Žiūrėti pilną versiją: Tiesiog neaišku išlaidų ir MS API
Scalemotorcars
15-09-11, 17:13
Taigi, kiek tai iš tikrųjų?
Matau firminių už $ 99
Mačiau visiškai nemokamai # 135
Bet būdu Jūsų krepšelis darbai jį skelbimai abu kartu.
Ar tai tikrai daugiau nei 200 dolerių už prekinio ženklo nemokamai. Ir aš taip pat norėčiau daugiau info apie "Microsoft" API ir kaip gauti.
Įprastą licencijos kainuoja $ 90. Perkant šį vieną, jûs turite visas vBET funkcijos.
Branding Nemokama papildomą licenciją ir papildomų išlaidų $ 135. Ši licencija leidžia jums pašalinti kredito nuorodą.
Jei norite turėti stendą licencijas, tada kainuos suma šių dviejų.
"Microsoft" Vertimas API jau palaiko vBET 4.x (greitai bus, vBET3.x), todėl jūs turite, kad jis dirba jūsų forume tik po įdiegti vBET4.x
"Microsoft" Vertimas API palaiko 35 kalbų, dabar - daugiau informacijos, eikite į Microsoft puslapius.
Scalemotorcars
20-09-11, 15:03
Aš pastebėjau, kad "Microsoft" Vertimas yra mokama paslauga, taip pat apie Thew API. Vartotojai yra leidžiami tik tam tikrą sumą nemokamai išverstų puslapių. Kas atsitinka, kai, kad max pasiekė. Ar VBet tiesiog nustoti versti arba???
Mes turime patikrinti informacijos apie mokamų "Microsoft Vertimas API, kai ji prasideda, ribas ir tt.
Iš esmės - vBET paklausti išorės vertimo API. Taigi jūs turite būti gauti vertimas iš šio API. Jei API duos jums jokio atsakymo, tada jums reikės ne vertimas - tik tuščias tekstas tokiose vietose. Taigi vBET taip iš esmės, kai išorės API atsisako suteikti Jums vertimo vBET nebus pateikti į jūsų forumą. Atkreipkite dėmesį, kad šiuo metu vBET4.x palaiko 3 vertimo API:
- "Google" vertimo API v1
- "Google" vertimo API v2
- "Microsoft Vertimas API
Todėl jūs galite pasirinkti, kurią norite naudoti. Ir galite naudoti mokama, taip pat - vienas vBET konfigūracija leidžia nustatyti reikiamą klavišą "Google" vertimo API V2.
Atkreipkite dėmesį, kad mes galime lengvai pridėti daugiau vertimo API vBET. Taigi, jei žinote, kai kurių kitų vertimo API (nemokamai, ar ne), prašome pateikti mums informaciją ir, jei Paslaugų teikimo sąlygos leidžia, kad (mes tik teisiniais būdais), tada mes pridėsime vBET paramą tokių API:)
Pataisyti mane jei aš klystu, bet iš tai, ką aš perskaičiau (http://code.google.com/apis/language/translate/v2/pricing.html) "Google" API v2 bus atsakingas už $ 20/1million simbolių išverstas. Taigi, tai reikštų, jei tipiškas tinklalapį 80chars/line 66 eilučių / puslapis, tai būtų 5280 simbolių. 1.000.000 / 5280 = 189pages išverstas tekstas $ 20 (~ 10cents/page) piktinančius, ypač jei turite šimtus vorai nuskaityti jūsų svetainę, vertimo raštu užsakymų.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):