PDA

Teljes verzió megtekintése: Elutasított a térinformatikai, vagy ip2location és egyéb javaslatok

yahoooh
13-12-09, 23:39
nekem van tűz fox az arab, így, ha megnézem a honlapon, hogy átirányít nekem arab lang>> ez rendben van
de azt is használja, azaz angol nyelven, és ez fogja használni a webhely angol nyelvű változata
van-e el hozzá abilit, hogy további tényező, hogy ezt a geololcation vagy ip2location, hogy növeli a legjobb alapértelmezett lang választás vistor, hogy először keresse fel a fő oldalon

másik dolog:
i requist hogy highlite a kép a használt nyelv lefordított oldal

is, ami fontos számomra:
amikor a felhasználó választhat az alap eredeti nyelven a honlap
neki kéne az alapértelmezett, ha használja a helyén nélkül fordítási és akar válaszolni, vagy add téma: a nyelv opció alapértelmezés szerint neki: Ne add nyelv BBCode

yahoooh
13-12-09, 23:45
még:
Gyors válasz csoportos disscussion látom, nem támogatja

és vannak hibák írtam róla:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/220-group-disscussion-bug-url.html

vBET
15-12-09, 02:20
Köszönöm a véleményét és javaslatait. Kérjük, tartsa meg minden javaslatot / hibajelentés külön téma - ez teszi kezelését az sokkal könnyebb. És nem kell mutatni más a téma - látunk ilyen és azt olvassuk, minden hozzászólás ebben a fórumban:)

Az Ön javaslata:
- Geológiai helye: ahogy már említettük vagyunk a böngésző beállításait, és mi az amit jobban illeszkednek, mivel az emberek is ki otthon, és ha lesz 2 hétig, hogy más országban nem azt jelenti, hogy automatikusan tudja övék nyelvet; ) is lenne nem csak a teljesítmény, hanem figyelembe vesszük, hogyan befolyásolhatja robotok indexelési az oldal. Mint tudjuk robotok nem használnak nyelvet cookie-kat, de az IP, amely rámutat, hogy bizonyos irányba. Biztos benne, hogy átirányított robot?
- Kiemelni képek: hozzáadott TODO lista:)
- Alapértelmezett nyelve ugyanaz, mint a fórum nyelv: ilyen esetben lehetőséget adni BBCode a nod egyáltalán látható (ez nincs értelme, mivel a nyelv ugyanazt a hirdetést fórum nyelv) -, így nem értem a kérdést. Meg tudná leírni többet?
- Gyors válasz csoportos vita: ki a TODO listán. Azt hiszem, kell már támogatott, de nem lehet valami hiba, vagy mi hiányzik valahol a csoportos beszélgetés. Rendben lesz a 3.3.0.

vBET
24-12-09, 09:45
Aktív zászló kiemelni történt - szerepelni fog a 3.3.0

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1