Последната промяна е направена от vBET; 13-09-10 В 14:13. Причина: BBCode
Аз съм проверка на тези връзки в момента. Pelase кажа, прави сте блокирали достъпа до неподходящи страници от robots.txt (т.е. към държавите-страници и т.н.?)? Ако не, моля, вижте тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
Всички страници от тези връзки са счупени - в долния им край therea е много видима код JavaScript. И тя се появява на всяко преведено страница на вашия форум. Моля, кажете на Имате ли нужда от asist с този въпрос - ако да, моля подробности за достъп PM. Аз не съм сигурен, че може да бъде причина на това съобщение в Google, но могат да бъдат свързани.
Последната промяна е направена от vBET; 13-09-10 В 14:21.
OK - Мисля, че могат да бъдат свързани и тя може да бъде причина на този въпрос. Моля, имайте предвид, че всички страници да образуват тези връзки са малко количество на съдържанието, така най-вече включен текст е от това разбито скрипт. Ето защо Google вижда всички тези страници, като много сходни. Решаването на този би трябвало да разреши Google проблем![]()
\u003cbr /\u003e Здравейте, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e благодаря ви за вашата проверка. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Аз пратих администраторски достъп чрез PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Благодаря! \u003cbr /\u003e
Отиваме там за няколко минути.
Аз просто имам подходящи подробности достъп, дойде там, и там не е проблем. Това просто няма - не са направили нищо, за канализация ... В този момент аз не съм в състояние да възпроизведете проблема. Изглежда, че вече не съществува. Аз не знам, че някои промени в конфигурацията е направена от администраторите.
Ако вие ще видите отново този въпрос, моля пишете тук. В този момент се смята за решен.