ją išsaugoti, ji grįžta rodo neteisingai vėl. Atrodo, WYSIWYG redaktorius apdorojant dalykų teisingai prieš taupymo forma, kai aš naudoju VBET užsienio kalba, arba, kai aš naudoju [lang =] Žymos. Tačiau, jei aš po užsienio frazė nenaudojant [lang = fr] Žymos, tada ji bus rodoma teisingai, kai taupymo. Taigi atrodo, kad VBET neleidžia WYSIWYG redaktorius teisingai išanalizuoti prieš išsaugant ... jei tai daro kokią nors prasmę.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

turite šią problemą, kada norėtumėte, kad galėtumėte rašyti išverstą puslapį ar ne? aprašykite, ką turėčiau daryti, kad mano Test Forum pačius rezultatus.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    turite šią problemą, kada norėtumėte, kad galėtumėte rašyti išverstą puslapį ar ne? aprašykite, ką turėčiau daryti, kad mano Test Forum pačius rezultatus.
    Aš nežinau, jei galite atgaminti šį savo forumo, ar ne. Tačiau tai, kas atsitiks:

VBulletin versiją 4,08
    Turiu du mano svetainėje: anglų ir prancūzų kalbų. Aš neįgaliesiems visų kitų kalbų, ir visų kitų vėliavų.
    Visi anglų ir prancūzų kalba yra išverstas visoje svetainėje tinkamai, tinkamai akcentai. Tik laiko akcentai nerodo tinkamai, jei kas nors naudoja prancūzų kalba ir prancūzų pranešimų ... "prancūzų kalba" pasirinko savo vartotojo profilį. Šiuo atveju, VBET bus priskirti tinkamą BBcode tegai automatiškai, kai jie po. Ty: "[lang = fr]" Tačiau, kai jie pateikia savo postą, dėl jų po akcentai NEBUS rodomi neteisingai. Jei jie paspauskite mygtuką "Taisyti", jie matys pranešimas rodomas neteisingai (turiu visas sąskaitas naudoti WYSIWYG redaktorius, net greitą atsakymą, kad pagal nutylėjimą visi vartotojai gali pridėti nuotraukas iš pažangiosios WYSIWYG redaktorius savo kietajame diske). Tačiau, jei jie Toggle "jungiklis redaktorius mode" mygtuką ir atgal, jie bus eiti savo pareigas rodomi neteisingai. Dar, kai jie bando įrašyti pakeitimus į savo pranešimą, jis bus vėl rodomas netinkamai, kai jie išsaugoti savo postą.

Ši problema tik tada, kai vartotojas naudoja savo vartotojo aplinkos parametrus "prancūzų kalba" ir prancūzų kalba komandiravimo ... todėl vbet pridėti [lang = fr] post automatiškai.

Mano forumas numatytoji kalba yra anglų.

Jei jums reikia pažvelgti aplink mano forumas ... PM man ir aš atsiųsime Jums reikalinga informacija, check out my admin panel nustatymus.

Tikiuosi, ši informacija yra naudinga.

Ačiū.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Taip. Galiu patvirtinti, mano Test Forum!
    Tai vBET klaidų, todėl man reikia perkelti šią temą į pranešimo apie klaidas skyriuje.

Aš pastebėjau, kad kodavimo problema su raštais su ASCII kodu, pagal Ā

Galiu atkurti mano Test Forum, kad galiu ją išspręsti, be prieigos prie jūsų forumą

Aš pasistengsime rasti Jums geriausią sprendimą.
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 11-03-11 prie 11:40.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •