Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 13 A 13

Téma: Hálózati szerverek

Michał Podbielski (vBET személyzet)

OK - update teljes. Szintén küldünk e-mailben néhány tanácsot, hogyan lehet diagnosztizálni, mi történik, ha probléma továbbra is fennáll.

Még egy tipp: Szerintem letiltásával kapcsolatban néhány nyelv, ha a tényleges fórum nem tud kezelni az összes ilyen.

Szintén nagyon fontos! Kérjük, parlagon tanácsok mellett az alábbi linkre. Úgy látom most, hogy nem blokkolja irreleváns oldalakat robots.txt, így végleg javíthatja a teljesítményt. Részletek itt: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Tag

Text automatically translated from: Italian to: Hungarian
    Translated text
    Helló,
    Én nem csináltam semmit sem ismert, de már van két probléma:
    1. Én már több száz jelentési hibák az ilyen típusú mysql_connect () [function.mysql-connect <a href='function.mysql-connect'> </ a>]: Túl sok kapcsolat / home / iskola / domain / scuo.la / public_html / includes / class_core.php on line 311
    2. url a lefordított oldalak működnek jól a firefox, de nem az explorer. Például ezt az oldalt
      szárnyak .. e-książki?
      olvasás olyan jól a Firefox, de nem vizsgálja.

Nem lehet kijavítani, mi?
    Én a befogadó és a webmester annyira, hogy azok a tesztek, de nem oldja meg ezeket a problémákat.
    Én fizetni a szolgáltatás, ne aggódj.
    köszönöm
    Original text

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Helló,

Körülbelül a kérdések:
    1. Ez MySQL konfigurációs probléma. Ön hogy több Apache téma, mint a MySQL kapcsolatok, így amikor a szerver sok ügyfél, és minden Apache szál vannak elfoglalva, hogy nincs elég MySql kapcsolat. Kérjük változás MySQL fongiuration. Itt kézzel: MySQL: MySQL 5.1 Reference Manual:: B.5.2.7 Túl sok kapcsolat
    2. Megnéztem ezt az URL-ben standján IE és az Opera és a fülkében, hogy jól működik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az IE alatt ezt a linket is furcsán néz ki, de megfelelő linkre - IE csak egyetlen böngésző ezt a szót, amely nem támogatja a kijelző betűk% jelölés. Még mindig ugyanaz kapcsolat - csak lásd HTML kimenetet alatt Opera és látni fogja ugyanazt% jelölés. Opera (és minden más böngészők, kivéve IE) csak azt mutatják, hogy szépen. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a világszínvonalú, így a Google (és más robotok) tudja, hogyan kell értelmezni azt, és index is megfelelő. Nincs kérdés (Vagy én nem értette, mit szól )

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •