Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 5 FirstПерший 12345 ОстаннійLast
Результати 21 до 30 з 43

Тема: vBET 3.3.4 звільнені

Спасибі за пояснення, я тепер розумію, я Ment прапори виглядають згруповані разом, так що я розташованих їх з деяких користувачів маржа CSS.

Одна остання річ, новий код не перевіряє w3.

[Неприпустимо] Перевірка розмітки в http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup перевірки

Також ще одну помилку, коли я включити vbet, на деяких сторінках нитка інструменти перерв, тобто посилання вгорі - випадаюче меню перерв. Потім нитку інструменти в нижньої нитки відсутня, це ікони. Також значок "Відповісти" зникає. Ця помилка виправлення себе, якщо я відключити vbet. і це відбувається тільки для гостей. Дякуємо.

Дивіться тут - Вічний "Придбання адресу" на мережеву карту - Комп'ютерні Сік

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Quote Повідомлення від Snake View Post
    Спасибі за пояснення, я тепер розумію, я Ment прапори виглядають згруповані разом, так що я розташованих їх з деяких користувачів маржа CSS.

Одна остання річ, новий код не перевіряє w3.

[Неприпустимо] Перевірка розмітки в http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup перевірки
    Так - ви маєте рацію. Ми будемо рухатися наш CSS посилаються на інше місце. Дякуємо за увагу

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Quote Повідомлення від Snake View Post
    Також ще одну помилку, коли я включити vbet, на деяких сторінках нитка інструменти перерв, тобто посилання вгорі - випадаюче меню перерв. Потім нитку інструменти в нижньої нитки відсутня, це ікони. Також значок "Відповісти" зникає. Ця помилка виправлення себе, якщо я відключити vbet. і це відбувається тільки для гостей. Дякуємо.

Дивіться тут - Вічний "Придбання адресу" на мережеву карту - Комп'ютерні Сік
    Будь ласка, відкрийте нову тему для цього в розділі Як повідомити про помилку Ми зможемо керувати ним. Крім того, коли ви будете писати його там, будь ласка підтвердьте це відбувається з Повний Кеш файлів для гостей включений, або це не має значення.
    Востаннє редагувалось vBET; 22-06-10 в 17:21.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Ми отримали вашу електронну пошту і перевірте його. Ми не можемо відтворити його на вашому сервері. Ви отримали відповідь з питанням про точний URL, які мають цю петлю. Будь ласка, перевірте його і там відповідь
    Привіт там

спасибі

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Там не повинно бути такого поняття, як негативний вплив на продуктивність, так файлового кеша. Саме тому, що файл кешу не росте ... Ми створюємо окремий файл для кожного запиту URL. Таким чином, кожен файл кешу просто статичний файл HTML (кешовані вихід для запиту). Коли ваш сервер кешує все більше і більше vBET просто створює все більше і більше файлів.
    Відмінно, каталог кешу на одному з наших форумах становить більше 10 Гб після запуску протягом 12 годин, продуктивність є фантастичним його відмінним рішенням.

Мені терміново потрібна допомога. Після поновлення у мене є ця помилка на верхній частині мого форуму:

Увага: array_merge () [X-злиття]: Аргумент № 1 не є масивом в [шлях] / global.php (400): Eval () б код на лінії 1153

Вся моя форумі повністю зіпсовано. Чомусь це відбувається тільки, якщо не пройшли ідентифікацію Так що для гостей. Якщо увійшов в систему, все в порядку.

EDIT: ОК, я зрозумів, що після того як я інвалід "Повний Кеш файлів для гостей (BETA!) 'Використовуйте всі в порядку. Так що має бути щось не так. (І я зробив CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Востаннє редагувалось Taurus; 23-06-10 в 11:22.

Quote Повідомлення від Taurus View Post
    Мені терміново потрібна допомога. Після поновлення у мене є ця помилка на верхній частині мого форуму:

Увага: array_merge () [X-злиття]: Аргумент № 1 не є масивом в [шлях] / global.php (400): Eval () б код на лінії 1153

Вся моя форумі повністю зіпсовано. Чомусь це відбувається тільки, якщо не пройшли ідентифікацію Так що для гостей. Якщо увійшов в систему, все в порядку.
    Яка ваша URL?

Quote Повідомлення від Taurus View Post
    EDIT: ОК, я зрозумів, що після того як я інвалід "Повний Кеш файлів для гостей (BETA!) 'Використовуйте всі в порядку. Так що має бути щось не так. (І я зробив CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Гаразд, мені потрібно було придушити PHP помилки, кеш перевірки файлів віку на файли, які не існували і підслуховування з. Файл кешу дивним Крім того, якщо ви можете використовувати його ви не будете шкодувати про це.

Так, я розумію це. Я дійсно сподіваюся, що Майкл може розібратися в цьому.

Стр. 3 з 5 FirstПерший 12345 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •