Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 13

Konu: Çeviriler el ile çeviri küçük sorunu

Üye

Default Çeviriler el ile çeviri küçük sorunu

Hey guys. I-si olmak-e söylemek, gerçekten bugüne kadar el ile çeviri ile etkilendim. Kullandığım tüm tarayıcılarda çalıştı. Benim için tek sorun benim forum index sayfası özelliğini kullanmak için görünmüyor ' dir. Tüm diğer sayfaları sadece (dizin sayfasına gelmez Düzenle seçeneği) dizin Anasayfa üzerinde görünüyor. Bu sorunu gidermek için herhangi bir yolu var mı? Ya da hala BETA test aşamasında olduğundan bu sorunun bir parçası?

Bunun dışında önemli sorunlardan defa el ile çeviri ile karşılaştığım için görünmüyor. Böylece, büyük iş !

Saygılarımızla,
    gopalmm2

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Büyük olasılıkla youf forumunda bazı çakışması bulunmaktadır. Lütfen pm erişim ayrıntıları Admin cp ve ftp - Ben o yan kontrol eder.

Erişim bilgileri için teşekkür ederiz. Sadece giriş ve ana sayfanızda el ile çeviriler etkin. Bazı çeviri için gitti ve ben gördüğünüz Düzenle düğmesini gösterir ve düzgün çalışır. Düzenle düğmesi yalnızca çevrilebilir test altında göründüğünü unutmayın. Eğer İngilizce forum var ve sonra hiçbir düzen düğmesi altında normal metin - İngilizce sayfasında İngilizce İngilizce (hala bazı test içinde Düzenle düğmesini olduğunu görebilirsiniz çeviremez langtitle veya lang BBCode).

Lütfen Tamam olduğundan emin olun veya daha fazla bilgi sorunun ne olduğunu açıklayın. Ben Opera altında test edilmiştir.

Üye

Firefox kullanıyorum ve şimdi ve hala sorun var demektir. Ayrıca ana sayfa da hiç çevirmek değil, ve o değil çevrildiğinde, Düzenle düğmesi de görünmüyor fark ettim. İş parçacığı çevrilmekte olan ve Düzenle düğmesi var görünür. Bu yükseltme yapmadan önce bu durumda değildi. Tüm yükseltme yaptım dosyaları ftp ve xml üstüne oldu. Yükseltme yapmanız gereken başka bir şey var mı? 4.5.1 4.4.6 Yükseltme düşünüyorum

Üye

Tamam, açık, üzgün değildim olabilir. Düzenle düğmesini birlikte çevirileri forum ana sayfasında ve forum Linkler yok konudur. En kısa sürede bir iş parçacığına gitmem, çeviri gelir ve Düzenle düğmesini de geliyor.

Üzgünüm ve teşekkür ederim.

Tamam - bu ana sayfa değil tercüme görmek. Bu araştıracağız.

Çeviri sorunu çözüldü - yapılandırma sorunu oldu. Değeri değişti BB > Veritabanı Önbelleği > x başarısızlıktan sonra bakmayı Kes -Bu senin zula yapılan çünkü alışık değildi çok eksik çevirileri (, Microsoft çeviri zaten sınırına - o zaman sen-ecek muktedir daha düşük bir değere bu optimizasyon parametresi için önbelleği daha doldurduğunda).

Right now ı kontrol Düzenle düğmesini sorunu.

Yolda ben. Şu anda Java Script eklendi ve idam olduğunu biliyorum. Düğmesi görünmüyor veya at leas değil yerinde görünür - sorunu hala üzerinde çalışan bazı css - ilgili olabilir.

Tamam. Nedeni bulundu ve düzeltilmiş. Gözden geçirip onaylayın. Hızlı düzeltme koyacaktır ve - tabii bu sonraki sürümünde eklenecektir.

Üye

O inşaat! Korku veren!

Çok zaman ve çaba için teşekkür ederiz.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •