Teljes verzió megtekintése: / Fórumok csatolt domain név az egész oldal
vBSEO 3,6
vBulletin 3.6.8
vBET 2.3.x
vBSEO sitemap
Feltelepítettem az ingyenes változatot a tesztet, és én találtam meg a fordítás remekül működik!
Azonban van egy fontos kérdés az URL-ek:
Saját oldal a social networking site (URL xxx.com) integrált egy vBulletin fórum v3.6.8 (URL xxx.com / fórumok).
Telepítése után vBET és változtatásokat fórum gyökér. Htaccess, találkoztam egy probléma - ha úgy döntök a fordítás, nem mehetek vissza xxx.com, mint az összes xxx.com URL most lesz xxx.com / fórum.
Például URL xxx.com / index.php? Page = zene most lesz xxx.com / forums / index.php? Page = zene és így a társadalmi hálózat része, a helyszín teljesen hibás, mint az összes URL-ek irányítva vBulletin fórumokon.
És a fórum URL-t, amely xxx.com / fórum, nem lesz xxx.com / fórumok / fórum.
Ha ki van kapcsolva URL követés, a fenti probléma lenne elment, de az automatikus fordítás is megáll, ami nem az, amit akarok.
Tettem / fórumok Fórum könyvtár paraméter vBET beállításokat, és követtem az utasítást, hogy változást. Htaccess a vBSEO felhasználók számára.
Mit hagytam ki?
Ezt okozhatja helytelen konfiguráció. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fórum könyvtárban paramétert kell használni, ha a forum használ alkönyvtárat URL amikor valós alkönyvtár (nem virtuális - mint például által vBSEO). Ez világosan leírt paraméterek leírása.
Ügyeljen arra, hogy van ez a jog. Kérjük, tisztítsa meg a Fórum könyvtár paraméter, és ellenőrizze, nem segíthet.
Saját fórum URL xxx.com / fórumok és ezért tettem hozzá / fórum vBET beállítások fórum könyvtárban.
Eltávolítása ez sem segít. Eltávolítása után ez az URL a fórumon, ha fordításra van kiválasztva, lesz xxx.com / cs / fórum (cs egy nyelv), ami egy törött link.
Itt a. Htaccess-ben / fórumokon gyökérkönyvtárában:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
# RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Azt félreértették, mielőtt mert ez a leírás:
Például URL xxx.com / index.php? Page = zene most lesz xxx.com / forums / index.php? Page = zene és így a társadalmi hálózat része, a helyszín teljesen hibás, mint az összes URL-ek irányítva vBulletin fórumokon.
Most már értem. Ez mind OK - csak vBET ingyenes verzió nem támogatja a fordítást külső tartalom - fordítja egyetlen fórum. URL: xxx.com / index.php? Page = zenével nem fórum így eltörik. vBET ingyenes verzió fordítja egyetlen fórum tartalom. Semmi több.
Teljes vBET verzió fordítja tartalma kívülről fórum generálta vBulletin - látható, hogy a fórumon. Nézze tartalma van:
http://www.vbenterprisetranslator.com/
vagy itt
http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
és játszani fordítás.
Ha még mindig nem érti a problémát - kérjük, küldje meg a pontos URL-oldal amely kérdés.
Ha jól értem, jobbra -, akkor a válasz: ingyenes vBET nem támogatják a fordítást a tartalom kívülről fórum, fizetett One támogatja oldalakon kívül fórum generálta vBulletin motor.
PS.
Az Ön. Htaccess szabályai vBET vannak rossz helyen - a kell ELŐTT vbseo szabályok - nincs más szabályok között kell lennie vBET és vbseo szabályokat.
Igen én szabályok előtt vBSEO szabályok.
Fogom venni a kereskedelmi változat. Muszáj, hogy távolítsa el ingyenes verziót és telepítse a kereskedelmi változat?
Igen - ha a telepíteni kívánt kereskedelmi verzióját, akkor először el kell távolítania szabad változat - elég eltávolítani azt Admin CP.
Szintén kérjük, vegye figyelembe, hogy. Htaccess szabályoknak fog változni.
Hi vettem kereskedelmi változat, eltávolítása ingyenes verzió és a telepített kereskedelmi változat 3.x A fordítási munkák azonban már pontosan ugyanazokat a problémákat, mint az ingyenes verzió.
Kellett kikapcsolni URL követés egyébként URL válik xxx.com / fórumok / fórum, amikor navigálni.
Emellett egy másik probléma továbbra is fennáll - hozzáadása után URL szabályok előtt vBSEO szabályok. Htaccess, vBSEO sitemap kapcsolat megszakad. Van az oldalon nem található az én sitemap URL-t. Eltávolítása az összes vBET szabályok tenné sitemap URL ismét dolgozni, de ez biztosan nem megoldás.
Vagyok hiányzik valami?
