Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Puslapių, išskyrus pagrindinės nukreipimo puslapio forume ne vertimas
evankreiner
18-06-12, 19:59
Sveiki, dėl kokios nors priežasties vidaus puslapius, mano forumas bus ne versti kai aš paspauskite mygtuką vėliava. Dėl tam tikrų priežasčių tai tik verčia jei aš paspauskite vyksmaženklį pagrindinis forumas puslapyje.
Aš PHP5.2 taip pat. Jei aš išversti į pagrindinį puslapį, tada ji išversti paskesniems puslapiams, bet vartotojams galite ne versti per puslapius, jei jie nukentėjo bet vėliavėles.
Ačiū jums padėti.
Štai ką pagrindinio puslapio URL atrodo taip:
domain/forum.php
Interjero forumas puslapių atrodyti taip:
domain/forumdisplay.php?f=2
m_jankowski
18-06-12, 21:07
Sveiki,
forumdisplay.php? f = 11 & kalba = lt & language = lt & language = fr & language = ai
Ji neturėtų atrodyti taip. Galėtų jums patikrinkite, ar įdiegtas ir teisingai sukonfigūruotas vBET.
evankreiner
19-06-12, 19:48
Aš bandė pakeisti daug nustatymų, kaip galėčiau gauti šį darbą galiu mokėti 30 $ kažkas pažvelgti ir pakeisti nieko būtiną?
m_jankowski
19-06-12, 21:18
Žinoma galima įsigyti šią paslaugą čia (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=integration) ir mes bus rūpintis visus jūsų klausimus.
Kai jūs gaunate mokėjimo patvirtinimas, prašome pm man visas prieigos išsamiai į ftp admincp ir vbseo.
evankreiner
21-06-12, 01:23
įsigijo ir informacija siunčiami - ačiū! Mes šiuo metu nenaudojate vBSEO
evankreiner
23-06-12, 00:12
Sveiki, vėliavos vis dar neveikia, tačiau išskleidžiamajame puikiai. Jei jūs apsilankyti forume ir išlaikyti numatytąjį kalbą, tada spustelėkite "spygliais" ar bet sub-forumas, tada spustelėkite vieną iš vėliavėlių, kalba nekeičia.
Sveiki.
Aš atsižvelgiant per jūsų atveju. Atsiprašome už klausimą. Kaip matau yra išverstas puslapius. Pasakykite man, jums reikia daugiau pagalbos su vertimo problema? Jei ne, bet kita problema - prašome keep viena gija už vienas išdavimo. Šioje temoje antraštinės dalies matau, kad puslapių nėra išversti, bet matau, kad jie yra. Taigi nėra klausimas vis dar egzistuoja, ar ne? :)
Jokio atsakymo - laikomas klausimas yra dingo. Jei ne prašome rašyti šioje temoje:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):