Utoljára szerkesztette vBET; 13-09-10 -on 14:13. Indok: bbcode
Én ellenőrzi ezek a kapcsolatok most. Pelase mondani, van-letiltotta a hozzáférést lényegtelen oldalak robots.txt (azaz a tagok oldalakat és így tovább)? Ha nem talál itt: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
A lapokat ezek a kapcsolatok bomlanak - a lábléc therea is sok látható JavaScript kódot. És úgy tűnik, minden lefordított oldal a fórumon. Kérjük, értesítse van szüksége ASIST ezzel a kérdéssel - ha igen, kérjük PM hozzáférési adatait. Nem vagyok benne biztos, hogy lehet az oka ennek a Google üzenetet, de lehet kapcsolatos.
Utoljára szerkesztette vBET; 13-09-10 -on 14:21.
OK - Azt hiszem, lehet kapcsolatban, és ez lehet az oka ennek a kérdésnek. Felhívjuk figyelmét, hogy minden oldal formájában ezek a kapcsolatok már kevés a tartalom, tehát többnyire tartalmazza a szöveg ebből a hibás script. Éppen ezért a Google látja mindazokat oldalak nagyon hasonló. Megoldásában kell megoldani Google kérdés![]()
\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e köszönöm a csekket. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Küldtelek titeket Admin Access segítségével PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Köszönjük! \u003cbr /\u003e
Going ott néhány perc alatt.
Most kaptam a megfelelő hozzáférési adatait, jött oda, és nincs probléma. Csak ment - Nem csináltam semmit a csatorna ... Ebben a pillanatban nem vagyok képes reprodukálni a problémát. Úgy tűnik, hogy nem létezik többé. Nem tudom, hogy néhány konfigurációs változtatások készítette adminoknak.
Ha látni fogja ezt a kérdést újra kérjük írja ide. Ebben a pillanatban úgy vélik megoldani.