PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Problema registracijos

beaconsfield
05-10-10, 19:55
Kai neregistruotas narys nori užregistruoti naują sąskaitą, jis gauna duomenų bazės nepakankamumas po padavimo visas lenteles pabaigoje. Niekas negali užregistruoti naują sąskaitą dabar? Man reikia jūsų skubi pagalba.

Negaliojantis SQL:
INSERT INTO vartotojo
(Pasirinkimo sandoriai, parentemail, elektroninio pašto adresą, vartotojo vardą, druska, passworddate, slaptažodį, usergroupid, LanguageID, usertitle, customtitle, showbirthday, birthday_search, gimtadienis, Timezoneoffset, **** suknelė, vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, lastvisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode threadedmode, reputationlevelid, reputacija, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
VERTYBĖS
(11537751,'', 'kardelen_ksk22 ********** com "," kardelenksk22 "," \\ \\ w (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, B = |) CFX \\ "", FROM_UNIXTIME (1286304455) '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709 ", 3, 12," Yeni Üye ', 0, 0, '1985-04-26 ", '04-26-1985", '2', '88 .242.91.77 "," TR ",'' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);

MySQL klaida: Nežinomas skiltyje "vbet_def_lang" lauko sąrašo "
Klaidos numeris: 1054
Užsisakyti Data: Antradienis, spalio 5 d. 2010 @ 21:47:35
Klaidos Data: Antradienis, spalio 5 d. 2010 @ 21:47:35
Scenarijus: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
Nuorodą: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
IP adresas: 88.242.91.77
Nick: kardelenksk22
ClassName: vB_Database
MySQL versija:

Simon Lloyd
05-10-10, 20:53
Kai tu mano Htaccess perrašyti taisykles pakeisti žodį forumz jūsų forumą aplanką?

beaconsfield
05-10-10, 21:10
Ne, aš ne. Aš nenaudoju forume aplanką. Ką turėčiau daryti?

Simon Lloyd
05-10-10, 21:15
, Kad Htaccess mano aplanką pratęsimo, jei jūsų forumą kaip www.mysite.com / forumas tada pakeisti forumz forume ir jums turėtų būti gerai:) (beje aš tik nupirktas ir įdiegtas šis šiandien)

beaconsfield
05-10-10, 21:19
Mano yra www.mydomain.com

Simon Lloyd
05-10-10, 21:23
Tuomet aš būčiau spėlioti, bet jūs galite daryti ne blogiau, nei pakeisti your.htacces, kurį nukopijavote iš mano sprendimas šį ir pamatyti, kaip jūs einate

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]Jei tai nepadeda nustatyti jūsų perrašyti atgal, kaip tai buvo prieš jūs kada nors jį pakeitė šiandien ir laukti, kol kas nors iš čia su jumis susisiekti, bent jie galės naudoti jūsų forumas :)

beaconsfield
05-10-10, 21:27
Ačiū už jūsų pagalbą, tačiau ji neišsprendžia savo duomenų bazės problema. Problema yra, niekas negali užregistruoti naują sąskaitą dabar. Dėl numatytoji kalba lentelės yra nežinoma. Bet idėja?

Simon Lloyd
05-10-10, 21:33
pakeisti numatytąją kalbą admincp> vbet> Pagrindinis> numatytąją kalbą

Tada jums matyti savo forumo www.mydomain.com/en/ Jei jūsų numatytoji kalba yra anglų.

Thats geriausias aš galiu padaryti, kaip jos ne mano mod ir im ne programuotojas - atsiprašome!

beaconsfield
05-10-10, 21:34
Vistiek ačiū: DI bus laukti Michal atsakymo.

kamilkurczak
06-10-10, 08:50
Sveiki
Aš buvau jūsų svetainėje, ir aš negaliu rasti vėliavomis. jūs tikri, kad jūs importavo vBET product.xml failą iš padaryti ne uploadfolder admincp-> Produktai ir įskiepių-> Pridėti / importo produktą?

vBET
06-10-10, 11:25
Kai neregistruotas narys nori užregistruoti naują sąskaitą, jis gauna duomenų bazės nepakankamumas po padavimo visas lenteles pabaigoje. Niekas negali užregistruoti naują sąskaitą dabar? Man reikia jūsų skubi pagalba.

Jei ji vis dar egzistuoja, prašome dar vieną kartą importo vBET produkto failą. Diegimo metu vBET sukuria šioje skiltyje. Galite rasti produkto failą:

$vbulletin->db->query_write('ALTER TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'user ADD vbet_def_lang VARCHAR(5)');

Atrodo, kad kažkas nutiko pirmą kartą. Patikrinkite, jis išnyksta po to, kai importuojančios vBET produkto failą dar kartą. Jei vis dar neveikia - prašome PM prieigos duomenys, į savo FTP ir Admin CP - mes ją patikrinti.

beaconsfield
06-10-10, 18:46
Aš iš naujo įjungti (overite) du kartus problema vis dar egzistuoja. I išsiųstas jums PM.

vBET
06-10-10, 23:29
Got it. Atkreipkite dėmesį, kad mes naktį mūsų laiku, dabar. Kamila rūpintis apie tai rytoj:)

kamilkurczak
08-10-10, 12:09
Sveiki, aš vis dar laukia PM nuo tavęs:)

beaconsfield
08-10-10, 19:00
Atsiprašome už pavėluotą atsakymą. PM išsiuntė.

beaconsfield
08-10-10, 22:18
Aš unistalled ir iš naujo įdiegti iš naujo. Problema yra išspręsta.

kamilkurczak
08-10-10, 22:42
Sveiki,
Ačiū už jūsų patvirtinimo.
:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1