Teljes verzió megtekintése: Megoldott duplikált oldal
Szia, én-hoz uninstall a VB, de a google emléktárgy mondás ez type/members/deps.html duplicate megbeszéléseket? vbet_lang = mk-átirányított =/member.php/mk/member.phpvbet_lang = & átirányított =/members/meladancer.htmlvbet_lang van = &/member.php ko-átirányított =/mk/member.phpvbet_lang = mk-átirányított =/members/guantony.htmlvbet_lang =- ig átirányítva a m =/member.php &/mk/members/orlando.htmlvbet_lang = mt & =/member.phpvbet_lang =/members/orlando.html átirányítva = átirányítva- ig ko-hogyan tudom törölni őket? Én már megragadt, a robot fájl mappák/mk /, / memers/etc-de még mindig segnalarmelegrazie
Helló,
Un-telepítés nem szükséges. Ön támogatja itt - esetén a kérdések kérjük írjon és segítünk megoldani a problémát. Ha szeretné megoldani a problémát, akkor kérjük, telepítse újra a legújabb verzióját vBET és mi mindent megteszünk a probléma.
Szintén abban az esetben, ha valami baj történik, minden mod elég kikapcsolni - nem laza a konfigurációs adatok, és ez könnyen, hogy újra.
Most megy a kérdést. Látom már átirányítás hurok. Nem tudom melyik verzióját vBET használták, mert az már nem a fórumon, így nem tudom, ez a tényleges probléma, akár csak néhány régi vBET változata.
Egyébként megoldani kérjük, add hozzá a megfelelő szabályt. Htaccess. Ez lehet egyszerű szabályt, amely átirányítja az összes oldalt átirányítja = paraméter a fórum főoldalára. Például (nem tesztelt):
RewriteCond %{QUERY_STRING} redirected=
RewriteRule $ http://%{HTTP_HOST}/ [L,R=301]
Ha szeretné megoldani a problémát, és még mindig vBET - írj mi szívesen segítünk ebben. Még mindig én érzésem, hogy nem használták néhány régi vBET verziót, mert már megoldotta az ilyen kérdéseket.
Kérem, mondja tette segítséget.
Eközben köszönet.Én htaccess jelenleg így
SetEnv PHP_VER 5
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums)
# RewriteBase /~scuocjjm/
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^scuo\.la
RewriteRule (.*) http://scuo.la/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap|cron|chat)
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?archive/index.php/archive.css?$ /archive/archive.css [L,QSA]
Hogyan változnak ezért? köszönöm
Tedd a szabály után ez:
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^scuo\.la
RewriteRule (.*) http://scuo.la/$1 [L,R=301]
Segítségre van szüksége a megoldása a probléma?
Nincs válasz - úgy utolsó tipp oldotta meg a problémát:) Más esetben - kérjük, írja ide.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):