PDA

Teljes verzió megtekintése: VESZI új 2 funkciók

yahoooh
12-12-09, 21:45
i requist ezeket a funkciókat kóc

első:
amikor látom a zászlót az oldal lefordítása, az url még mindig nem kapcsolódik a lefordított url, így a kattintás után az oldal url fogják irányítani a fordítás url

van-e el, hogy ez a fordítás url már minden nyelv segítségével ajax, vagy csak használja még 1 lekérdezést, hogy ez összefügg url saját nyelven

második:
lefordítja a szöveget ajax a ControlPanel, így a felhasználó tudja használni lefordítani szöveget az új szolgáltatás, mint:
Google Translate (http://translate.google.com/)
de csak a szöveg és ducuments mint a szavak microsoft fájl és a szöveges fájlokat és támogat minden olyan fájlokat

Ha is meg kell adni a felhasználó képes az első feltölteni fájlokat, majd kéri, hogy fordítsa le, akkor megadja az eredmény lesz jelentős mellett
egyébként nekem van egyedi feltöltési szolgáltatás és tárolás a saját felhasználók számára
azt a jellemzők:
1. Minden felhasználó feltölthet bármilyen fájlt, amely az engedélyek admin kezelőpanel
2.depend a csoportot: mennyit tud a felhasználó házigazda, és hány kép
3. senki sem láthatja más fájlokat, kivéve a felhasználó engedélyezheti a felhasználó / látogató küldése e-mail kóddal, hogy a másik felhasználó kell írni, hogy downolad a fájlt, és ez a kód csak egyszer
4.it használata fájlrendszert is képes, hogy a fenti public_html, hogy nagyobb biztonságban
más funkciók
ez a rendszer működik, de kevés hiba volt, tökéletesen 3,7

Ha ezt a rendszert használják, hogy a fordítását támogató dokumentum google
így felhasználó van lehetőség fordítani azok használatával Google Translate szolgáltatás
csak egy kattintással

lesz nagy mellett is, és tudom, hogy ez a termék -, hogy én használt oldalamon és én minden jog, mert bérmunka ezzel a funkcióval, hogy csak nekem "kódok és a munka" - az a munka és a helyszíni és u tudja használni, hogy adjunk több szolgáltatást, és eladja azt adok neked a jogosultságokat minden kétséget kizáróan
Ha frefer, hogy megvitassák, hogy saját magammal Nagyra értékelem, hogy

köszönöm

vBET
13-12-09, 19:12
Szia.

Köszönöm a kéréseket. Ezekről:

1. Ezt a teljesítménybeli indokok miatt. Ha valaki keres oldalán a saját nyelvén, hogy igen ritka, hogy változtatni nyelven. És átirányítás készül, így 301 robotok elégedett azokkal. Szintén 3.3.0 (nem megjelent még) már megosztott cache táblák egy nyelvet, így nem lenne sok kérdése vagy további tábla cache tábla csak a címekben lesz szükség. Mi fogja vizsgálni ezt az elképzelést. Nem ígéret, de miután végeztünk, mire van szükség a 3.3.0 és teszteld tudjuk hogyan hatása a teljesítmény is lesz. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy az átirányítás történik minden alkalommal, még vBulletin nélkül mods - mi történik, ha megy az új post.

2. Google TOS nem teszi lehetővé, hogy tárolja fordítások a több mint 15 nap, ezért ilyen fájlokat kell törölni 2 hét után. Nem vagyok benne biztos, hogy a kívánt viselkedést, de mi mindig a lehető legjobban illeszkedjen a Google TOS, amennyire csak lehet.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1