Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 10 A 10

Téma: Ha menet cím meghaladta feltöltés a langtitle dolgok szünet

Hibrid Megtekintése

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post
    Senior tag

Default Ha menet cím meghaladta feltöltés a langtitle dolgok szünet

Észrevettem, hogy ha valaki küld egy szál más nyelven, hogy csak a min karakter téma címe, és az langtitle címkék megy át ezt a határt, ez a csavar ki a kijelző a szál forumdisplay, keresési eredmények, valamint a téma oldalon magát. Ugyanez, ha egy szál cím fordítása, aki válaszol a téma, és a "Re:" küld a poszt címe alatt a karaktert.

Nem mutatnak példát, mert azt kellett kijavítani az én fórumon. Biztos vagyok benne, ha lehet reprodukálni itt, ha meg egy címet csak a téma címe karaktert, amely lefordítva az alapértelmezett nyelv.

Nyugdíjas;)

Tudna mutatni nekünk a problémát, mert alig érthető, ha a probléma jelenik meg,

Senior tag

A probléma az, amikor "langtitle" helyezünk a téma címe, hogy nem ismeri fel a téma címe karaktert. Ha a tag lesz vágva és nem zárt rendesen, hogy eltörik az oldalra, ahol a cím jelenik meg.

Nyugdíjas;)

Ok, de nem tudom reprodukálni ezt a problémát az én teszt fórum, én [langtitle] soha nem vágott.
    Kérem, küldjenek részletes információt erről a problémáról. Mi a langtitle hossza korlátozza, és mennyi ideig a pontocska kellene (milyen nyelven), hogy megtörjük a vonalat?
    Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 17-09-11 -on 09:26.

Senior tag

a cím hossza határt 85, de növelte 100-ra. Így például, ha a felhasználó be a címet, amelyet 95 karakter, akkor majd langtitle tag fog küldeni át a határt. A rendszer csonkolt a záró tag langtitle ami törés az elrendezés.

Nyugdíjas;)

Ok sikerült reprodukálni ezt a problémát, és most már dolgoznak rajta
    Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 20-09-11 -on 07:45.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia. Tudtam reprodukálni. Nagyon nehéz volt megismételni, majd tettem, hogy véletlenül dolgozik valami mást. Nehéz volt, mert vBulletin hiba. vBET használ vBulletin funkció vbchop, Ami tegyük fel, hogy csökkentsék szöveg szerint a kívánt hossz biztonságos (szem előtt tartva kódolt karakter). Sajnos vBulletin a bug ott és üzenetek, amelyek a biztonságos kódolt UTF-8 (karakterek, mint a & # CODE ad megfelelő eredményeket.

Küldünk hibajelentést az vBulletin (vBulletin hiba), majd létrehozta a gyors javítás vBET oldalon. Így most vBET észleli, ha vbchop vissza hosszabb eredmény, vág benne, hogy a megfelelőt. Mi is van az egyszerű felismerés, hogy ellenőrizze, nem levél kódolt formátumban &#KÓDOT; nem volt vágva a középső, ha igen, akkor az utolsó szó is vágott (egyszerűen találni az utolsó hely). Kérjük, olvassa el a gyors javítás alatt.

Quick Fix:
    • Nyitott / Includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Keresés:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Csere szerint:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

Ez tartalmazni fogja következő kiadásba.
    Utoljára szerkesztette vBET; 20-09-11 -on 23:00.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a korábbi elküldeni az üzenetet szerkesztette, hogy a kifinomultabb gyors javítás (megoldásának kérdését vágott közepén levélben formátumban & # CODE. Tehát, ha már alkalmazza az előző megoldás, akkor úgy használni a tényleges egy, vagy csak várni az új kiadás

Senior tag

Köszönöm Michal - Tudtam, hogy valami készül. Vajon a gyors javítást is figyelembe válaszokat is? Néha a "re:" küldte át a határt.

Nem ellenőrizze. Ha azt találjuk, hogy probléma továbbra is fennáll ebben az esetben kérjük lépjen kapcsolatba velünk itt, és mi kezelni ezt a

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •