חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 3 123 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 25

אשכול: דפים אוטומטי תירגם לעומת הנחיות התוכן של Google

Default דפים אוטומטי תירגם לעומת הנחיות התוכן של Google

---
    מנהל הערה: הודעה זו כוללת מידע כוזב על ההצהרה של גוגל עבור תוכן מתורגם באופן אוטומטי. המשפט לא חל גם vBET. אנא ראה כאן לפרטים: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    למרבה הצער הייתי בחופשה כאשר המסר נוצר הרבה מידע שגוי נכלל חוט זה - זו הסיבה תיקון נכלל כאן.
    ---

שלום

רק רציתי ליידע אותך כי מאט קאטס אמר כי תרגום אוטומטי דפי אינטרנט נופל בתוך "תוכן שנוצר אוטומטית" שלהם הנחיות אשר נענשים מאז העדכון Google פנדה.

אז רק כאזהרה ייתכן שתרצה לשקול הוספת כל הדפים מתורגם לתוך מפת שלך.

למעשה, ייתכן שתרצה לשקול לחסום google מתוך רשימת שפות אוטומטי לתרגם robots.txt כל דרך.

הנה הסרטון: YouTube - איך אני אמור להתמודד עם תוכן מקומי?

דרישת שלום

StarBuG
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 07-04-11 ב 14:54.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

אופס ... נראה די ברור כי גוגל לא אוהב מה Vbet עושה אז. מדוע גוגל עדיין מדד אוטומטי תירגם דפי אף? לא הגיוני.

כי כאשר היא מבקרת את הדפים זה לא יודעים שהם מתורגמים אוטומטית.
    הם מאוחסנים במסד הנתונים ולא מוגשות דרך api שלהם הסורק שלהם.

זה בסדר גמור מה vBET עושה זאת לא במובן שרוב האנשים לנסות להשתמש בו.

זוהי תכונה תרגום המסייע לאנשים דוברי שפות שונות להבין את התוכן שלך.
    עם זאת, הוא לא דרך להכפיל את תוכן הדף שלך.
    אם אתה משתמש זה ככה גוגל יראה את זה באיכות נמוכה כמו "תוכן שנוצר אוטומטית" ולהעניש את אתר האינטרנט שלך על זה במוקדם או במאוחר.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

תודה.

כמיל,

אני יכול רק לאשר בבקשה שאם אני רוצה לשמור Vbet פועל על הפורום שלי אבל לא רוצה לראות את Google באופן אוטומטי תירגם דפים אני צריך רק לבצע את הפעולות הבאות:

1. הזן "Disallow: / בפורום / xx /"אל robots.txt כאשר xx מציין את השפה הזרה (ים) להשתמש בפורום שלי

2. הפוך את השלבים להודעה זו לשילוב מפת האתר: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-ליצור מחדש להגיש את מפת האתר.
    נערך לאחרונה על ידי norku; 31-03-11 ב 10:42.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

כן. אם אתם לא מאפשרים את הדפים שלך עבור google בוטים - יהיה לך את הדפים שלך לא באינדקס של גוגל.
    כמובן אם אתה להפוך את כל השינויים של מפת - זהה - הדף לא צמודות.

כמובן שכבר יש לך את הדפים באינדקס של גוגל אתה צריך לטעון מחדש את מפת האתר החדש.
    נוסף על ידי מיכאל Podbielski:
    אתה לא צריך לחסום את כל התוכן המתורגם, ראה:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 07-04-11 ב 14:49.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

תודה כמיל. אני חושב שזה חבל מאוד כי גוגל לא אוהב את תוכן שנוצר בדרך זו. אני חושב שהם צריכים לעשות חריג עבור פורומים Vbet כי זה רעיון נפלא ואפילו בזמן הקצר היה לי את זה לגמרי עובד ראיתי שיפור בסטטיסטיקה שלי. לא הכל אבוד אם כי, כמובן, כי חלק פיקח באמת Vbet - כי דוברי שפה זרה יכול להשתתף בפורום בשפה שלהם - היא כמובן עדיין שם.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

HRM, הוא google בסופו של דבר הולך פשוט לזרוק אותם דפים מתורגמים? אם זה יקרה אני תוהה אם זה ישפיע על הדירוג של דפי בשפת האם?

