Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Google Bot грешка

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Google Bot грешка

Text automatically translated from: German to: Bulgarian
    Translated text
    Здравейте,

Аз получих в следното съобщение от Инструменти Google Webmaster от Google:
    Googlebot срещна докато обхождат сайта ви "http://www.2-wheel-planet.de/" проблем.
    Googlebot е намерил на вашия сайт изключително голям брой връзки. Това може да означава проблем в структурата на URL на вашия сайт. Може да се наложи да пълзи Googlebot ненужно голям брой различни URL адреси, които се отнасят до еднакви или подобно съдържание, или пълзят части на вашия сайт, който всъщност не са предназначени. Това Googlebot не може да индексира цялото съдържание на вашия уеб сайт или консумират значително повече трафик, отколкото е необходимо.
    За повече информация относно този проблем
    Ето списък на пробата URL адреси, които могат да причинят проблеми. Моля, обърнете внимание, че този списък не е задължително да съдържа проблемни URL адреси на вашия сайт.

Original text
    Последната промяна е направена от vBET; 13-09-10 В 14:13. Причина: BBCode

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз съм проверка на тези връзки в момента. Pelase кажа, прави сте блокирали достъпа до неподходящи страници от robots.txt (т.е. към държавите-страници и т.н.?)? Ако не, моля, вижте тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Всички страници от тези връзки са счупени - в долния им край therea е много видима код JavaScript. И тя се появява на всяко преведено страница на вашия форум. Моля, кажете на Имате ли нужда от asist с този въпрос - ако да, моля подробности за достъп PM. Аз не съм сигурен, че може да бъде причина на това съобщение в Google, но могат да бъдат свързани.
    Последната промяна е направена от vBET; 13-09-10 В 14:21.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK - Мисля, че могат да бъдат свързани и тя може да бъде причина на този въпрос. Моля, имайте предвид, че всички страници да образуват тези връзки са малко количество на съдържанието, така най-вече включен текст е от това разбито скрипт. Ето защо Google вижда всички тези страници, като много сходни. Решаването на този би трябвало да разреши Google проблем

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

\u003cbr /\u003e Здравейте, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e благодаря ви за вашата проверка. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Аз пратих администраторски достъп чрез PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Благодаря! \u003cbr /\u003e

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Отиваме там за няколко минути.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз просто имам подходящи подробности достъп, дойде там, и там не е проблем. Това просто няма - не са направили нищо, за канализация ... В този момент аз не съм в състояние да възпроизведете проблема. Изглежда, че вече не съществува. Аз не знам, че някои промени в конфигурацията е направена от администраторите.

Ако вие ще видите отново този въпрос, моля пишете тук. В този момент се смята за решен.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •