Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 13

Téma: vBET manuális fordítás kisebb probléma

Tag

Default vBET manuális fordítás kisebb probléma

Hé fickók. El kell mondanom, én igazán bélyeg-val a manuális fordítás eddig. Minden a legel, én használó dolgozott. Csak az a gond nekem, nem úgy tűnik, hogy kihasználja a vonás-ban az én-m fórum az index oldal. Úgy tűnik-hoz dolgozik-ra minden más oldalak, csak nem az, az index home page (a Szerkesztés lehetőséget nem jönnek létre az index oldal). Van bármilyen módon-hoz erősít ez kérdés? Vagy a része a problémát mert-a ' csendes-ban béta tesztelés szakaszban?

Más mint amit nem tűnik észlelt minden jelentős problémák, amennyiben a manuális fordítás. Igen, nagy munka !

Üdvözlettel,
    gopalmm2

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Valószínűleg van néhány konfliktus-youf fórum. Legyen szíves PM hozzáférési adatait Admin CP és FTP - majd ellenőrizze, hogy az oldalon.

Köszönet részére a hozzáférési adatait. Mocsaras-ban, és engedélyezve van a manuális fordítás, a fő oldalon. Némi translation ment, és ahogy én látom Szerkesztés gomb látható, és megfelelően működik. Kérjük, vegye figyelembe a Szerkesztés gomb csak a fordíthatók vizsgált. Ha angol nyelvű fórum, és amelyek angol oldalon, akkor lesz nem Szerkesztés gomb a normál szöveg - nem lehet lefordítani angolról angol (lásd a Szerkesztés gomb ha némely test belső rész a még langtitle vagy lang BBCode).

Győződjön meg arról, hogy ez rendben, vagy nagyobb részletekben írják le, mi a baj. Én baldachin ez az Opera mellett.

Tag

Vagyok használ Kilő, és most, és a probléma továbbra is fennáll. Én is észrevettem, hogy a fő oldal is nem translate egyáltalán, és nem konvertálódnak, a Szerkesztés gomb is nem jelenik meg. A szálak fordítása folyamatban, és a Szerkesztés gomb nem jelenik meg. Ez volt t az ügy előtt frissíteni, azt. Annyit tettem-hoz feljavít-a FTP a fájlokat, és az xml over-write volt. Van valami máshol ahhoz, hogy a frissítést? Azt hiszem, azt a 4.5.1 rendszerről frissített egy 4.4.6

Tag

OK lehet, nem volt egyértelmű, sajnálom. A kérdés az, hogy fordítás és a Szerkesztés gomb eltűnik a fórum haza oldal és fórum linkek. Amint megy, hogy egy szál, jön megjelöl-a fordítás és a Szerkesztés gomb jön megjelöl túl.

Szomorú és köszönöm.

Rendben van - úgy látom, hogy fő oldal nem fordították le. Ez akarat kivizsgálására.

Fordítás probléma megfejt - konfigurációs probléma volt. Értékének módosítása vBET > Adatbázis Cache > Ne nézz után x hibák -ezt tenni a gyorsítótár nem használták, mert túl sok a hiányzó fordítások (a Microsoft fordítás már korlátot - ha a gyorsítótár tölti ki, több akkor lesz alacsonyabb értéket, az optimalizálás paraméter).

Most én vagyok ellenőrzésére a Szerkesztés gombra a probléma.

Én vagyok az úton. Ebben a pillanatban úgy tudom, hogy a Java Script hozzáadott és hajtják végre. Gomb nem jelenik meg, vagy nem látható helyen - leas, a probléma is összefüggésben a bizonyos CSS - továbbra is dolgozik rajta.

oké. Megállapította, az OK, és javítani kell azt. Ellenőrizze, és erősítse meg. Majd állítsa be a quick fix, majd - természetesen ez szerepelni fog a következő kiadásban.

Tag

Ez szerkezet! Nagyszerű!

Nagyon köszönöm részére időd és erőfeszítés.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •