Most már nem nézett előtt csináltam a változás, de azt követően jelenik meg, hogy néz ki, mint várható! Én ezt észre, most valamilyen okból ha im a fórumon, majd lépjünk a külső oldalon a nyelvi változások vissza, angol
Most már nem nézett előtt csináltam a változás, de azt követően jelenik meg, hogy néz ki, mint várható! Én ezt észre, most valamilyen okból ha im a fórumon, majd lépjünk a külső oldalon a nyelvi változások vissza, angol
tűnik, hogy a belsejében a fórumok nem létezik re, közvetlenül a hurok megnyitásakor a fórum.. I is megerősíti, így nem volt történik, mielőtt én az utolsó frissítés
Ha a szöveg fordították, majd megjeleníti a fordítás. Ha a szöveg nem fordították lesz kimerült korlátozza majd a térkép az eredeti szöveg.
Kérjük, ne az egyik kérdés, egy szál.
Átirányítási hurok valószínűleg annak köszönhető, hogy helytelen beállítás vBET, .htaccess, illetve nem támogatja a DBSEO. A beállítások AdminCP->vBET->Main beállította vBulletin linkek, de a szabályok .htaccess a vBSEO. Ezen kívül, ne használja a vBSEO de DBSEO. DBSEO valószínűleg nem átirányítást egyéb linkek is, mint vBET, van egy hurok.
Utoljára szerkesztette Marcin Kalak; 21-07-15 -on 18:37.
volt működik megfelelően, ha telepítettem DBSEO.. hadd piszkálni körül néhány
Próbálja meg beállítani AdminCP->vBET->Fő->Link Típus a vBSEO linkek.
Utoljára szerkesztette Marcin Kalak; 23-07-15 -on 09:01.
Úgy tűnik, hogy a már korrigált a probléma! köszönöm
Én megnyílik egy másik szál egy lehetséges probléma is
Örülök, hogy tudtam segíteni.