Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 7 A 7

Téma: Google Bot hiba

Tag

Default Google Bot hiba

Text automatically translated from: German to: Hungarian
    Translated text
    Helló,

Kaptam a következő üzenetet a Google Webmaster Tools a Google-tól:
    Googlebot találkozott már, miközben a webhely feltérképezése "http://www.2-wheel-planet.de/" a problémát.
    Googlebot megtalálta a webhelyen rendkívül nagy számú kapcsolata van. Ez azt jelezheti a problémát az URL felépítése az Ön honlapján. Lehet, hogy feleslegesen Googlebot csúszó több különböző URL-eket olvassa el azonos vagy hasonló tartalmú, vagy mászik az oldal bizonyos részei, amelyek ténylegesen nem szánták. Ez a Googlebot nem index teljes weboldala tartalmát, vagy fogyasztanak, jelentősen nagyobb sávszélességet, mint amennyi szükséges.
    További információt erről a problémáról
    Itt van egy lista a minta URL, ami problémákat okozhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a lista nem feltétlenül tartalmaz problémás URL a webhelyen.

Original text
    Utoljára szerkesztette vBET; 13-09-10 -on 14:13. Indok: bbcode

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Én ellenőrzi ezek a kapcsolatok most. Pelase mondani, van-letiltotta a hozzáférést lényegtelen oldalak robots.txt (azaz a tagok oldalakat és így tovább)? Ha nem talál itt: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

A lapokat ezek a kapcsolatok bomlanak - a lábléc therea is sok látható JavaScript kódot. És úgy tűnik, minden lefordított oldal a fórumon. Kérjük, értesítse van szüksége ASIST ezzel a kérdéssel - ha igen, kérjük PM hozzáférési adatait. Nem vagyok benne biztos, hogy lehet az oka ennek a Google üzenetet, de lehet kapcsolatos.
    Utoljára szerkesztette vBET; 13-09-10 -on 14:21.

OK - Azt hiszem, lehet kapcsolatban, és ez lehet az oka ennek a kérdésnek. Felhívjuk figyelmét, hogy minden oldal formájában ezek a kapcsolatok már kevés a tartalom, tehát többnyire tartalmazza a szöveg ebből a hibás script. Éppen ezért a Google látja mindazokat oldalak nagyon hasonló. Megoldásában kell megoldani Google kérdés

Tag

\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e köszönöm a csekket. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Küldtelek titeket Admin Access segítségével PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Köszönjük! \u003cbr /\u003e

Going ott néhány perc alatt.

Most kaptam a megfelelő hozzáférési adatait, jött oda, és nincs probléma. Csak ment - Nem csináltam semmit a csatorna ... Ebben a pillanatban nem vagyok képes reprodukálni a problémát. Úgy tűnik, hogy nem létezik többé. Nem tudom, hogy néhány konfigurációs változtatások készítette adminoknak.

Ha látni fogja ezt a kérdést újra kérjük írja ide. Ebben a pillanatban úgy vélik megoldani.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •