Csak az biztos, mint Ive utalt ezzel a kérdéssel más hozzászólás, de itt egy példa egy kérdés, amit látni webmester eszközök. A 60.000 oldalas, amelyek azonos címmel címkék (főleg a post1 / post2 típusú kérdés, de én egy csomó ezt is
![]()
Csak az biztos, mint Ive utalt ezzel a kérdéssel más hozzászólás, de itt egy példa egy kérdés, amit látni webmester eszközök. A 60.000 oldalas, amelyek azonos címmel címkék (főleg a post1 / post2 típusú kérdés, de én egy csomó ezt is
![]()
hello,
Kérjük, illessze be a kódot közötti kapcsolatok címke, mert szeretném kipróbálni.
Megnéztem ezt:
és én - Az oldal nem található.Code:phpBB2/ga/promotions/6949-a.html
hadd próbálkozzon újra, hogy nem könnyű másolni és beilleszteni, mint, hogy a webmester eszközök.
itt van egy üzenet is
Amikor megvizsgált egy URL-Webhelytérkép azt találtuk, hogy bizonyos URL-ek átirányítása más helyeken. Javasoljuk, hogy a webhelytérkép URL-eket tartalmaznak, hogy pont a végső rendeltetési helyre (az átirányítás cél) helyett átirányítása egy másik URL-t.
Itt egy példányban a webmester
Code:http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-%C5%BBbaljat-sorry-slots-alley-acct-isem.html http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-maaf-salah-slot-acct-alley-nama.html
bármilyen gondolat a különböző változatokat?
I am looking melyik átirányítás történik itt vBSEO.
Ok van néhány ötlet.
Kérjük írja ide a vBET verzióját a forum. Ha nem a legújabb egy - tudod frissíteni vBET a legújabb verzió - 3.4.0.
A vBET 3.4.0 tettünk a 301 átirányítás a régi 302 (nem állandó).
Ha ezt a régi verziót a vBET, és ha valaki használ egy rossz url ő lesz irányítva a jó a 302 átirányítás és a Google index is! (Tehát ez nem jó).
Így frissíteni vBET a 3.4.0 verziót, vagy ezt a megoldást, hogy a 301-es átirányítás ezen a helyen:
1. nyitott és szerkeszthetjük a fájlok (és egy COPY!):
fórum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. ebben a fájlban található:
3. ebben a funkcióban található:PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
4. és cserélje ki:PHP Code:
exec_header_redirect($threadurl);
5. megy a végén ezt a fájlt, és találja:PHP Code:
vbet_vb_exec_header_redirect($threadurl);
6. elé ?> ezt a kódot:PHP Code:
?>
7. menteni, és próbáld ki!PHP Code:
function vbet_vb_exec_header_redirect($url)
{
global $vbulletin;
$url = create_full_url($url);
$url = str_replace('&', '&', $url); // prevent possible oddity
if (strpos($url, "\r\n") !== false)
{
trigger_error("Header may not contain more than a single header, new line detected.", E_USER_ERROR);
}
header("Location: $url", 0, 301);
if ($vbulletin->options['addheaders'] AND (SAPI_NAME == 'cgi' OR SAPI_NAME == 'cgi-fcgi'))
{
header('Status: 301 Moved Permanently');
}
define('NOPMPOPUP', 1);
if (defined('NOSHUTDOWNFUNC'))
{
exec_shut_down();
}
exit;
}
Fogom frissíteni a kódját, de már frissítette a vBulletin átirányítás a perm 301 egy kicsit vissza
ok várom a visszaigazolást.
nincs válasz-megoldható, ha nem - kérjük wite itt fogom megnyitni ezt a téma ismét