Ahhoz, hogy sitemap fut mozgatni vBET szabályok megfelelő helyen. Egyszerűen nem parlagon utasításokat - a használati van pontosan leírva, hogy terjesszen vBET szabályok ELŐTT vbseo.php szabályok és beállítása előtt sitemap szabályok helyett. Szintén győződjön meg róla, hogy van szabályai fizetett változat - ingyenes valaki más szabályok. Távolítsa el a régi szabályok és tegye újak megfelelő helyen + hozzá fórumon könyvtár első 2 szabályok (mint leírt utasításokat.) Ha még mindig nem működik - küldje az egész megváltozott. Htaccess fájl tartalma.
Mintegy / forums / fórum - mit beállított Admin CP -> vBET -> Main -> Fórum könyvtár?
Ok köszönöm. Azt oldották meg a sitemap irj probléma. De a .. / fórumok / fórum a probléma továbbra is fennáll. És igen állítottam / fórumok Admin CP -> vBET -> Main -> Fórum könyvtár. Anélkül fórumok e téren a fordítás nem is működik - ez vezet a nem létező oldalra.
Itt a jelenlegi. Htaccess fájlt a xxx.com / Fórum root:
# Megjegyzés a következő sort (add "#" az elején)
# Letiltása mod_rewrite funkciót.
# Figyelem: még mindig le kell tiltani a hack-ben
# A vBSEO központ megállítani url átírja.
RewriteEngine On
# Egyes szerverek igényli Rewritebase irányelvet kell
# Engedélyezve (távolítsa el '# "az elején, hogy aktiválja)
# Figyelem: ha engedélyezve van, meg kell adni az elérési utat
# A root BB mappát (vagyis RewriteBase / fórumok /)
# RewriteBase /
RewriteBase / fórum /
RewriteCond% {} ^ HTTP_HOST www \\. Xxx \\. Com $
RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / forum / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | képek) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
Mint látható, el kellett távolítani
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]-től. Htaccess, hogy a sitemap URL munkát. Ez az, amit én csináljak? Nem emlékszem olvastam sehol a használati, hogy kell-e törölni vBSEO szabályokat. Htacess fájlt, hogy oldaltérkép URL folytatja a munkát. Vajon ez a csavar ki a vBSEO?
Szia. Nem emlékszem, hogy törölni vbseo szabályok az utasításainkat, mert nem a mi utasításokat, és soha nem kért erre. Azt az utasítást kapta, hogy távolítsa el a régi vBET szabályok (az ingyenes verzió), és terjesszen új vBET szabályok (a teljes verzió) a megfelelő helyen. Nem kell eltávolítani vbseo.php szabályokat. Bocs, ha a korábbi utasításokat nem volt világos.
Szintén eltávolítása vbseo szabályok nem károsítja a forum, mert vBET szabályok előtt vbseo szabályok és ezek ugyanazok a szabályok vonatkoznak (csak a különböző file), így vbseo szabályok nem aktív egyébként.
Mintegy / fórumok / fórum kérdés:
1. Van baj első 2 vBET szabályok - beállíthatja van / forum helyett / fórum - kérem javítson ezen a
2. Ha még mindig nem működik, kérjük hozzászóló sort a. Htaccess fájl:
RewriteBase / fórum /
3. Ha még nem működik - kérem PM nekem hozzáférési adatait a Admin CP, vbseo CP, FTP - fogom ellenőrizni, hogy a helyére.
Próbáltam az 1 és 2, de még mindig ugyanaz a probléma.
És én most találtam meg a fordítás csak akkor működik, a fórumon haza, nem pedig az egyes lépcsőfokok. Csak PM'ed Önnek a szükséges információkat. Köszönöm
Nem volt rossz konfiguráció:
Fórum fő domain - azt hiszem, hogy kell használni, ha a használt al-domain nem al-mappa
Kapcsolat típusa - nem változott a vBSEO
Is meg kellett kikapcsolta fordítás követés.
Mindez megfelelő beállítását most, és úgy tűnik, hogy jól működik:) Kérjük, ellenőrizze és erősítse meg.
Sajnos ez nem működik teljes mértékben - a fórumok / fórum probléma továbbra is fennáll. Például, miután megy a fórum, és kattintson a fordítás, a többi nem-Fórum Linkek egészíti ki / forums / bennük, és megtörte őket. Például http://xxx.com/index.php?page=music most lesz http://xxx.com/forums/index.php?page=music. Ebben az esetben még fórum nyitólap maga is hibás linket - válik http://xxx.com/forums/forums
És, ahogy mondtam korábban, a fenti / fórumok / fórum problémát fognak tűnni, ha kikapcsolja URL nyomon követését és ez az, amiért kikapcsolta URL követés.
Látom ezek a kapcsolatok. Kérjük, csak, hogy ezek a kapcsolatok az abszolút, hanem relatív. Így meg van a teljes URL-http ... és így tovább. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy vBET képes támogatni fordítás oldalakon kívül fórumon, ha ezek felhasználásával előállított vBulletin motor. Meg kell integrálni azokat. Lásd itt utasítást, hogy hogyan támogassák fordítást oldalak külső fórum: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):