מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר באג חשוב vBet!

wowglider.de
28-04-12, 14:56
שלום,
im באמצעות vBulletin, vBSEO, vBet.

אני זמין "המתמחה לא-המשך (הצג רק) פוסט" ב- vBSEO. זה עובד טוב מאוד, אבל הבעיה היא, בשל vBet, שלו לא עובד/en /. לכן צריך לשלם עבור תרגומים רבים אשר אינך זקוק. נא ודא nofollow "הצג רק פוסט" (!) או "ללא אינדקס של מטה" כל זה למה אני מתכוון: WoW פורום | וואו WoW שיפור קריאות הטקסט פורום - פוסט בודד תצוגה - Bot / דאון MMO מוריד (כל הגירסאות ואת גירסאות הביתא כולל) (http://wow.glider-forum.de/en/24005-post1.html) זה אמור לא ייכלל באינדקס מכיוון תוכנו כפולים בלבד!

vBET
05-05-12, 16:13
אני לא בטוח האם אני מבין אותך נכון. היכן נמצא הבאג ב- vBET? מה רע הוא הדף שנתת לנו? בה בעת שחרש את "לא-השדה" יש לכלול? זה צריך להיות על הקישור לדף שנתת לנו לא בדף עצמו. בדף המקורי שלך גם אין לך ללא כל "meta אינדקס" - נא הערה vBET זה לא מוסיף תוכן רק מתרגם אותו. אם אתה רוצה להיות "ללא אינדקס של מטה" יש פשוט להחיל אותה בדף המקורי, היא תישאר בכל דף מתורגם:)

גם הוא דף יש קישור לדף תציג לנו יש תחת זה הקישור "nofallow" ולאחר מכן, לאחר תרגום זה "nofallow" גם ייכללו. אז איפה הבעיה? אנא תאר אותה פרטים נוספים. ברגע זה אני לא רואה את הבעיה.

נא שים לב ש-vbet זו כוללת אפשרות אשר מאפשרת לך להתעלם תרגום עבור העמודים שצוין. אפשרות זו לא יהיה לתרגם כל דף כולל כתובת URL טקסט שנוסף בתצורת vBET. עבור הדף שנתת לו יכול להיות "-דף" אז אם תוסיף זה ב- CP מנהל - > vBET - > אפשרויות תרגום - > ולאחר מכן בכל דף בו יש להתעלם כתובות Url "-דף" ב URL לא תתורגם, לא ניתן לשפר קישורים לדפים אלה על-ידי קוד השפה, דגלים לא ייווצר שם, גם אם מישהו יוסיף קוד השפה לכתובת URL מהיד, לאחר מכן הוא אדן ניתן לניתוב מחדש אל אחד המקורי.

בבקשה לדעת האם אתה זקוק לעזרה נוספת כאן?

vBET
19-06-12, 14:49
לא השיבו – אני מניח הבעיה הערה קיימת עוד:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1