צפה בגרסא המלאה: למה שלא לספק גרסה של תכנית זו לxenforo
שלום
למה שלא לספק גרסה של תכנית זו לxenforo
אני רוצה לשנות את התכנית ששמשה לxenforo אבל לא רוצה להפסיד את התכנית שלך
ברגע זה אנחנו לא יודעים xenforo תוספים אדריכלות.
גם כרגע אנחנו עסוקים לעדכון vBET vBulletin 5.
זה אפשרי כי אנו נתמוך מנועי פורום אחרים בעתיד, אבל הוא לא מוגדר. כיוון תרגומים משלמים את השוק השתנה בשלב זה אנחנו לא רואים מספיק ביקוש למוצר כזה בתחומים אחרים מאשר vBulletin. . תכננו לעשות מנוע כללי עובד עבור כל אתר, אבל כפי שכתבתי רק תרגומים להפוך שילם.
בבקשה אני צריך את זה עבור האתר שלי!!
xenforo עכשיו הפך פופולרי יותר
ובכן, כרגע אנחנו עדיין במהלך אינטגרציה vBulletin 5 (מחכה כמה שינויים באתר שלהם). עד שאנחנו לסיים את המשימה הזו אנחנו לא מתכננים לשלב עם מנועי פורום אחרים. כאשר נסיים את השילוב וזה יהפוך להיות יציב, אז נוכל לחשוב על זה.
שילוב של vBET עם vBulletin 5 הושלמה. עדיין ברגע זה אנחנו לא מתכננים הקמת גירסה עבור xenoforo. מאז גוגל תרגומים משלמים, אנשים עושים לא תרגום אוטומטי לשימוש כל כך, כמו מקודם. אפילו שאנו תומכים אחרים מנועי ואת יכולה לקבל את התרגומים שלך לגמרי בחינם עם מיכסות יומי גדול, תרגום מכונה אינה כל כך פופולרי כמו בעבר. זו הסיבה שאנו סבורים שהוא אדן לא להיות רווחית ליצור גירסה עבור xenoforo. אנחנו באמת מקווים כי אנשים יחזרו להיות השימוש תרגום מכונה, אבל כרגע נראה כי אנשים מפחדים כי מנועי תרגום חדש, ללא תשלום, יקבל גם להיות שכר - בדיוק כמו גוגל. אין לי הסבר אחר דרישה נמוכה עבור תרגום מכונה. עד השוק ישתנה ולגדול דרישות, אנחנו לא מתכננים ליצור גרסאות חדשות עבור פלטפורמה אחרת. חשבנו, כי הביקוש נמוך יותר יכולה להיגרם על ידי חוסר אינטגרציה עם vBulletin 5, אבל עכשיו היא משולבת, הוא טרוריסט. אז - ברגע זה אנחנו תומכים ולפתח קו המוצרים בפועל שלנו. מצטער על חדשות רעות בשבילך :(
להפסיק את התמיכה תוכנית מטופשת זו, בגין כדי ליצור עותק של ההרחבה הזו עם xenforo
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):