Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 5 FirstElső 12345 UtolsóLast
Eredmények 21 a 30 A 43

Téma: vBET 3.3.4 megjelent

Senior tag

Köszönöm a magyarázatot, most már értem, én megrökönyödés után a zászlók meg csomózott össze, tehát én egymástól őket néhány egyéni css árrés.

Még egy utolsó dolog, az új kód nem érvényesíti w3.

[Érvénytelen] Markup Validation of http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator

Senior tag

Még egy hiba, amikor lehetővé teszi vBET, egyes oldalakon téma eszközök szünetek, azaz a link tetején - a legördülő menüből szünetek. Aztán a menet eszközök alján a szál hiányzik ez az ikonokat. Szintén "Válasz" ikon eltűnik. Ez a hibajavítások is, ha letiltja vBET. és ez csak akkor történik meg a vendégek. Köszönöm.

Lásd itt - Örök "megszerzése hálózati cím" a hálózati kártya - Számítógép Juice

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Quote Eredetileg írta: Snake View Post
    Köszönöm a magyarázatot, most már értem, én megrökönyödés után a zászlók meg csomózott össze, tehát én egymástól őket néhány egyéni css árrés.

Még egy utolsó dolog, az új kód nem érvényesíti w3.

[Érvénytelen] Markup Validation of http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator
    Igen - igazad van. Mi mozog a css linket más helyre. Köszönöm, hogy figyelembe

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Quote Eredetileg írta: Snake View Post
    Még egy hiba, amikor lehetővé teszi vBET, egyes oldalakon téma eszközök szünetek, azaz a link tetején - a legördülő menüből szünetek. Aztán a menet eszközök alján a szál hiányzik ez az ikonokat. Szintén "Válasz" ikon eltűnik. Ez a hibajavítások is, ha letiltja vBET. és ez csak akkor történik meg a vendégek. Köszönöm.

Lásd itt - Örök "megszerzése hálózati cím" a hálózati kártya - Számítógép Juice
    Kérjük, nyissa meg az új téma ezen a Hibák jelentése részben Mi lesz képes kezelni azt. Akkor is, ha akkor írja oda kérjük, erősítse meg nem is történik Teljes File Cache a vendégek bekapcsolva, vagy nem számít.
    Utoljára szerkesztette vBET; 22-06-10 -on 17:21.

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Megvan az e-mail és ellenőrizze. Nem tudjuk reprodukálni, hogy a szerveren. Van válasz a kérdésére pontos URL, amelyek ezt a kört. Kérjük, ellenőrizze, és választ is
    Sziasztok

köszönöm

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Nem lehet olyan dolog, mint a negatív teljesítmény hatása miatt file cache. Ez azért van, mert fájl cache nem nő ... Hozunk létre külön fájl minden kérés URL-t. Tehát minden egyes cache fájlt egyszerűen statikus HTML fájlt (cache kimenet igény szerint). Ha a szerver cache egyre vBET egyszerűen létrehoz több és több fájlokat.
    Kiváló, a cache könyvtár egyik fórumunkban több mint 10 GB futtatása után körülbelül 12 óra, a teljesítmény fantasztikus, hogy a legjobb megoldás.

Senior tag

Én sürgősen segítségre van szüksége. A felújítás után már ezt a hibát a tetején a fórumban:

Figyelem: array_merge () [function.array-merge]: Argument # 1 nem tömb [elérési út] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

Az egész fórum teljesen elrontotta. Valamilyen oknál fogva ez csak akkor történik, ha nem bejelentkezve Így a vendégek rendelkezésére. Ha bejelentkezett, minden rendben van.

EDIT: OK rájöttem, hogy miután letiltotta a használata "Full File Cache A vendég (BETA!)" minden rendben van. Tehát kell lennie valami baj van. (És én CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Utoljára szerkesztette Taurus; 23-06-10 -on 11:22.

Tag

Quote Eredetileg írta: Taurus View Post
    Én sürgősen segítségre van szüksége. A felújítás után már ezt a hibát a tetején a fórumban:

Figyelem: array_merge () [function.array-merge]: Argument # 1 nem tömb [elérési út] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

Az egész fórum teljesen elrontotta. Valamilyen oknál fogva ez csak akkor történik, ha nem bejelentkezve Így a vendégek rendelkezésére. Ha bejelentkezett, minden rendben van.
    Mi az Ön URL-je?

Tag

Quote Eredetileg írta: Taurus View Post
    EDIT: OK rájöttem, hogy miután letiltotta a használata "Full File Cache A vendég (BETA!)" minden rendben van. Tehát kell lennie valami baj van. (És én CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Ok, szükségem volt, hogy elnyomja PHP hiba, a cache-ben ellenőrzése a fájl kor fájlok nem létezett, és felbassza ki. A fájl cache van egy félelmetes Továbbá, ha tudod használni, akkor nem bántam meg.

Senior tag

Igen, tudom, ez. Nagyon remélem, Michael rendezheti ezt.

Oldal 3 A 5 FirstElső 12345 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •