Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Neteisingas argumentas, tiekiamus foreach () in [path] / includes / class_postbit.php (294)
Kadangi aš buvo atnaujintas vbet, kai aš pervadinti šios klaidos diskusija: Perspėjimas: Neteisingas argumentas, tiekiamus foreach () in [path] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27 Įspėjimas: Neteisingas argumentas, tiekiamus foreach () in [path] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27 Kaip man išspręsti šią problemą? Ačiū
Prašome naudoti vBET, diskusijos, vBSEO (jei naudojamas), suteikia mums tikslią versiją.
Taip pat pasakykite mums, kokiu būdu esate pervadinti diskusijos ir tu darai normalų arba išverstą puslapį?
Vbet yra paskutinė versija aš turiu įdiegta jums ir vBSEO 3.3.2. Nuo to klaidą, kai aš pervadinti originalo kalba diskusija, ir net kai bandau perkelti diskusiją iš vienos kategorijos į kitą.
Aš negaliu atkurti mūsų forumuose, todėl man reikia šiek tiek padėti jūsų pusėje:)
Gerai - aš patikrinti šaltinio ir ją sukelia kai kurie įskiepiai naudojant kabliuko "postbit_display_complete". vBET turi 2 įskiepių naudojant šio kabliuko. Ar galite nustatyti, kai viena priežastis bėdų dėl jūsų forumą? Jūs galite tiesiog daryti išjungti vieną, ir patikrinti, ar problema vis dar egzistuoja. Jei taip, tada įjungti ir išjungti kitas. Jei vis dar egzistuoja tada bandykite su kabina neįgaliesiems. Jei ji vis dar egzistuoja - tada tikriausiai ji nėra vBET kaltės - pabandykite išjungti visą vBET ir patikrinti.
Jūs išjungti įjungti Admin CP-> Plugins & Produktai -> Plugin Manager
Jūs išjungti visą mod Admin CP-> Plugins & Produktai -> Tvarkyti Produktai
Prašome leiskite man žinoti, apie rezultatus. Jei PM man prieigos duomenys, aš patikrinti save:)
Bandžiau išjungti BB Įmonių Vertėjas ir tą pačią klaidą, tačiau šią klaidą pradėjo duoti man dieną po to, kai įdiegėte. Kur aš galėčiau kreiptis tada išspręsti?
Aš suprantu, kad jūs matote klaidos pradedant po vBET yra įdiegta. Bet, kaip matote, vBET nieko daryti su juo, nes klaidos vis dar atrodo, kai vBET yra išjungtas. Taip pat kai kurie kiti pakeitimai turėjo būti padaryti jūsų forume. Galbūt kai kurie kiti mod taip pat buvo pridėta, arba kai konfigūracija pasikeitė.
Pirmiausia prašome nustatyti, kas yra kaltas. Taigi išjungti visų įskiepių, kurie dirba su kablio "postbit_display_complete" - kiekvieną kartą patikrinti, ar jūs vis dar turi klaidų. Kai nustatyti, kas yra kaltas, tada prašome kreiptis į autorius AM, kuri daro netvarka. Jei vis dar turi keletą klausimų - kreipkitės:)
kaip man išsiaiškinti, kas yra įskiepių, kad dirbti su postbit_display_complete? ačiū
Eiti metų jūsų Admin CP-> Plugins & Produktai -> Plugin Manager ir rasti kiekvieną postbit_display_complete
Na, aš neįgalių vienu metu ir sužinojau, kuris yra, kuris problemų: „passiveVid-Showthread pakeitimo ".Bet kas gerai pateisinimu? Aš nuolat jį išjungti?ačiū
Eiti Šis mod autorius ir paklausti jo, kas vyksta:)
Aš negaliu būti atsakingas už kitų mados arba sužinoti, kaip dirba visas esamas mados - Atsiprašau, kad negaliu padėti jums ir tikiuosi, kad mano pagalba buvo pakankamai gera: o
Aš turėjau šią problemą taip pat šiandien, po įdiegta VBET.
Ir tai buvo to paties atsakymo, aš pašalinti passiveVID "įskiepiai ir sprogimo problema buvo išspręsta.
Dabar aš turiu rasti gerą pakeisti šiuo įskiepiai, kuris konvertuoja į "YouTube" vaizdo įrašus žaidėjų!
ugh!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):