vbet לא עובד עבור vbulletin המשודרג שלי
Code:Translations by vBET translator 4.0.0 Powered by vBulletin™ Version 4.0.2 Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2
בבקשה לעזור![]()
vbet לא עובד עבור vbulletin המשודרג שלי
Code:Translations by vBET translator 4.0.0 Powered by vBulletin™ Version 4.0.2 Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2
בבקשה לעזור![]()
שלום.
זה מתואר בבירור שאת vBET 4.0.0 לא עובד עם vBSEO עדיין (http://www.vbenterprisetranslator.co...ased-beta.html).
השבוע נשחרר vBET 4.1.0 אשר יתמוך vB גושי ו-CMS. וזה הבא ואנו עשויים לשחרר vBET אשר יתמוך vBSEO.
אז ברגע זה אנא להשבית vBET ובבקשה לחכות לגרסה אשר תתמוך vBSEO. הוא ישוחרר החודש.
מצטער על אי הנוחות שלך - חשבנו שזה תואר בבירור כי vBET 4.x יתמוך vBSEO בשתי המהדורות הבאות. מקווה שזה בסדר בשבילך לחכות מעט לשחרור מתאים![]()
דאם טעות גדולה שעשיתי על ידי שדרוג ל 4.0 ללא vbetאנא נסה לקבל תמיכה של Vbseo בקרוב, מאחר ואני אאבד את כל האורחים הבינלאומיים,
![]()
בסדר, ניתן כמיטב יכולתנו. ככל הנראה vBET 4.1.0 ישוחרר היום/מחר. לאחר מכן אנו רצים עבור vBSEO 3.5![]()
בינתיים אתה יכול לרוץ על גרסה חופשית 2.4.10 - זה לא יהיה לתרגם כתובת ולא RSS וזה לא יתמוך הודעות לשוני, אבל זה יהיה לתרגם את הפורום שלך. תוכלו לחזור vBET 4.x כאשר הוא יתמוך vBSEO - שאנו מקווים יהיה בקרוב מאוד.
אז אתה יכול לבטל ולחכות, או להוריד בדרגה. במקרה 2 - הסר vBET לחלוטין לפני התקנת 2.4.x