PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Fórum linkek probléma ismét

moman
22-01-10, 03:45
Mivel a frissítés 3.3.0, ezt a hibát még egyszer történik: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/248-forum-links-% 3D-kudarc-2.html

A fix jöttünk össze korábban nem működik többé: (

moman
22-01-10, 03:47
Az is előfordul, a linkeket a felhasználói fotóalbum, úgyhogy ideiglenesen engedélyezte a "Csere" Fórum Linkek "közvetlen kapcsolat a cél URL? "Lehetőséget vBSEO ideiglenesen (ez a eltörik a hit counter).

vBET
22-01-10, 19:12
Ön készült kézi változások fájlt, és a frissítés során meg felül, hogy megy vissza az alapértelmezett. Ezért nem működik.

Sajnálom, de amíg nem lesz támogatott hivatalosan meg kell tartani kézzel. Tehát csak kérlek tette a változtatásokat újra és ti működni fog ismét.

Elmegyek, hogy szorosabb kapcsolat amit mutat a és én is ellenőrzi támogatásának lehetőségét ennek a következő kiadásban:) adom a választ is.

EDIT:
Láttam, hogy - kérjük, próbálja használni a lehetőség "figyelmen kívül hagyása URL" a vBET fő lehetőséget - kell megoldani a problémát, és tartsa a kiválasztott URL-eket nem követi nyomon a fordítást.

moman
22-01-10, 23:54
Köszönöm, fogom használni a lehetőséget. Én redid a kézi változás és nem volt hatékony, így fogok ragaszkodni a figyelmen kívül URL-eket opciót.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1