PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Érvénytelen argumentum szállított foreach () in [elérési út] / includes / class_postbit.php (294)

Valdo
01-03-10, 08:00
Mióta frissített vBET, amikor csak átnevezni a vita a hiba: Warning: Invalid argument szállított foreach () in [elérési út] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27 Figyelmeztetés: Invalid argument szállított foreach () in [elérési út] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27 Hogyan lehet ezen javítani? Köszönöm

vBET
02-03-10, 20:17
Kérjük, adja meg a pontos verziót használt vBET, vBulletin, vBSEO (ha van).

Továbbá kérjük, mondja el nekünk, merre van átnevezés vita és csinál ez a normális, vagy a lefordított oldal?

Valdo
04-03-10, 12:08
A vBET az utolsó verzió már telepítve van Ön és vbseo 3.3.2. Attól a hiba, amikor átnevezni a vita az eredeti nyelven, és akkor is, ha megpróbálom mozgatni a vitát az egyik kategóriából a másikba.

vBET
05-03-10, 00:56
Nem tudom reprodukálni azt fórumunkban ezért kell kis segítség az Ön oldalán:)

OK - Megnéztem forrása, és ez okozta valamilyen plugint használó hook "postbit_display_complete". vBET már 2 plugin segítségével a horgot. Kérem, határozza meg, melyik okoz gondot a fórumban? Egyszerűen csinálni letiltásával egy és ellenőrizze nem probléma továbbra is fennáll. Ha igen, akkor lehetővé teszik, és tiltsa le másikat. Ha továbbra is fennáll, akkor próbáld meg standján tiltva. Ha továbbra is fennáll -, akkor valószínűleg nem vBET hibája - próbáld meg letiltani az egész vBET és ellenőrizze.

Ön kikapcsolja plugin által Admin CP-> Plugins és termékek -> Beépülő modul-kezelő
Ön kikapcsolja az egész mod az Admin CP-> Plugins és termékek -> Manage termékek

Kérem, tudassa velem az eredmény. Ha PM nekem hozzáférési adatait fogom ellenőrizni magam:)

Valdo
05-03-10, 09:55
Próbáltam letiltani a BB Enterprise Fordító és ugyanaz a hiba, de ezt a hibát indult, hogy nekem a nap telepítése után. Kihez fordulhatok majd megoldani?

vBET
06-03-10, 14:57
Megértem, hogy látod hiba után kezdődő vBET telepítve van. De mint látod vBET semmi köze hozzá, mert a hibaüzenet akkor is megjelenik vBET le van tiltva. Így még néhány egyéb változásokat kellett tenni a fórumon. Talán valami más mod is hozzá, vagy valami beállítás megváltozott.

Először kérjük meg, aki bűnös. Tehát tiltsa egyenként az összes beépülő modulok, melyek dolgozik horog "postbit_display_complete" - minden egyes alkalommal ellenőrizze van még hiba. Amikor meg ki bűnösnek, akkor vegye fel a kapcsolatot szerzője mod ami a rendetlenség. Ha még néhány kérdést - kérjük, forduljon:)

Valdo
06-03-10, 15:23
hogyan tudom kitalálni, mi a plugin, hogy működjön együtt postbit_display_complete? köszönöm

vBET
08-03-10, 16:24
Menj yo az Admin CP -> Plugins és termékek -> Plugin Manager és megtalálni minden postbit_display_complete

Valdo
08-03-10, 17:45
Nos, egyenként letiltotta, és rájöttem, ez az ami problémák: helyettesíti a "passiveVid-Showthread".De milyen jó mentség? Én eltartás ez le van tiltva?köszönöm

vBET
10-03-10, 17:27
Ugrás a szerzője ennek a mod, és kérdezd meg, mi történik:)

Én nem felelős más modok, vagy tudja, hogyan működnek az összes létező mods - sajnálom, nem tudok segíteni többet, és remélem, hogy segítségemre volt elég jó: o

garyopa
29-11-10, 09:50
Volt ez a probléma ma is, miután telepítette vBET.

És ez volt az ugyanazt a választ, én eltávolították a "passiveVID" plugin, és bumm a probléma megoldódott.

Most kaptam, hogy megtalálja a jó helyett ezt a plugint, ami átalakítja a youtube videókat játékos!

Huh!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1