Quote פורסם במקור על ידי tavenger5 View Post
    HRM, הוא google בסופו של דבר הולך פשוט לזרוק אותם דפים מתורגמים? אם זה יקרה אני תוהה אם זה ישפיע על הדירוג של דפי בשפת האם?
    גוגל עושה נראה כי הוסרו העמודים VBET עכשיו: אנא ראה את הדיון על הבלוג שלי.

אני אישית לא חושב שזה הדפים האלה הם ספאם, יש להם מטרה לגיטימית ...
    אבודים בטוקיו: Google Algo עדכון 2010/06/04 | קידום אתרים בלוג מתוך SEOforums.org

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי StarBuG View Post
    שלום

רק רציתי ליידע אותך כי מאט קאטס אמר כי תרגום אוטומטי דפי אינטרנט נופל בתוך "תוכן שנוצר אוטומטית" שלהם הנחיות אשר נענשים מאז העדכון Google פנדה.

...

הנה הסרטון: YouTube - איך אני אמור להתמודד עם תוכן מקומי?

זה לא נכון. אנא ראה את הוידאו שוב. הוא אמר שזה יכול חלות הנחיות אוטומטי תוכן שנוצר ואז הוא אומר על רושם מוטעה כאשר הדף הוא לגמרי לא קריא עבור בני אדם. רובוטים אז גוגל באמת אינם מסוגלים לשקול דפי כגון תוכן שנוצר אוטומטית וזה יכול להיעשות רק על ידי אדם רק אם התרגום הוא אפילו לא שבוע אבל התרסק לגמרי, משום שיש דפים מתורגמים עצמו הוא טוב מאוד מה שמתואר בסרט על בהקשר איך צריך להיראות כתובת URL של אז.

כמו כן אני רוצה להרגיע את כל המשתמשים שלנו, כי מה אמר מאט קאטס על תרגומים אוטומטיים אשר נופל אוטומטית של גוגל יכול שנוצר הנחיות תוכן לא ישים כדי vBET. זה בגלל:
    1. מאט בבירור אומר כי הוא מדבר על תרגום פשוט של תוכן שלם, vBET לא מתרגמת תוכן שלם - זה חוסך שמות משתמש בתחומים אחרים אם לא מסומן על תרגום vBET.
    2. vBET לא מדובר תרגום אוטומטי אלא על תמיכה רב לשונית קהילות, שבו כל אחד יכול לכתוב בשפה משלה אותו חוט. אז שוב זה לא רק תרגום פשוט של עמוד שלם, וזה לא על תרגום אוטומטי אלא על רב לשוני קהילות.
    3. תרגומים עצמו מבוצעים על ידי גוגל עצמה, אשר יש איכות טובה מאוד כמו מאט אמר בבירור תרגומים כאלה יכולים להיות מטופלים כתוכן שנוצר אוטומטית רק אם אלה באמת לא קריא האדם.

אז מקווה שהמשתמשים שלנו מרגיש טוב יותר עכשיו כדי למנוע תחושות רעות מפחיד אלה שלא קוראים רק כותרות נושאים כל אני אשנה כותרת של נושא זה. עם כל הכבוד מלא למחבר - אנחנו עושים את זה רק כדי למנוע אי הבנה, כי נושא מניחה משהו רע מאוד אשר אנו מאמינים שזה לא נכון. אני מקווה שזה בסדר עבור מחבר

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי norku View Post
    תודה.

כמיל,

אני יכול רק לאשר בבקשה שאם אני רוצה לשמור Vbet פועל על הפורום שלי אבל לא רוצה לראות את Google באופן אוטומטי תירגם דפים אני צריך רק לבצע את הפעולות הבאות:

1. הזן "Disallow: / בפורום / xx /"אל robots.txt כאשר xx מציין את השפה הזרה (ים) להשתמש בפורום שלי

2. הפוך את השלבים להודעה זו לשילוב מפת האתר: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-ליצור מחדש להגיש את מפת האתר.
    אתה לא צריך לחסום את כל התוכן המתורגם! נא לראות את הסרט שוב - את הסרט הזה כולו הוא על אופן שם כתובת האתר של כשיש לך לתרגם תוכן, כך שיש לתרגם התוכן הוא בסדר גמור עבור Google!

הערה לגבי התוכן המתורגם באופן אוטומטי אינן חלות על vBET וגם StarBuG לכתוב מידע שקרי שהוא נחשב שכפול תוכן מה לא נכון (זה יכול להיות, לא "זה", ואת זה ניתן לעשות לא חלים על vBET) - ראה ההודעה הקודמת שלי.

דף 1 של 3 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •