PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Problemos, susijusios su vBET įrengimas

Gordon78
16-11-10, 00:41
Kaip aprašyta README.html:

Installation procedure for vBETTM 3.x

Unzip vBETTM package file.
Upload ALL files in the upload folder to your forum root folder.
Install product file
Go to Admin CP->Plugins & Products->Manage Products and click [Add/Import Product]
For upload select do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml file from vBETTM package and click Import.

Visi vBET failai / forumai / upload / kataloge.
Kai aš pradėti importuoti XML failą, diegimas stringa pranešimas (vokiečių kalba):

Importiere Add-on, Bitte warten...

[:]

Kai aš galiu pakeisti į kitą tašką administratoriaus CP, jis veikia. , Kai aš grįšiu Pridėti, ji rodo tik:
vBulletin 4.0.8
Dienoraštis 4.0.8 vBulletin-
TVS 4.0.8 vBulletin-

Prašome padėti.

mateuszr
16-11-10, 10:14
Įkelti visus failus į įkėlimo aplanką jūsų forumo šakniniame aplanke.

ir turite parašyta: "Visi vBET failai / forumai / upload / katalogas." :) Pabandykite perkelti šias rinkmenas / forumų kataloge, o ne iš / forumai / upload.

Gordon78
16-11-10, 22:16
thx, pamačiau, kad tai buvo mano missunderstanding.
Anyways: Aš manau, kad ji būtų geriau rašyti

nuo ->
vietoj
->

ir taip, aš žinau, kad vBSEO naudoja taip pat pačiame sakinyje ... ;)
Manau, kad bus mažiau missunderstanding čia.

Dėl:)

PS Ji veikia šiuo metu be jokių problemų. Ar galite pasiūlyti savo klientams, kai optimizavimo natūra? (Už užmokestį)

mateuszr
17-11-10, 08:44
Jūs esate laukiami:)

Ar galite pasiūlyti savo klientams, kai optimizavimo natūra? (Už užmokestį)

Jei mes galime pasakyti apie vBET veiklos ir optimizavimas, pažvelgti į šią temą: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations