צפה בגרסא המלאה: כל המודעות להיעלם, זקוקים לעזרה:)
Matt Olieman
13-01-10, 23:16
התקנתי את הגירסה האחרונה 2.4.1 באתר המבחן שלי. היו לי קצת בעיות הצבת דגלים ולבסוף הם הופיעו לשאוג או בתחתית המודעה navbar להלן.
מבחר תרגום הפעולה היה נפלא, ואז פתאום את המודעה ודגלים נעלם.
השבתתי את המוצר, לא קרה כלום, עדיין חסרה מודעות. אז אני uninstaled המוצר, עדיין לא קרה כלום, לא מודעת. הסרתי את כל הקבצים הקשורים למוצר. עכשיו יש לי את המודעה שלי בחזרה.
כל הצעה יהיה מוערך מאוד.
תודה,
מאט Olieman
mycockpit.org
מוזר מאוד, אבל אם אתה עדיין בעיה עם מודעות לאחר vBET היה זמין זה אומר שזה לא אשמתו vBET (mod לא עושה כלום כאשר הוא נכה - vBulletin אכפת ממנו). במיוחד שזה היה עובד בתחילת ועצר בדיוק בזמן מסוים (כפי שהבנתי).
האם אתה יכול לשחזר את זה? בבקשה להתקין vBET שוב לספר זה קורה שוב?
זה יכול להיות קצת בעיה זמנית עם AdSense.
Matt Olieman
14-01-10, 00:04
זה מה שגם אני חשבתי. האם לא הגיוני, זה למה שאלתי. אני אעשה מחדש מחר בבוקר (הזמן שלי). אני אתן לך לדעת מה קורה.
תודה,
מאט Olieman
mycockpit.org
נהדר:) זה שזה יקרה שוב רק לאחר vBET מחדש ואז נוכל להסתכל קרוב יותר זה:)
Matt Olieman
14-01-10, 15:31
חדשות טובות, להתקין את הלך טוב ללא רבב. עד כה, לאחר כשעה של בדיקות, אין אובדן מודעות:)
אני שונאת את החלק הזה .... אבל,
1. שמתי לב שזה הוא איטי למדי, לא מהר כמו באתר זה. אני מניח כי היא התכונה לשדרג:)
2. מצאתי כמה אנומליות בקטגוריות בפורום, בדקתי עם IE8 וכרום. לשניהם יש חריגות שונות.
3. האם כפתור בסרגל הניווט זמין רק vBET 3.3.?
אל תהסס להסתכל MyCockpit.org באתר מבחן - הבית (http://www.mycockpit.org/fltsimtest/)
אם אתה רוצה לחפור עמוק, תודיעי לי במייל, גם ישמח בטא vBET 3.3. באתר המבחן שלי.
1. גרסת חינם איטי. vBET 3.x משולמת והוא מותאם יותר.
2. נא לפתוח נושא חדש זה לתאר את זה יותר
3. אם אתה מתכוון התפריט הנפתח עם דגלים - אז כן.
שים לב vBET 3.3.0 לא יהיה מוכן vB4. הגרסה בתשלום של vBET יהיה מוכן vB4 מרס.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):