PDA

Teljes verzió megtekintése: PHP Figyelmeztetés: preg_replace_callback(): szükség van érv, 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplacehref', includes/vbenterprisetranslator_functions.php on-line 222

Matt
25-07-18, 09:45

PHP Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', to be a valid callback in ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 222

második hiba:

amikor fordítani bármely nyelvre, a felhasználók online eltűnik:

https://gyazo.com/fc645acdda225e65bc648469b29b1f96

Azt hiszem, hogy csak ez a két hibát, hogy továbbra is rögzíteni kell egy működő terméket a live felhasználói fórumon.

használom az új kiadás.

vBET
26-07-18, 22:24
Köszi, el is felejtettem, hogy adjunk egy dolog. Ezt majd korrigálni nect kiadás.

A gyors fix kérjük:

Fájl megnyitása includes\vventerprisetranslator_functions.php
Keresés:

function vbet_createURLForAddressNoReplace($language, $address) {
A beillesztés ELŐTT:

function vbet_createURLForAddressNoReplaceHref($what) {
return 'href="'.vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $what[1]).'"';
}

Kérjük, tudassa velünk, nem javítja a problémát.

vBET
02-08-18, 21:24
Nincs válasz - feltételezzük, hogy a probléma eltűnt.

Matt
05-08-18, 20:00
Szia bocs, úton voltam 10 napig.

Jelentkeztem a szerkesztés nem változtat.

még mindig ugyanaz a hiba: PHP Figyelmeztetés: preg_replace_callback(): szükség van érv, 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplacehref', egy érvényes visszahívási ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on-line 222

is felhasználónév online még rejtett, amikor fordítás.

vBET
11-08-18, 03:21
Haladunk a szerver, szóval előbb el kell befejezni, akkor meg fogja kezelni a problémát. Mi hamarosan felveszi önnel.
Addig is meg lehet próbálni, hogy telepítse a legújabb kiadás - ott az a változás, de lehet, hogy valamit rosszul.

vBET
12-08-18, 10:28
Hogy könnyebben meg fogja oldani a problémát az oldalon. Kérjük, PM nekem hozzáférési adatok az FTP-s Admin CP (biztonsági okokból javasoljuk, hogy küldje el nekünk ideiglenes jelszavak vagy fiókok).

Matt
12-08-18, 18:06
Hogy könnyebben meg fogja oldani a problémát az oldalon. Kérjük, PM nekem hozzáférési adatok az FTP-s Admin CP (biztonsági okokból javasoljuk, hogy küldje el nekünk ideiglenes jelszavak vagy fiókok).

Tettem, hogy most már, uram! Köszönöm!

Ez két hibákat.

vBET
13-08-18, 04:10
Ahogy látom, nem parlagon pontosan a gyors fix utasításokat, majd illessze be a kódot nit ELŐTT, de MIUTÁN a kódot az 3 pont. Ezért nem dolgozott. Én fix, írhatsz által FTP fájl, utolsó kiadás. Nem úgy működik, ahogy én látom.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations