Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 15 A 15

Téma: A telepítés után kaptam üres oldal

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Readme a bug, amit majd a helyes (holnap korrigálni kell a szerveren). Én adtam neked megfelelő utasításokat: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5163

2. lépés azt mondja, hogy bekapcsolja SEO kapcsolatok és tett. Htaccess változásokat. Ön nem tette meg a 2. lépést, mert nincs meg szabályokat a. Htaccess

Ön kért segítséget, és adtunk a pontos utasításokat, mit kell tennie. Utasítások figyelmen kívül hagyta és a telepítés tette még egyszer szerint valami mást, amit adtam neked, mint választ a bajt. Kérjük, amit kérünk, hogy. Ha megteszi rossz eljárás százszor akkor nem százszor. Igen - volt a hiba readme. És mi adta meg korrigálni eljárás. Kérjük, használja

Csak a szükséges változtatásokat readme, hogy távolítsa el ezt a szöveget, ami nem igaz már:
    Megjegyzés: Ha használja vBSEO látogasson el vBSEO integráció részben először.
    Ellenkező esetben feltöltés után vBET fájlokat, akkor nem fogja tudni használni a fórumot (még Admin CP), amíg nem készül vBSEO Integraiton.
    Nem tudok tenni ez a változás most, mert a hálózati voltak vagyok a blokkolt portok, és én nem jut el az FTP szerverre most. Csak kérlek parlagon utasítást adott postai úton vagy úgy tenni, mintha idézett szöveg nem létezik a mi readme
    Utoljára szerkesztette vBET; 03-10-10 -on 18:07.

Junior Member

Világos most már. Bíztam a read me file úgyhogy követte. Én újra holnap szerint a lenti üzenetet.

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Egyéni sablon nem lehet probléma. Szintén újratelepítése vBSEO szükségtelen volt. Ha ilyen dolog történik közben következő vBET telepítés kérjük csak felülírni megváltozott vBSEO fájlokat az eredeti tartalom (a vBSEO csomag).

Nem tudom megmondani pontosan mi volt a baj. Lehet, hogy tévedek vBSEO integráció vagy valami más.

Kérjük, hogy újra a telepítést. Ezúttal hogyan viselkedik fórum minden lépés után (így tudni fogja, mi a probléma vBET vagy vBSEO integráció). Ha ez nem sikerül egy lépéssel - nem megy el következő alkalommal. Tehát:
    1. Made vBET telepítés és konfiguráció szükséges (nem állítja SEO linkeket még nem változnak más lehetőségek - csak meg a szükséges dolgokat). Ellenőrizze, nem fórum működik. Ellenőrizze, nem fordítás működik. Ha a fórum nem működik - disable vBET és tudassa velünk. Ha Admin CP nem működik túl - disable horog globálisan, akkor tiltsa le vBET, és lehetővé teszik horgok világszerte. Is tudassa velünk.
    2. Állítsa SEO kapcsolatok opciót, és adjunk hozzá vBET. Htaccess szabályokat. Ellenőrizze, nem fórum és fordítások dolgozik.
    3. Made vBSEO integráció. Ellenőrizze, nem fórum és fordítások dolgozik.
    4. Változás vBET opciók, mint szeretne (lehet, hogy probléma néhány konkrét konfiguráció). Ellenőrizze, nem fórum és fordítások dolgozik.

Továbbá kérjük, olvassa el ezt: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Utoljára szerkesztette beaconsfield; 03-10-10 -on 18:08.

Junior Member

Megcsináltam. Köszönöm.

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •