Amikor lefordítja az oldalt látom a hirdetésben. tudod bekapcsolni?
Amikor lefordítja az oldalt látom a hirdetésben. tudod bekapcsolni?
Abban a pillanatban, kézzel be ad a sablon, a következő automatikus beillesztés folyamata, amely már említettem pm
ok, most már tudom reprodukálni azt Önnek fórum. Ez fogja meghatározni.
hello,
Tényleg szükség van a hozzáférési
hello,
Kérjük, vegye figyelembe, hogy: Ha letiltja vBSEO a kiegészítő működik tökéletesen és fordítási munkák tökéletes. Tehát vBET Normálisan működik, de vBSEO törte a hirdetés.
Én találtam meg: ha letiltja a plugint global_complete a vBSEO ezt a hirdetést jó lesz, így ez a horog egy konfliktus.
Amikor használja a print_log, hogy egy log látom, hogy amikor vBSEO is lehetővé teszi, hogy a fordítási funkciót kapok $ output ezzel megtört hirdetés. anélkül, hogy ez a plugin (global_complete) is működik, jó.
Tehát van egy integrációs kérdés.
Észrevettem azt is, hogy a használt vBSEO 351 PL1 de használja a vBSEO 351 nélkül PL1 verziója, úgyhogy meg kell frissíteni a vBSEO a PL1 változata.
után, hogy én majd erősítse meg azt.
ehh, még nem tudom reprodukálni azt a teszt fórumon, így még mindig szükségük van a fórum. Köszönöm.
Én tiltva az összes hirdetések a admincp-> reklámbevételekből-> menedzser szerint még mindig látom, ez a reklám a fórumon? hogyan tudom kikapcsolni? Van ez a reklám a sablonok?
Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 26-08-10 -on 16:16.
megoldott.
Ez a vBSEO kérdés, nem vBET. Ez itt a kérdés global_complete horog a vBSEO.
megoldást (már végzett a forum)
1. megy admincp-> Plugins és termékek-> plugin-menedzser
2. talál global_complete horog a vBSEO
3. be végrehajtási rendjét a 1001
4. kivéve
Azt tesztelték, és vBSEO linkek munka jó és fordítása ennek linkek dolgozik jó is.
Ne feledje:
a frissítés után vBSEO mindig meg kell állítani ezt a Végrehajtás Érdekében 1001
Kérjük, erősítse meg azt.