PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Įrengimas: vBET 4.0.0 problemų vb4.0.6/vbSEO

elkhadra213
25-12-10, 20:26
Sveiki, aš tiesiog e atsisiųsti bandomąją versiją * Nemokama * vBET 4.0.0, aš turiu vb 4.0.6 .. Aš įkelti į nusiųsti failus .. Aš importo. Htaccess con ... bet aš importuoti produkto turėjau klaida ... Aš nežinau, jei turėčiau ką nors prieš, importuojantys produktą, nes aš EOHU 3.5.1:) ačiū už konfigūracijos procesą, nes readme nėra labai aiškus! @ +

vBET
25-12-10, 20:56
Prašome pateikti savo forumo URL.

elkhadra213
26-12-10, 12:01
voila: elkhadra.kilu.de / forumai Noriu nuorodą į dokumentus ..: mad: arba: į temą, kuri paaiškina išsamiai, kaip įdiegti vBET forume: Vb 4.x * / * vBSEO: cool:::

kamilkurczak
27-12-10, 15:02
patikrinkite savo PM

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1